A powiedz mi jakie są plusy :-? ????Rachunki może i fajne, ale oprocentowanie kiepskie.
Misiek, a masz ekonto czy izzy? Jak jesteś niepełnoletni i masz izzy konto to sie nie dziwię. W końcu to bank a nie warzywniak, każdy może się podać za kogoś, tym bardziej że nie znasz hasła. Po to właśnie jest potrzebna weryfikacja czy osoba podająca się właściciela (współwłaściciela) jest rzeczywiście tą osobą. To jest bank internetowy i są pewne plusy i minusy tego.
Koleżanka coś kręci z tymi wpłatami, od wpłat darmowych są wpłatomaty nawet te w multibanku (szczegóły na stronie mbanku) oraz są przeprowadzane testy w Radomiu odnośnie wpłat za darmo w Żabce. Reszta wpłat na konto jest płatne.
P.S. Nie poszedła, tylko poszła ????
W mKiosku też Ci wszystko wytłumaczą.O wiele prostszej jest i iść do odziału i tam wszystko na spokojnie można dowiedzieć się a jak czegoś się nie rozumie to można wskazać pani i ona wszystko wytłumaczy
Nie rozumiem o co Ci chodzi, raz piszesz, że były hasła jednorazowe smsem, a za chwile, że na kartce. Aktualnie kody jednorazowe przychodzą smsem, dla porównania PKO dalej rozsyła karty z kodami jednorazowymi.Mam pytanie czy izzykonto ma:
SmsKod za moich czasów były (jak to się nazywało hasła jedno razowe na kartce to straszny minus był ???? )
I chyba coś się płaci z Mlinie ?
Człowieku zacznij pisać bardziej zrozumiale, weź się uspokój i przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Nie dziwię się, że nie potrafisz załatwić prostej sprawy przez telefon. Jeżeli zgubiłeś numer do zalogowania zadzwoń na mLinię i poproś o wysłanie nowego numeru i hasła.I powiedzcie jak ja mam odzyskać <hahaha> xD ani iść do odziału żeby coś na spokojnie zrobić
Mam kilka papierów od tego konta nie posiadam ani tych jedno razowych,ani hasła nic praktycznie a kartę mi gdzieś wcięło ;/
Co kogo obchodzi czy Ty używasz konta czy nie, jeżeli nie masz na minusie to jest ok i tak jest w większości banków.A na E-maila od dwóch lat podajże dostaje rozliczenia ;] czyżby się nie skapnęli że nie używam tego konta ?
Chyba masz napisane, że nie musisz rezygnować z izzykonta.PS.Weszłem przed chwilą na strone i widzę takie coś
Cytuje
Skończyłeś 18 lat?
Nie musisz rezygnować z korzystania z izzyKONTA. Jako osoba pełnoletnia możesz już otworzyć rachunek eKONTO. eKONTO da Ci jeszcze więcej możliwości.
Pamiętaj jednak, że izzyKONTO i eKONTO to odrębne RACHUNKI. Nie przekształcamy izzyKONTA w eKONTO. Chesz mieć eKONTO - załóż je przez telefon.
Jak by patrzeć to trochę minus bo porównać do BZ WBK to tam konto młodzieżowe ma się do 30lat
Jeżeli masz coś na koncie to tak.to odrazu po założeniu mogę wpłacić do buka kase?
Zaraz stworze tabele porównawczą obych dwóch bankówMisiek plusy są w większości dla banku, mniejsze koszta itp. Dla klienta korzyści: darmowe podstawowe operacje (przelewy, karty, brak wymaganych wpływów lub posiadanego stanu konta), dość dbry system zabezpieczeń itd.
Hasła jednorazowe sms są darmowe od początku dla wszystkich kont, płatne są papierowe od czerwca. Mlinia płatna, połaczenie zależy od stawki operatora.
To że nie znasz do swojego konta haseł, to przecież Twoja wina. A że dostajesz rozliczenia które są też za free to dobrze, a że nie korzystasz z konta to już inna sprawa. Przecież nikt tego nie wysyla ręcznie, wszystko idzie z automatu.
Izzy konto możesz mieć bez ograniczeń czasowych.
Czekam na tą tabele porównawczą. Tak z ciekawości zajrzałem na stronę bzwbk i wcale nie jest tak cudownie jak mówisz, za przelewy zewnętrzne trzeba płacić i za kody jednorazowe także (5 kodów w miesiącu za darmo).Zaraz stworze tabele porównawczą obych dwóch banków
Jako że praktycznie to jedyna i szybka obsługa Mlinia to powinno być darmowe ;/
Ja tam nie muszę płacić za to że ktoś mi pomoże z banku szybko i sprawnie,rozmowy z pracownikami za free :jezora: :jezora: :jezora:
Ja czekałem tydzień, tyle przeważnie się czeka. Jedne z moich znajomych czekał 3 tyg. mbank się tłumaczył, że kurier dał dupy i mieli dużo zamówień.Jak dlugo czekaliscie na kuriera ? Brat zalozyl sobie konto.
5 zł dla kuriera :spokodfhgfh:da się jakoś dogadać z kurierem żeby tata wszystko podpisał?