To jest pakiet aktywacyjny dla Twojego opiekuna, który ma prawo mieć wgląd w Twoje konto. Jak nie chcesz to po prostu tego nie aktywujesz i dostęp masz tylko Ty.Mam IzzyKonto już coś koło 2 tygodni. Niedawno przyszła karta, a dzisiaj w skrzynce była koperta zaadresowana na mojego ojca, w której był pakiet aktywacyjny.
Co to? Po co mi jeszcze jeden pakiet aktywacyjny?
Karty nie przywiezie Ci najprawdopodobniej żaden kurier i nie będziesz musiał się umawiać. Tylko umowa jest z kurierem. Karta przychodzi normalnie poleconym.Mam takie pytanko do posiadaczy izzykonta. Jak dlugo czekaliscie na przeslanie karty bankomatowej do konta? Bo znalazlem opinie ze sie czeka nawet i trzy tygodnie !
Czy kurier mbanku zadzwoni do mnie przed przyjazdem i umowi sie na konkretny dzien?
Jak bylo u was?
Dzieki za odpowiedzi.
Wiem ze karta przychodzi poczta.Karty nie przywiezie Ci najprawdopodobniej żaden kurier i nie będziesz musiał się umawiać. Tylko umowa jest z kurierem. Karta przychodzi normalnie poleconym.
Tak, kurier dzwoni.Wiem ze karta przychodzi poczta.
Chodzi mi o kuriera z umowa, czy dzwoni przed i sie umawia czy nie? Bo u mnie w domu czesto nikogo nie ma.
Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Konto jest na Ciebie, ale opiekun ma 'drugie wejście' na konto i musi dać pozwolenie na założenie takowego. Zależy czy aktywuje swój pakiet czy nie.Konto musi być na osobę pełnoletnią.