>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IzzyKonto w mBanku

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
oki dzzieki, drugie pytanie, to nie da sie przejsc do nastepnego kroku skladania wniosku bez wpisania numeru nip ktorego nie posiadam\ mial ktos taki problem?edit konto zalozone i juz aktywne ????

thewmarris 0

thewmarris

Użytkownik
Planuję właśnie założyć sobie izzykonto, ale mam jedno pytanie: otóż jednocześnie zaczynam zabawę u internetowego buka (dotychczas tylko naziemne...), a jako że wciąż nie mam 18 latek, to konto zakładam na matkę. Chciałem się dowiedzieć, czy nie ma żadnych problemów, jeśli z izzykonta, które będzie na mnie, będę przelewał kasę na konto u bukmachera, które jest na inną osobę? Pewnie nie, ale wolę się upewnić, bo nie miałem wcześniej do czynienia z finansami przez neta ????

babilon 0

babilon

Użytkownik
Planuję właśnie założyć sobie izzykonto, ale mam jedno pytanie: otóż jednocześnie zaczynam zabawę u internetowego buka (dotychczas tylko naziemne...), a jako że wciąż nie mam 18 latek, to konto zakładam na matkę. Chciałem się dowiedzieć, czy nie ma żadnych problemów, jeśli z izzykonta, które będzie na mnie, będę przelewał kasę na konto u bukmachera, które jest na inną osobę? Pewnie nie, ale wolę się upewnić, bo nie miałem wcześniej do czynienia z finansami przez neta ????
z niektorymi jest problewm z niektorymi nie ma

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam, jeśli chodzi o ekonto to z tego co wiem miesięczny koszt użytkowania konta wynosi 2,5zł. Jak jest w przypadku IzzyKonta?

samadi 2

samadi

Użytkownik
Mam pytanie mam izzy konto i dostałem karte debetową Vise. I założyłem wczoraj sobie Paypala chce ją dodać ale nie da się, która karta z mbanku podejdzie do paypala ??

samadi 2

samadi

Użytkownik
Czy jak mam izzy konto to jezeli bukmacher przeleje mi w euro to przyjmie mi konto euro ? Odrazu przewalutuje na złotówki czy zostawi w euro czy wogole nie przyjmie ?
Sory ze double posta ale chcialem odswierzyc temat...

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
mam takie pytanie:
Czy w każdym kiosku mBanku jest wpłatomat? Bo właśnie sie dowiedziałem ze u mnie w miescie jest kiosk i sie zastanawiam czy nie bede musial przez poczte wplacac.Pomoze ktos?

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
dzięki :] ale myslalem ze zapytam moze w kazdym jest ;)
P.S. mKiosk jest, wpłatomatu nie ma :| szkoda trochę. ale są już 4 bankomaty ;))
sorry, że zadam jeszcze jedno pytanie, po co w ogóle sa te kioski?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
dzięki :] ale myslalem ze zapytam moze w kazdym jest ;)

P.S. mKiosk jest, wpłatomatu nie ma :| szkoda trochę. ale są już 4 bankomaty ;))

sorry, że zadam jeszcze jedno pytanie, po co w ogóle sa te kioski?
Możesz tam załatwić sprawy związane z kontem, złożyć wszelkie wnioski, założyć konto, uzyskać kredyt, dowiedzieć się rzeczy które Cię interesuja etc. ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Możesz tam załatwić sprawy związane z kontem, złożyć wszelkie wnioski, założyć konto, uzyskać kredyt, dowiedzieć się rzeczy które Cię interesuja etc. ;)
czyli takie pierdoły ???? bądz co bądz dzisiaj zadzwoniłem o ponowne przysłanie wniosku, pewnie ponad tydzień poczekam.

michau 84

michau

Forum VIP
No nie bardzo pierdoły, bo kioski mBanku to są zwyczajne placówki tegoż banku, a jest ich tak mało i są małe bo bank jest internetowyy ????

Do góry Bottom