pestka7
Forum VIP
Ja podpisuje się pod typami Assiego. Neil mimo, że zafundował nam w poniedziałek lekki horror z Daviesem (spowodowany zapewne rozluźnieniem) tak dziś już nie miał problemów by odprawić z kwitkiem Tajlandczyka. Ebdon narazie mimo dwóch wygranych prezentuje się blado. Wygrana z faworyzowanym Lisowskim, który ostatnimi czasy gra fatalnie i dziś po męczarniach z Joycem, który do czołówki nie należy. Neil w życiowej formie więc jutro powinien spokojnie ogarnąć.
Marco po lekkiej zadyszcze wraca do świetnej formy. Nie wiem czemu, ale lubie tego żółtka i widzę go w finale. Drabinka dla niego korzystna co zauważył już Assi tak więc jutro nie pozostało nic innego, jak pokazać Chińczykowi gdzie jego miejsce w szeregu. Junhui mocny, na pewno mocniejszy niż Stevens ,któremu na tych zawodach sprzyja dużo szczęścia. Dwa przeciętne mecze , i dwie wygrane ,ale to wciąż za mało by przejść w tej fazie Chińczyka. Jutro gram takie dwa kupony:
bet365
Ahh co ten Robo odsadził...
I taki bardziej ryzykowny za mniejszą stawkę:
bet365
Piękny plusik. Granie wyższych kursów bardzo popłaca. Dzień z snookerem na plus ????
Marco po lekkiej zadyszcze wraca do świetnej formy. Nie wiem czemu, ale lubie tego żółtka i widzę go w finale. Drabinka dla niego korzystna co zauważył już Assi tak więc jutro nie pozostało nic innego, jak pokazać Chińczykowi gdzie jego miejsce w szeregu. Junhui mocny, na pewno mocniejszy niż Stevens ,któremu na tych zawodach sprzyja dużo szczęścia. Dwa przeciętne mecze , i dwie wygrane ,ale to wciąż za mało by przejść w tej fazie Chińczyka. Jutro gram takie dwa kupony:
bet365
Ahh co ten Robo odsadził...
I taki bardziej ryzykowny za mniejszą stawkę:
bet365
Piękny plusik. Granie wyższych kursów bardzo popłaca. Dzień z snookerem na plus ????