Witam wszystkich graczy .Chciałbym wypowiedzieć się w sprawie tego bukmachera.
Opisze sytuację jaka mnie spotkała a Wy sami ocenicie tego buka a zwłaszcza sposób rozwiązywania problemów.Muszę uczciwie przyznać że na początku było wszystko ok tzn wpłata ,przyznanie bonusu i początkowy obrót aż do "feralnego" dnia dnia 17 stycznia kiedy coś w systemie się posypało. Zostało mi do wykonania obrotu 176,22 zł i dwa dni do 19 stycznia a system odmówił posłuszeństwa i zablokował mi możliwość zawierania zakładów twierdząc że mam za mało środków na koncie mimo że na koncie jest 137,14 zł nie przyjmuje mi zakładów nawet za 1 zł ani za 2 zł ani za żadną inną sumę.Po zgłoszeniu problemu na chacie i poprzez e mail powiadomiono mnie że technicy nad tym pracują i że jeżeli to problem techniczny to nie ma sprawy termin obrotu zostanie przedłużony.Nie będę opisywał dokładnie ale napiszę że każda odpowiedz supportu był coraz bardziej sucha najpierw grzecznie aż w końcu ( nie mogąc poradzić sobie z problemem ) stwierdzili że mam się "wypchać i żadnego obrotu nie będę dokańczał i że pozostał suma jest bonusem i że nie mam do niej prawa I że po prostu "odwal się gościu". A teraz najlepsze to że nie mogę postawić i że wyskakuje komunikat o za małych środkach wytłumaczyli tym że na dwa dni przed upływem terminu obrotu "coś mi odbiło" i postanowiłem obstawiać sobie zakłady poniżej wymaganego progu 1,65 (bonus na starych zasadach) kurs chociaż przez 28 dni nie postawiłem żadnego zakładu poniżej tego progu mało tego twierdzą że sprawdzili logi i "wykryli " spisek polegający na tym że są tam zapisane wszystkie próby zawarcia zakładów i że wszystkie są poniżej kursu 1,65 (chodzi o czas od momentu blokady) .To pikuś wysłalem i screen z jedej z prób na której widać że kurs na który chciałem zawrzeć zakład wynosi 2,30 a oni twierdzą że chciałem zawrzeć zakład poniżej 1,65.
Próby dogadania się niczego nie dały. (prośba o logi z prób zawarcia zakładów -stanowczo odrzucona)
Nie grało się źle ,kursy nawet nawet ale po tym co mnie spotkało odradzam lokowanie tam funduszy bo może się okazać że stawiacie zakłady ze zbyt niskimi kursami i kasa zostanie zablokowana.Kopie rozmów i screen dla zainteresowanych do wglądu.
Nie polecam i przestrzegam przed tym bukmacherem.