z niektorymi jest problewm z niektorymi nie maPlanuję właśnie założyć sobie izzykonto, ale mam jedno pytanie: otóż jednocześnie zaczynam zabawę u internetowego buka (dotychczas tylko naziemne...), a jako że wciąż nie mam 18 latek, to konto zakładam na matkę. Chciałem się dowiedzieć, czy nie ma żadnych problemów, jeśli z izzykonta, które będzie na mnie, będę przelewał kasę na konto u bukmachera, które jest na inną osobę? Pewnie nie, ale wolę się upewnić, bo nie miałem wcześniej do czynienia z finansami przez neta ????
e konto jest bezplatne, mozesz tylko jesli chcesz placic 1.7zl ubezpieczenia za karteWitam, jeśli chodzi o ekonto to z tego co wiem miesięczny koszt użytkowania konta wynosi 2,5zł. Jak jest w przypadku IzzyKonta?
zobacz na tej stronce=> KLIKe konto jest bezplatne, mozesz tylko jesli chcesz placic 1.7zl ubezpieczenia za karte
http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/mam takie pytanie:
Czy w każdym kiosku mBanku jest wpłatomat? Bo właśnie sie dowiedziałem ze u mnie w miescie jest kiosk i sie zastanawiam czy nie bede musial przez poczte wplacac.Pomoze ktos?
Możesz tam załatwić sprawy związane z kontem, złożyć wszelkie wnioski, założyć konto, uzyskać kredyt, dowiedzieć się rzeczy które Cię interesuja etc.dzięki :] ale myslalem ze zapytam moze w kazdym jest
P.S. mKiosk jest, wpłatomatu nie ma :| szkoda trochę. ale są już 4 bankomaty )
sorry, że zadam jeszcze jedno pytanie, po co w ogóle sa te kioski?
czyli takie pierdoły ???? bądz co bądz dzisiaj zadzwoniłem o ponowne przysłanie wniosku, pewnie ponad tydzień poczekam.Możesz tam załatwić sprawy związane z kontem, złożyć wszelkie wnioski, założyć konto, uzyskać kredyt, dowiedzieć się rzeczy które Cię interesuja etc.