Ja miałem od razu po kilkanaście złotych limity. Zwróciłem się z pytaniem do supporu ossso chodzi? Oni stwierdzili że ich dostawca - Everymatrix mnie zlimitował od razu bo jak stwierdził gość z supportu i tu cytat:"Chyba jesteś zbyt dobrym graczem " koniec cytatu-że niby w innych serwisach które obsługuje Everymatrix wyciągnąłem zbyt dużo kasy- (a to jest nie prawda! od nich nigdy nic nie wypłaciłem!)- i oni nic na to nie poradzą. Depozyt przegrałem Konto u nich zamknąłem-tyle w temacie.
Powiem tak, przez 2 dni udało się potroić bonus i depozyt i nic.. tylko jest tak że np niższe ligi są limity do 150zł nie raz do 86zł, tak samo hokej wczoraj mogłem za 12zł max stawiać..
Podsumując Piłka niższe ligi jakiś tam limit jest Hokej limity Kosz 0
Działa Wam strona tego buka? bo mi się wyświetla błąd "Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found." Coś ktoś wie o której będzie możliwość wejścia na stronę?
Ja też ugrałem pare złotych bez limitów żadnych do tego super live czat pomocny (Adam z nim zawsze załatwiałem co chciałem) niezłe kursy i do tego AH na wszystko praktycznie i można to łączyć w kuponach. Gra się tam bardzo fajnie. Wypłata zlecona wczoraj w nocy dziś meila dostałem o dokumentach wysłałem je i czekam dam znać też czy dojdzie i kiedy ????
Napisałem do nich, a tutaj odpowiedz:
Witaj!
Dziękujemy za kontakt z nami.
Nasi technicy pracują nad rozwiązaniem problemu.
Przepraszamy za kłopot.
Pozdrawiam serdecznie,
------
Maciek
Witajcie!
Mieliśmy dzisiaj problemy z serwerami DNS naszego serwisu i część z Was nie mogła się przez to dostać na stronę. Od kilku już godzin IntraGame znóów działa na pełnych obrotach i możecie być pewni, że robimy co możemy by ta sytuacja więcej nie miała miejsca.
Otrzymaliśmy niedawno raport od dwóch użytkowników, że nie mogą się dostać na stronę, ale wyczyszczenie cache i usunięcie plików cookies w komputerze załatwiło sprawę. Jeśli ktoś z Was wciąż ma kłopoty ze stroną, prosimy o kontakt: [email protected]
Dzięki!