>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

IzzyKonto w mBanku

assassin92 0

assassin92

Użytkownik
Witam. Mam kilka pytań :

-Czy przy wizycie kuriera musi byc rodzic (mam 16 lat)?? ????
-Czy to konto normalnie funkcjonuje, czli że moge przelewac pieniądze z buka internetowego na to konto i pozniej je wypłacać ?? i czy jest jakas prowizja ??
-A i czy nie ma czegos takiego jak minimalny miesięczny przychód na konto, żeby działało?? ????
- i czy musze okazac kurierowi ważny dokument tożsamosci ??

Wielkie Dzieki z góry ????

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
- musibyć do podpisania papierów
-normalnie funkcjonuje. mozesz robić przelewy itd. prowizji nie ma ŻADNYCH
-nie ma czegoś takiego. mozesz miec ciagle 0 na koncie :p
-tak, ten co podawałes w formularzu(pewnie legitymacja)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Witam. Mam kilka pytań :
-Czy przy wizycie kuriera musi byc rodzic (mam 16 lat)?? ????
-Czy to konto normalnie funkcjonuje, czli że moge przelewac pieniądze z buka internetowego na to konto i pozniej je wypłacać ?? i czy jest jakas prowizja ??
-A i czy nie ma czegos takiego jak minimalny miesięczny przychód na konto, żeby działało?? ????
- i czy musze okazac kurierowi ważny dokument tożsamosci ??

Wielkie Dzieki z góry ????
nie jestem pewny ,ale chyba co miesiac musi wplynac na Twoje konto przynajmniej 20 ZL.

assassin92 0

assassin92

Użytkownik
Okie Dzięki wielkie :-D

Ale to napwno jak bede miał 0 na koncie przez jakis czas to nie wjedzie mi na debet ( wiem ze podobno jest za dormo utrzymanie konta, ale wole sie upewnić) ??:-D

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Jak już chcesz nabić posta to podaj cały link... Gdybym znalazł na mbanku to bym na forum nie prosił o podanie strony ????
ponawiam prośbę o podanie linku do regu : )

S 0

syty222

Użytkownik
Witam. złozyłem wniosek o izzykonto mam 17 lat.Dajmy na to ze mam juz aktywowane konto i karte.Mam na niej przykładowo 100zł i chce je przelac do buka expekt.com , ale konto na expekt.com mam załozone nie na mnie tylko na mojego brata który oczywiscie jest pełnoletni i mam nastepujące pytanie czy bede mogł przelac pieniądze zmojego izzykonta na expekt.com skoro dane na koncie expekt i na mojej karcie sa inne..?? prosze o odpowidz.
z góry dziekuje.
a jezeli nie to czy sa jakies buki które nie zwracają na to uwagi.??

majkelo77 0

majkelo77

Użytkownik
Nie nie będziesz miał z tym kłopotów. Raczej nie ma takich buków co na to zwracają uwagę, dla buków liczy się tylko przelany hajs i żebyś nie wygrywał :p

A 0

anders123

Użytkownik
hej bo mam problem moim pełnomocnikiem ma zostac moj tato (wysłałem wniosek o izzykonto) jednakże moj tato musi wyjechac i nie bedzie go na podpisaniu umowy i mam pytanie czy moze to podpisac moja mama a formalnie jego żona

Do góry Bottom