moze telefon Ci nie dzialal? bo kurier przez telefon sie kontaktujeElo miał ktoś z was może taki problem \??
Wypełniłem wniosek o założenie konta, wszystko było poprawnie dostałem e-mail że skontaktuje się ze mną kurier !!
Czekałem miesiąc i nikt nie zadzwonił, wypełniłem wniosek po raz drugi i też nic !!!
Wiecie może o co chodzi ??
nie mieszkam w duzym miescie...Do 3 dni roboczych w najlepszym wypadku 2 dni. A i zamiast poczty polecam punkty platnicze w duzych sklepach.
Pozdro
ojaaaa. bym wiedzial bym poszedl. u mnie w miescie jest, a ja przez neta zakladalem. samadi, chyba to byl on, mowil ze mKiosk nie przyspiesza aktywacji, a jednak ;]najlepiej przejechac sie nawet jesli jest to kawalek, do mkiosku, zakladaja tam Ci konto sami, czekasz 20min , drukuja umowe , podpisujesz , dostajesz wszystkie kody i tego samego dnia masz aktywne konto, jedynie musisz poczekac az karta Ci poczeka z tydzien zebys mogl wyplacac w bankomacie. naprawde polecam
no tez bym tak chcial. a typo dzwoni do mnie 08.05 i mowi ze jest w miescie... to mowie ze dzisiaj nie, jutro ma dzwonic, zobaczyymy.Chyba go nie ma , do mnei dzwonil dwa dni przed wizyta.
Konto Graffiti ????czy w pko jest jakies konto mniej niz od 18lat??