Jedna jaskółka wiosny nie czyni... Nie rób z Włochów po jednym meczu zwycięzcy IO..... i tak medalu nie zdobędą na tym turnieju.Wygląda na easy kasę. Następnym razem zanim podacie typy zapoznajcie się z tym co to znaczy drużyna turniejowa i potencjał kadrowy i fizyczny.i nie sugerujcie się na io jarmarkami typu me czy ls bo to się mija z celem.Włosi czy Rosjanie to inna mentalność i nie fascynują się byle turniejem. Myślę ze na nich zarobie chyba ze buki odrobia pracę domową. No ale mam nadzieję ze wy nie odrobicie i dalej będziecie grać Francuzów to mi podbijecie kurs na amerykanów z nimi
Ja bym odradzał.W wczesniejszym meczu grałem w ich strone wyżej można zobaczyć moja analize, lecz dzisiaj osobiście ide w strone Rosjan a nie dobrze wyglądajacych w pierwszym meczu Argentynczyków.Rosja - Argentyna +1.5 seta Argentyna 1.87 UNIBET
Jeśli chodzi o Rosję to już nie jest to ta sama drużyna co 2-3 lata temu. Oczywiście nigdy nie można ich lekceważyć, ale już nie sieją takiego postrachu w Europie. Argentyna za to jest to bardzo ciekawa drużyna, tworzą fajny kolektyw. Każdemu rywalowi gra się z nimi bardzo ciężko. Fajnie zaczęli te IO od pewnego pokonania Iranu. Jesli tylko Conte utrzyma dyspozycje z osatniego meczu to spokojnie Argentyna może tutaj myśleć o zwycięstwie. Jak dla mnie ten mecz to 60-40% dla Argentyny więc +1.5 seta biore z pocałowaniem ręki ????
Nie zgodziłbym się z tym. Rosja skład ma zdecydowanie najsłabszy od kilku lat. Kliuka? kto to jest Kliuka? dla mnie kompletne drewno, nie trzymające przyjęcia, zagrywką też nie straszy, zasięg w ataku fajny, ale wielkim zawodnikiem nie jest i moim zdaniem nie będzie (chociaż dużo osób strasznie się nim jara, ja nie widzę żadnego wielkiego potencjału w tym zawodniku). Michajłow jest cieniem zawodnika już od kilku sezonów gra po prostu przeciętnie, nawet Kubańce nieźle go przećwiczyli blokiem w pewnym momencie. Środek też niezbyt pewny, nie ma Musera. Rosja ma po prostu całą mase problemów na tych igrzyskach i żaden Alekna tutaj nic nie poradzi, są po prostu przeciętni.Ja bym odradzał.W wczesniejszym meczu grałem w ich strone wyżej można zobaczyć moja analize, lecz dzisiaj osobiście ide w strone Rosjan a nie dobrze wyglądajacych w pierwszym meczu Argentynczyków.
Rosja to nie Iran , i dzis Conte i spółka nie bd mieli tak lekko. Rosjanie posiadaja o wiele lepsza zagrywke gdzie bd odrzucac ich w przyjeciu a potem bd stał szczelny rosyjski mur. Taki scenariusz widze na ten mecz.W ataku wracajacy Mikhaylov bedzie trzymał atak w pomocy z Kliuką. Argentyna niestety nie posiada az takiej sily razenia by ruszyć Ruskich. H2H 6-1 widać ze Ruskie nie leza druzynie z Ameryki Płd. Ostanie spotkanie to fakt wygrana 3-0 Argentyny lecz powiedzmy sobie Rosjanie odpuscili sobie tą Lige Światową. Reszta to wiekszość wyniki 3-0 3-1 i taki wynik dziś stawiam czyli : Rosja -1,5 seta , kurs:1,75.
Alekna tak pukładał ten zespół na Igrzyska by wygrać grupe ewentualnie byc 2 i grac z przypuszalnie słabszymi drużynami z grupy A.
Maxim,Kliuka i środkowi dziś bedą kluczem do zwyciestwa !
moze skład maja słabszy niz kilka lat temu , ale to dalej Rosja. Czy Maxim gra przecietnie ? tu bym stawiał znak zapytaniaNie zgodziłbym się z tym. Rosja skład ma zdecydowanie najsłabszy od kilku lat. Kliuka? kto to jest Kliuka? dla mnie kompletne drewno, nie trzymające przyjęcia, zagrywką też nie straszy, zasięg w ataku fajny, ale wielkim zawodnikiem nie jest i moim zdaniem nie będzie (chociaż dużo osób strasznie się nim jara, ja nie widzę żadnego wielkiego potencjału w tym zawodniku). Michajłow jest cieniem zawodnika już od kilku sezonów gra po prostu przeciętnie, nawet Kubańce nieźle go przećwiczyli blokiem w pewnym momencie. Środek też niezbyt pewny, nie ma Musera. Rosja ma po prostu całą mase problemów na tych igrzyskach i żaden Alekna tutaj nic nie poradzi, są po prostu przeciętni.
Argentyńczycy dla mnie najlepsi od wielu, wielu lat. Nic dziwnego skoro przejął ich trenerski mag Velasco, widać dynamike, świetnie chodzi środek, Conte genialny.
Dla mnie Argentyna faworytem w tym meczu, ale coś takiego wydaje się być najrozsądniejszą z opcji:
Argentyna +7.5 (1.97) Marathonbet
Kliuke porównujemy do Conte, ponieważ to On ma w głównej mierze odpowiadać za zdobywanie punktów z lewego ataku - tak jak Facundo w Argentynie. No a jaka jest różnica między drewnem Kliuką a Conte to chyba każdy wie i widać to nawet dzisiajmoze skład maja słabszy niz kilka lat temu , ale to dalej Rosja. Czy Maxim gra przecietnie ? tu bym stawiał znak zapytania
do tego czy Kliuka jest mierny i jest drewniany ? w porownaniu do Bruno,Palaciosa ? tez mam watpliwości
Na środku 3 wyrównanych zaodników takich jak Volvich , Ashchev i Volkov każdy świetny w grze blokiem czy aż tak nie są zbyt pewni?
no zobaczymy, kazdy ma inne poglądy , spostrzezenia , kazdy widzi siatkówke w inny sposób.Ja przedstawiłem swoją wiedzę Ty swoją ???? Kto miał racje dowiemy sie za okolo 2,5 h jak nie wiecej. powodzenia