S
1,1K
Do tego doszedł punkt w regulaminie, że do obrotu zalicza max 100zł z zakładu...Obrot 5328zl jak licze dobrze ze wzialem wczesniej bo bylo chyba polowe mniej wg mnie troche to przegiecie taki obrot to na bah chyba jest mniejszy i daja 350zl....Powodzenia w obrocie ????
ich support nie jest zbyt pomocnywitam ja wplacilem do nich lecz nie uzylem kodu support mowi, ze mi nie dodadza bonusa , oprocz tego w mojej przegladarce strona z kodem bonusowym byla pusta wiec jest mozliwosc walki o to czy nie bardzo ? depozyt przegralem
Witam!
Pracuję dla serwisu IntraGame od wielu miesięcy i w tym czasie w naszym systemie nie odnotowaliśmy ani jednej pomyłki - działa on bez zarzutu i jest to powód do dumy. W naszym interesie jest zachęcenie graczy do pozostania z nami jak najdłużej.
Nie rozmawiamy o indywidualnych przypadkach graczy na forum, ale zapewniamy, że nasi gracze nie mają żadnych problemów z naszymi bonusami (jeśli oczywiście umieją czytać regulamin tychże bonusów i stosują się do niego). W razie jakichkolwiek wątpliwości, nasz support służy radą.
Pozdrawiamy, ekipa Intragame
Ja nie mialem zadnych problemow z wyplacalnoscia z nimi a bylo to 2 miesiace temu jak jest teraz nie moge sie wypowiedziec bo nie wplacalem....Dziwie sie ze chcesz tam grac skoro bonusu nie bierzesz....Az tak cie zlimitowali????Jak z wypłacalnością tego bukmachera? Bonusu brać nie zamierzam, ale nie chciałbym walczyć o pieniądze jak z Mayplay...
Mi wyplacili bez obaw....Wiec jesli konto jest rzeczywiscie na Ciebie to wplacałbym i grałW Jetbull, Betredkings kilkuzłotowe limity, do mayplay już nie wpłacę a potrzebuje buka ze stajni oddsmatrix bo mają dobrą ofertę na to co potrzebuję...