Pacos de Ferreira vs Zenit St. Petersburg
Pacos de Ferreira (+0,5) kurs: 2,19 buk: Pinnacle
(edit po meczu: o tym jak bardzo się myliłem świadczy wybik, rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę bieżącego sezonu)
poniżej 2,25 gola kurs: 1,794 buk: Pinnacle
Wszyscy stawiacie na pewny awans i wygraną Zenitu. O ile co do awansu to się nie kłócę to już do wygranej w Portugalii owszem. Ja po prostu nie ufam tym totalnie minimalistycznym zespołom ze wschodu. Może i na papierze jest silniejszy, ale Pacos gra u siebie, jest to objawienie poprzedniego sezonu, widziałem ich parę meczy i to była rewelacja. Nie brakuje im polotu i sprytu. Teren neutralny tylko z nazwy bo myślę, że całe Estádio Do Dragão będzie kibicowało gospodarzom, a i kibice Pacosa licznie przyjadą do Porto. Z kolei Zenit jak to bywa w tych minimalistycznych ligach będzie grał na 0 z tyłu, aby u siebie przesądzić wynik. Aby jednak się trochę ubezpieczyć, gdyby jednak Zenit wpakował tą jedną bramkę i się dalej bronił gram na under 2,25goli. Moje przewidywania co do CS to 0:0, 1:0 lub 0:1
Shakhter Karagandy vs Celtic FC
Celtic FC kurs: 2,15 buk: Pinnacle
(edit po meczu: no i mamy "pewniaka". Prawie wszyscy łącznie ze mną na tych paralityków, których się nie udało oglądać. Jeszcze na
live przez tych cieniasów straciłem trochę kasy. Nie rozumiem jak się gra na stojąco nawet mimo prowadzenia, ale ci parapiłkarze grali tak CAŁY MECZ !!!)
poniżej 2,25 gola kurs: 1,862 buk: Pinnacle
1/2 (edit po meczu: miało być 1:0 lub 2:0 ale dla gości. Kazachowie naprawdę dobra gra)
Tutaj gram jak większość. Celtic klasowa drużyna. Potwierdziły się informacje o klimatyzowanym nowym stadionie. Powinien wygrać. Obie drużyny raczej mało ofensywne, Celtic u siebie może i by się chciał popisać, na dalekim wschodzie nie koniecznie.
PSV Eindhoven vs AC Milan
PSV Eindhoven kurs: 2,73 buk: Pinnacle
(edit po meczu: no niestety dzieci nie dały rady...)
powyżej 2,25 gola kurs: 1,794 buk: Pinnacle
powyżej 2,5 gola kurs: 1,952 buk: Pinnacle
Myślę, że Milan wygra ten mecz, ale posłuchałem części typerów z forum i gram na PSV. Jednak to gospodarze, a Milan może u siebie gra świetnie, na wyjazdach nie koniecznie. Najpewniejsze jednak typy w mojej ocenie to te overowe. Obydwie drużyny mają wyrównany potencjał. Obydwie dość dobrą ofensywę i obydwie będą grały aby strzelić wiele goli. W prawie każdym ostatnio rozgrywanym meczu obu drużyn były minimum 2 bramki. PSV strzela ich szczególnie dużo, fakt, że Milan ma dobrą defensywę co pokazali w meczu z Barceloną, ale myślę, że na to spotkanie się tak nie zepną i zobaczymy ładny, otwarty mecz z dużą ilością goli.
edit po meczach: fatalny dzień w typowaniu, tam gdzie była niespodzianka - kazachowie nie przyszło mi do głowy na nich stawiać, a tam gdzie nie miało być prawa niespodzianki czyli Pacos grałem.