Koniec tego dziwnego sezonu w Irlandii. Zasłużony tytuł trafił do Szamrokow, należało im się bez 2 zdań no i wykorzystali, to co im los dał. Też sztuka.
Dziś ostatnia kolejka, nie chce mi się wszystkich kierunków omawiać (przyznaję się bez bicia), pomysły jakiś czas temu już "poszły" (@ były wyższe niż dziś) a i u mnie brak entuzjazmu do pisania w dziale bo wychłostała mnie
Irlandia nie raz...
Mój ostatni kierunek nikogo nie zdziwi, jako kibic Candystripes daje im dziś szansę na odkupienie win w tym (kolejnym z rzędu niestety) nieudanym sezonie. Uzasadnieniem jest tabela, wygrana Derry zapewnia im utrzymanie, bez zagrożenia, że spadna na miejsce barażowe (tam jeden mecz o wszystko z Longford i wszystko może się zdarzyć). I tyle w temacie
On The paper zwycięstwo nad zdegradowanym Cork to "konieczność", @ 1,68 [minus] po którym zagrałem nie powala, ale trudno... Typ fanowski, a nie znawcy, czy typera, co widać... Stawka: miedziak i oby choć na koniec fani Candystripes nie byli wk.... ni na swych pupili, czego sobie i im życzę. GL&KTF! Tak, czy siak good bye zielona wyspo...
Edit
W sierpniu Cork dostało 3-1, a gole dla Derry strzeliło 3 zawodników, których dziś widzimy w 1 składzie, czyli szansa jest
Edit2
Nawet na koniec się sfrajerzyli, ft 1-1 pozwoliło im uniknąć baraży, ale potrafili przegrywać w tym meczu ze zdegradowanym Cork... Minus...