A nie dziwi Was , że firmy akurat zawsze na święta walą promocjami bonusami od wpłaty ?
Tracą płynność finansową bo ludzie normalnie uczciwie chcą np swoje kilka tysi wypłacić bo trzeba zakupy zrobić prezent kupić ... kuszą nastepnych jeleni , żeby wpłacali bo jest bonus jak widzą ze graczowi idzie to odrazu kłody pod nogi bo jest problem za dużo osób trafia to trzeba poprzeciągać itp przykład MaxiPlay a teraz to samo robi Intragame.
Najgorsze , że kłamią użytkownikowi w żywe oczy , że wszystko jest OK i nagle Pannie Kasi z działu finansowego przypomina się oczywiscie nie odrazu tylko po 2-3 dniach , że należy jeszcze dowód przy twarzy ?
Ja sam mam w tym roku dziwną sytuacje z Comeon wygrana 10k na kasynie podzielona na 4 x czesci i co ... 1 przyszła a 2,3,4 niema wiec po 3 dniach uderzam co jest a oni , że należy dosłać skan karty kredytowej hahah to 2500 mogło wyjsc bez karty a 7500 już z kartą oczywiscie byłem już zweryfikowany a teraz dodatkowe wymysły i zrobiło się tak ze oczywiscie świeta i kasy nie dostałem na czas pewnie dojdzie przed sylwkiem jak zaś coś się nie wydarzy.