>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

International Championship 2013 (27.10-3.11.2013)

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Buki wystawiły wstępną ofertę na ten turniej. Być może jeszcze ona się poszerzy (mam nadzieję).

Można nie usuwać tego posta. Edytuję go i dodam swoje typy ;)
Powodzenia wszystkim!
Dziękuję za informację! W zasadzie to oferta jest cała, bo meczów jest łącznie 32, z czego 4 wyłonią się po rundzie dzikich kart (dostępna w Bet365), a więc zostaje 30, z tego Carter oddał walkowera więc brakuje tylko jednego spotkania: Selta z Gouldem. Czemu, tego nie wiem, ale ten mecz i tak wydaje się nie do gry. Myślę, że w ciągu kilku dni coś tutaj wrzucę, turniej bardzo istotny, świetnie opłacony, do sześciu wygranych więc... szykuje się bardzo dobry zarobek :cool:

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
A co wy tacy w gorącej wodzie kąpani? Ja tu czekam żeby w tygodniu wkleić jakąś drabinkę, a tu już dyskusje :wink: Mecz Gould - Selt w Marathonie i Krupier @ 1.51, ale tam faktycznie wszystko może być. Zdecydowanie lepiej wyglądają typy na Hindusów, którzy od dłuższego czasu pokazują duże możliwości, a mam wrażenie, że w Indian Open nie widzieliśmy chyba jeszcze wszystkiego. Przeciwko weteranom (Harold, Lawler) na tak długim dystansie nie wyobrażam sobie, żeby nie byli w stanie udowodnić swojej wyższości. Kursy całkiem przyjemne (Advani @1.55, Mehta @1.57), w sam raz do dubla. Do tego jeszcze jakaś tradycyjna tasiemka na faworytów (Davis, Ronnie, Williams, Robbo, Ding), bo w best-of-11 niespodzianki powinny być prawdziwymi niespodziankami i wstępna koncepcja na pierwszą rundę już zarysowana :wink:
Format turnieju głównego
Drabinka
Livescore

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Dave Harold - Pankaj Advani (6:4)
Pankaj Advani @1.57

Trochę dziwią mnie kursy wystawione na to spotkanie. Hindus obecnie w dobrej formie, gra naprawdę niezły snooker od jakiegoś czasu, ćwierćfinał u siebie w domu, wcześniej też kilka naprawdę niezłych spotkań w jego wykonaniu. Natomiast Anglik co? Ostatnio półfinał MŚ seniorów, przegrana 1-2 z Davisem. Jeszcze wcześniej co prawda pokonał będącego bez formy Waldena (4:2) , ale później zebrał bęcki od Gilberta (2:4). Generalnie nie ma co oczekiwać od niego cudów, 47 lat na karku robi swoje. Jak dla mnie, spokojne zwycięstwo Advaniego.

Stuart Bingham - Robin Hull
Stuart Bingham @1.20

Co tu dużo pisać, na papierze spokojne zwycięstwo Anglika. Fin to taki zawodnik, który ogrywa tych słabszych bez problemów, ale gdy przychodzi zmierzyć się z kimś ze ścisłej czołówki, zawsze brakuje mu &quot;tego czegoś&quot;. Panowie ostatnio spotkali się na MŚ na 6 czerwonych, gdzie górą był Bingham (6:4) i myślę, że i tym razem będzie w tą samą stronę, tylko że ciut spokojniej.

Peter Ebdon - Jack Lisowski
Jack Lisowski @1.50

Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że jest to mecz z rzędu tych &quot;no bet&quot;. Obydwoje ostatnimi czasy zagubieni, zdecydowanie pod formą. Starszy z Anglików w Indian Wells powalczył i przegrał w deciderze z późniejszym finalistą Mehtą, to prawda. Tylko, że od dawna jego forma to jest równia pochyła i nic wskazuje na to, żeby w najbliższym czasie miało się coś zmienić na lepsze. Natomiast Lisowski od Wuxi Classic też nie przypomina siebie samego. Porażki z Lawler&#39;em, (2:4 w PTC5), Greene&#39;m (3:4 w PTC4) czy Wattaną (2:4 w PTC3) może jako takiego wstydu nie przynoszą, ale zakończyć 3 turnieje z tego cyklu na 1 rundzie nie przystoi, nawet jemu. Ale ktoś w tym meczu wygrać musi, ktoś przełamać złą passe musi i myślę, że to będzie młodszy z Anglików. Peter powoli się &quot;kończy&quot; i mam nadzieję, że tym razem &quot;młokos&quot; wygra, bo Panowie spotkali się raz, w 2010 roku na PTC2, gdzie wygrał Ebdon 4:1.
Do tego taka tasiemka na faworytów, do których pisać analizy chyba nie trzeba + osobny typ na Mehtę

Rod Lawler - Aditya Mehta
Aditya Mehta @1.53

Mark Selby @1.18
Neil Robertson @1.10
Mark Williams @1.25
Mark Davis @1.10 (6:4)
Ronnie O&#39;Sullivan @1.14
Ding Junhui @1.20

AKO @2.45
Wszystko z bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +17
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mark Davis - Oliver Brown
Mark Davis @ 1,111
✅
Zdecydowanie najpewniejszy mecz pierwszej rundy turnieju i tzw. lokata. Nie ma innej możliwości niż wygrana Davisa. Brown to amator, który trafiając na beznadziejnego Bonda przebrnął przez kwalifikacje. W sumie to zagrał bardzo dobry mecz, ale to przede wszystkim zasługa słabiutkiego rywala. Poza tym żadnego korzystnego rezultatu. Davis świetny sezon, wysoka forma, absolutna czołówka. No gdyby Mark przegrał to byłbym w szoku.
Neil Robertson - Alex Davies
Neil Robertson @ 1,125
✅
Tak jak pisałem wcześniej, żeby pokonać Robbo trzeba zagrać wybitnie. Davies nie potrafi grać wybitnie. Na krótszym dystansie może postraszyć, tak jak zrobił to z Dingiem (3-4), ale na dłuższym nie ma takiej możliwości. Australijczyk pewnie będzie tutaj bił się tutaj o triumf końcowy, szczególnie, że start ma ułatwiony, bo rywal jeden z najsłabszych. Poza tym, na PW, dostałem oprócz wyzwisk i obelg, od jednego z największych napinaczy na forum pytanie czy już przeanalizowałem ten mecz i znów popłynę na kursie under 1,15. A biorąc pod uwagę, że owy pan nie trafił w tym dziale żadnego meczu i może pochwalić się yieldem -100%, a jego typy grając odwrotnie zawsze dają zysk, to stawianie na Robbo jest tym bardziej warte zachodu.
Mark Williams - Paul Davison
Mark Williams @ 1,27
✅
Williams, mimo że wiele się o nim nie mówi gra bardzo dobry sezon. On w czterech ostatnich turniejach przegrywał z: Mehtą, Allenem, Selbym, Fu i Gilbertem, a wcześniej triumfował w Rotterdamie. Wpadek ze słabeuszami więc kompletnie nie ma. Davison czasem zaskoczy, czasem zagra lepiej, tak jak w kwalach do IC ogrywając Hamiltona, ale to nie poziom Williamsa i nie w meczu do 6 wygranych. Do zera nie będzie, Anglik powalczy, a to Walijczyk to spotkanie wygra.
Cao Yupeng - Ding Junhui
Ding Junhui @ 1,222
✅
Pojedynek dwóch Chińczyków, w którym zwycięzca może być tylko jeden. Co poza jednym małym wypadem kilka tygodni temu, kiedy grał naprawdę genialnie jest beznadziejny. Wpadki z takimi tuzami jak Zhao, Ju Reti, Davison, Miah albo tragiczne pojedynki z O&#39;Brienem czy Fu przegrane do zera... Gdzie i z czym do Dinga, który w trzech ostatnich turniejach grał znakomicie. Triumf w SM, finał w RO, triumf w IO. Jeżeli nagle Cao się nie obudzi, a nic na to nie wskazuje to pewnie skończy się pogromem dla bardziej utytułowanego Azjaty.

Marco Fu - Adam Duffy
Marco Fu @ 1,35
✅

Fu trochę ostatnio jakby słabiej, ale gdy przegrywał to tylko ze znajdującymi się w dobrej formie Wilsonami - dwukrotnie Kyrenem i raz Garym. Teraz zmierzy się z Duffym, który w dobrej formie nie jest na pewno. Anglik wymęczył awans do turnieju wygrywając 6-5 z równym sobie Wasleyem, a poza tym, w pięciu innych rozegranych ostatnio meczach wygrywał tylko raz, z Thanawatem. Różnica kilku klas, nie wiem co musiałoby się stać, żeby doszło tutaj do niespodzianki. Fu przewyższa rywala pod każdym względem.
Liang Wenbo - Li Yan
Liang Wenbo @ 1,31
✅
Liang chyba już nigdy nie będzie aż tak silny jak wtedy, gdy dochodził do finału SM, ale to wciąż znakomity zawodnik i zdecydowane top 3 Chińczyków, obok Dinga i Xiao. Li za to daleko z tyłu, śmiem twierdzić, że obecnie to chyba najsłabszy z nich w Main Tourze. Notuje katastrofalne wyniki, ma problem ze zbudowaniem dobrego brejka. Kiepsko i tyle. Liang przeciwnie, a najważniejsze, że u niego podejścia nie szwankują.
Mark Selby - Jamie Burnett
Mark Selby @ 1,21
✅
Anglik gra przeciętnie, jak na Selby&#39;ego oczywiście, ale to wciąż za dużo, aby przegrywać z takimi słabeuszami. Burnett ma tragiczny sezon. Do IC awansował tylko z powodu tego, że w kwalach dostał Khairy&#39;ego, z którym i tak stracił aż dwa frejmy. Poza tym wtopa z równie kiepskim Higginsonem. Pewnie powalczy, bo to jednak chłop, który w snookera grać potrafi, ale Selby&#39;ego nie ogra.
Aditya Mehta - Rod Lawler
Aditya Mehta @ 1,571 ⛔
Pankaj Advani - Dave Harold
Pankaj Advani @ 1,55
⛔
Analiza podobna, bo obaj Hindusi obecnie na podobnym poziomie i w podobnej sytuacji. Mehta po życiowym sukcesie w Indian Open, gdzie ogrywał lepszych od siebie i zaprezentował naprawdę wiele dobrego. Tutaj w pierwszym meczu dostanie bardzo niewygodnego rywala, który był w stanie postraszyć samego Robertsona. Advani również trudne zadanie bo Harold nie grał źle w MŚ seniorów i ogólnie ostatnio także nie prezentuje się najgorzej. Hindusi na pewno są obecnie na fali wznoszącej i na teraz są od tych dwóch rutyniarzy lepsi, dlatego wygrać powinni, ale nie wydaje mi się, aby stało się to po łatwych meczach.
Gary Wilson - James Wattana
Gary Wilson @ 1,60
⛔ [z 2-5 na 5-5 i 50-1 ale i tak w dupę ????]
Taja szanuje, lubię i ogólnie podziwiam. On wciąż potrafi zagrać dobry mecz, przyłożyć w jednym podejściu itd.. ale to wszystko przy obecnej formie Anglika to pikuś. Wilson wbija setkę za setką i gra fantastyczny snooker. Co prawda przegrał 1-4 w ćwierćfinale AT 3 z McGillem, ale to co tam zrobił Szkot, wielkie brawa, cztery wygrywające brejki, a Wilson oczywiście tradycyjnie i tak zrobił setkę. Mecz powinien być otwarty i szybki, ale jeżeli Wilson zagra to co gra ostatnio to nawet najlepsza obecnie forma Azjaty nie pozwoli mu postraszyć Anglika.
Ryan Day - Mike Dunn
Ryan Day @ 1,45
✅
Po prostu Walijczyka cenię bardziej i uważam za zawodnika lepszego. Day potrafi budować wygrywające brejki, Dunn mniej. Kurs może nie powala, ale w tym formacie to Ryan jest zdecydowanym faworytem, przynajmniej dla mnie. Nie jest to mecz z gatunku tych najpewniejszych, ale raczej Dunn nie powinien sprawić niespodzianki.
Mark Allen - Tian Pengfei
Mark Allen @ 1,285
✅
Krótko, jeżeli Allen zagra swoje to lekko wygra, jeżeli nie to będzie się męczył i pewnie wtopi. Nic jednak nie wskazuje na to, żeby miał tutaj zagrać źle bo ostatnio mu chyba znów zaczęło zależeć. Tian pewnego pułapu już nie przeskoczy, na pewno nigdy nie doskoczy tam gdzie jest Mark.
Z rundy dzikich kart do gry są Kyren Wilson (1,30) ✅ i Jimmy White (1,181) ✅. Pierwszy w świetnej formie, a rywal dość przeciętny i nie wydaje mi się aby mógł tutaj zaskoczyć młodego Anglika szczególnie, że ma problemy ze zrobieniem brejka 50+, a drugi... Ok, White emeryt, ale jak przegra z 13-letnim dość słabym Chińczykiem to przecież się totalnie skompromituje. Tym bardziej, że ten dzieciak, w Szanghaju, gdy grał z Xiao miał problem z wbiciem trzech bil pod rząd.
Wszystko z Marathonu.

Otrzymane punkty reputacji: +50
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Bet365 wystawił ofertę na setki, trzeba korzystać bo znów pojechali z kursami.
Gary Wilson - James Wattana
Gary Wilson Over 0,5 &quot;setek&quot; @ 4,33
⛔
Boże, kto to wystawia? Wilson wbija setkę za setką w meczach do czterech wygranych to nie wbije w meczu do sześciu i to na dodatek w spotkaniu, w którym jest faworytem? Nie rozumiem absolutnie tego kursu i pobieram go bardzo chętnie. Ostatnio stawiałem tutaj to samo po kursie 7,00, oczywiście weszło.
Neil Robertson Over 0,5 &quot;setek&quot; @ 1,61
✅
Analiza zbędna, prawda? Chłop wbija 100+ na okrągło, bez przerwy, prawie w każdym meczu. Tutaj, na dodatek z tak słabym rywalem jestem niemal pewny, że chociaż raz przekroczy tę granicę, a kurs całkiem znośny.
Ben Woollaston - Fergal O&#39;Brien
Over 0,5 &quot;setek&quot; @ 2,50
✅

Obaj panowie potrafią wbijać wysokie brejki. I tyle w sumie wystarczy za całą analizę, bo co tutaj więcej pisać. Osobiście widzę bardzo wyrównane spotkanie, w którym gra może toczyć się nawet do decydującego frejma, a to dodatkowo sprzyja uzyskaniu 100+.
David Gilbert - Shaun Murphy
Over 0,5 &quot;setek&quot; @ 1,50
✅
Dokładnie jak wyżej. Szon ma bardzo trudnego rywala i łatwego meczu się nie spodziewam. Gilbert sety potrafi robić, Murphy też w tym elemencie jest znakomity, nie sądzę, że nie padnie tutaj ani jeden taki brejk.
Starczy, bo co za dużo to niezdrowo, ale jeszcze kilka ciekawostek można znaleźć. Tak czy siak, te wydają się najlepsze.

Otrzymane punkty reputacji: +19
grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Czekałem aż Marathon wystawi o/u frejmowe i w końcu są więc można coś pograć.
@ Stuart Bingham 1.23 - Robin Hull zwrot
Fin to ciekawy zawodnik, posiadający ogromne doświadczenie. To wszystko to jednak zdecydowanie za mało na Binghama, który wydaje się w końcu łapać wyższą formę. Kurs dość niski, ale inny być tutaj nie może, bo ciężko wymyślić coś innego niż wygraną Anglika.

@ Mark Davis 1.11 - Oliver Brown
✅
Tutaj również dłuższa analiza zbędna. Przepaść w rankingu, umiejętnościach, ograniu z czołówką. Wszystko po stronie Davisa. Jak buki wystawią handi -2.5 to również polecam to zagrać. Póki co jest tylko h2h więc daję typ na Davisa. Idealny do jakiejś taśmy.
@ Mark Allen 1.28 - Tian Pengfei ✅
Dobrze płatny i wysoko punktowany turniej więc liczę na to, że Allen się nie skompromituje w meczu z przeciętnym Chińczykiem. Tian to raczej jeden z tych słabszych Azjatów. Od dłuższego czasu próżno szukać jakichś wartościowych rezultatów u Pengfeia. Allen przeciwnie, wydaje się powolutku wchodzić na najwyższe obroty. Wygrane Ruhr Open, w Indiach porażka z niewygodnym Advanim. No i tutaj mamy dystans do 6 wygranych frejmów więc o niespodzianki będzie trudniej. Jeśli Irlandczyk z Północy potraktuje turniej poważnie to powinniśmy mieć pogrom i można też pograć handi -2.5 po kursie 2.04 ✅.

@ Michael White 1.86 - Graeme Dott ⛔
Walijczyk ogólnie kiepski sezon, ale nadzieją na lepsze czasy dla tego wielce utalentowanego zawodnika może być Indian Open gdzie udało się zaliczyć ćwierćfinał tej imprezy i co ważniejsze sama gra White&#39;a wyglądała znacznie lepiej niż ostatnimi czasy co dobrze wróży na przyszłość. Dott.. niby uznana marka, były MŚ itd. ale kiedy Szkot był w dobrej formie ? Ostatnio kompletnie niewidoczny. Albo przegrywa w 1 rundach albo nie gra wcale. No zawierzam tutaj Walijczykowi.
@ Liang Wenbo 1.31 - Li Yan ✅
Wenbo to po prostu lepszy zawodnik. Ostatnio wiodło mu się średnio, ale to i tak znacznie lepiej niż Yan, który jest jednym ze słabszych Chińczyków w MT i jedno 6-1 ze słabiutkim Higginsonem tego nie zmienia. Warto zagrać na Lianga, który wygrał azjatyckie PTC nie powinien przegrać ze swoim mniej doświadczonym kolegą.
@ Pankaj Advani 1.55 - Dave Harold ⛔
Zaskakujący kurs na Hindusa. Pankaj w dobrej formie, udany turniej przed własną publicznością. Widać Advani na fali i nie sądzę, by dał się pokonać Haroldowi. Anglik to owszem dość niewygodny przeciwnik, ale od dawna bez formy. Pojedyncze zwycięstwa z przeciętniakami to żaden wyznacznik. W lepszej formie jest tutaj Hindus i to jego widzę dalej.
@ Matthew Stevens - Rory McLeod over 9.5 2.02 ✅
Mecz w którym mam kłopot ze wskazaniem faworyta. Stevens bardzo przeciętny sezon, Rory w sumie też bez szału. McLeod jest jednak niewygodnym przeciwnikiem, a szczególnie powinien to odczuć Stevens, który nie jest zbyt mocny psychicznie i często ma problemy z budowaniem wygrywających podejść. Nie wiem.. spodziewam się szarpanej gry i wyrównanego, twardego boju do końca. Lekko, bez szaleństw ze stawką.
Pozostałe pojedynki z pierwszego dnia odpuszczam. Higgins powinien dać radę, ale kurs na Szkota z doświadczonym Swailem mnie nie satysfakcjonuje. Milkins - Maflin... Norweg ostatnio bez formy, ale to taki zawodnik, który może z niczego zrobić setkę. Zapowiada się otwarty mecz więc warto pograć tutaj over na setki. Jeśli chodzi o zwycięstwo w meczu to lekko skłaniam się na Milkinsa, ale odpuszczę. Perry - Jones to też spora niewiadoma. Jones gra przeciętnie, a Anglik po świetnym początku sezonu wyraźnie spuścił z tonu i tu też może być różnie. Raczej overowe spotkanie. O&#39;Sullivana po śmiesznym kursie szkoda ruszać. Wiadomo, że Rakieta to klasa sama w sobie i jak odpali to może być i 6-0, ale patrząc na to co ostatnio pokazuje McGill to nie będę ryzykował. Spotkanie Carringtona z Leslie&#39;m to już w ogóle jakiś kosmos do stawiania.
Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +19
esend 218

esend

Użytkownik
Ja z rundy dzikich kart pogram prócz wymienionych przez Assitalia:

Steve Davis vs Zhao Xintong (27 październik, 11.30) - Steve Davis 1.66
⛔
Steve to wiadomo, nie jest już ten gracz co w latach 80&quot; ... w tym sezonie przeciętnie. Zdarzyła mu się jedna kompromitująca porażka z Saifem ale było to na Mistrzostwach w 6 czerwonych więc w specyficznym formacie. W ubiegły weekend wygrał Mistrzostwa Świata Seniorów i liczę że tym turniejem się trochę rozruszał. Za przeciwnika ma amatora który w tym sezonie bezskutecznie próbuje przebrnąć fazę dzikich kart (dwa razy 5-4 z Calabrese i Goudem). Typ obarczony pewnym ryzykiem, ale moim zdaniem kurs zupełnie wynagradza to ryzyko. Osobiście pogram z niewielką stawkę.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Unibet trochę poszalał w ofercie i jako jedyny chyba dał handicapy w meczach rundy Wildcard. Trudno z tego nie skorzystać.

Jimmy White - Yuan Sijun
Typ: Jimmy White -2.5 @ 1.66 ⛔ 6-4 :;/: nieźle się turniej zaczyna.. gówniarz mecz życia i Jimmy ledwo ledwo..

Yuan wyznacza nowe znaczenie wyrażenia „młody zawodnik”, przy tym 13-latku Lu Haotian wygląda na weterana. Z pewnością jest to wielki talent, ale - mówiąc eufemistycznie - to śpiewka dalekiej przyszłości. Na razie to nie radzi sobie nawet ze średnimi chińskimi amatorami, nie mówiąc o profesjonalistach z którymi nawet nie zbliżył się do wygrania frejma (Hawkins, Selt, Xiao). W tych meczach rzadko dobijał w podejściu do 20, więc jakim niby cudem miałby ugrać aż 4 frejmy? Jimmy wprawdzie już nieco zardzewiały, ale brejki +50 są jak najbardziej w jego zasięgu, co pokazał choćby niedawno w MŚ seniorów, a takie zdobycze powinny mu zapewnić komfortowe zwycięstwo bez żadnego zagrożenia dla handicapu. Moim zdaniem ten typ to prezent, z którego po prostu trzeba skorzystać.

Kyren Wilson - Lin Shuai
Typ: Kyren Wilson -2.5 @ 2.00 ✅ 6-1

Nieco podobna sytuacja jak w poprzednim meczu. Wilson ostatnio wzbił się ponad średniaków i wyraźnie zmierza w górę rankingu. Na rozkładzie coraz dłuższa lista graczy czołówki (Murphy, Bingham, Fu). Potrafi seryjnie wbijać robiące brejki, w tym sezonie już 3 setki na koncie, do tego masa podejść wygrywających. Lin nie zachwyca nawet na rodzimym podwórku i nie jestem sobie w stanie wyobrazić w jaki sposób mógłby doprowadzić choćby do wyrównanego boju z będącym w życiowej formie Anglikiem. Moim zdaniem taki scenariusz jest bardzo mało prawdopodobny, bo pomiędzy tą dwójką jest zbyt duża dysproporcja umiejętności i doświadczenia . C hińskiemu amatorowi nie daj ę żadnych szans na awans, a jego sukcesem powinno być uciułanie choćby 1-2 frejmów, dlatego taki handicap po takim kursie wydaje się sporą promocją .
Typy z unibetu, więc taki dubel też jak najbardziej do gry.

Otrzymane punkty reputacji: +22
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
W końcu zanosi się na jakiś normalny turniej (chociaż oczywiście godziny rozgrywania pozostawiają wiele do życzenia, ogólnie wróćmy już do Europy bo ile można), a nie AT3 bez transmisji albo turniej w domu starców gdzie na łuzach jak od pool bilarda dinozaury robią po 16pkt.
Jedziemy;)
Bet365 wystawił obszerną ofertę wiec typy będą właśnie stamtąd chociaż pewnie kursy z Marathonu będą wyższe ale nie bawią mnie limity po parędziesiąt euro.
J. White - Sijun
Jimmy sra i już zawsze srać będzie jak tylko dowiaduje się, że ma grać z Hendrym ale raczej jeszcze nie defekuje przed cztery razy młodszym Chińczykiem. Analiza potrzebna nie jest bo poza wiekiem Sijun niczym nie imponuje bo umówmy się, że grać póki co nie umie. Wbije czasami kilka bil pod rząd ale to by było na tyle więc jak ma wygrać z Whitem, chyba tylko gdyby tamten ujrzał w nim reinkarnację Hendrego. Lokata.
Zwycięstwo w meczu: White kus 1,14 bet365✅
Bingham - Hull
Stuart rozegrał w tym sezonie dwa mecze absolutnie beznadziejne, jeden z Ronniem drugi z K. Wilsonem, jeszcze porażka w Brecelem może być zaskoczeniem ale poza tym jest jak najbardziej ok. Rywal przede wszystkim jest Finem to już o czymś świadczy (żart, zaznaczam bo niektórzy na tym forum są bardzo sztywni) a jego największym sukcesem w tym sezonie była chyba porażka &quot;tylko&quot; 3-4 z Robertsonem. Jak Stuart z dziwnych przyczyn nie zacznie grać jak przedszkolak to pójdzie szybko.
Handicap w meczu: Bingham -2,5 kurs 1,72 bet365 ZWROT
Ekstra
Higgins - Swail
W meczu aż do 6 wygranych kurs na Higginsa jest bardzo przyjemny. Swail to oczywiście szczwany lis, który okopał się pod koniec rankingu i ogrywa mniej doświadczonych rywali z pobliskich lokat ale John do takowych się nie zalicza (no chyba, że sprzeda na to nic już nie poradzę). W euro tourach wyniki Joe nawet całkiem przyjemne ale to inne turnieje, inny dystans i też mimo wszystko rywale nie byli pokroju Higginsa. Kurs na czyste zwycięstwo jak najbardziej zadowalający więc nie będę w tym meczu forsował handicapu.
Zwycięstwo w meczu: Higgins kurs 1,25 bet365✅
Maflin - Milkins
Kurta jakoś specjalnie nie poważam, oczywiście umie wbijać, jak jest w formie to wysokie brejki są jego domeną ale też pamiętam, że sam nie jest ich wielkim kreatorem a jedynie dobija otwarte układy (rozbijać to on umie średnio). Ten sezon taki w kratkę raz wygra raz przegra i tak się kula, w żadnym turnieju niczego nie zwojował bo wylatywał max na 2 rundzie. Milkins prezentuje obecnie znacznie wyższy poziom bo wbija nie gorzej a i taktycznie przeważa. Wyniki zdecydowanie na jego korzyść bo tak wcześnie jak Kurt to odpadał tylko jak trafiał na absolutny top, a jak nie to ćwierć lub półfinały były zaliczane. Podejście jak zawsze, jak nie będzie olewki Roberta to wygra i już bo Kurt nie zacznie grać nie wiadomo czego.
Zwycięstwo w meczu: Milkins kurs 1,53 bet365
⛔
Davis - Brown
Brown w Euro Tourach świetnie sobie radził - z amatorami;] Jego jedyny triumf nad zawodowcem to wygrana w kwalach do tego turnieju z Bondem więc trafiło się ślepej kurze ziarno. Mark to Mark i w kontekście meczu z takim rywalem nie ma sensu przybliżać jego sylwetki i dokonań bo cokolwiek by nie zrobił to biłby go na łeb więc chociaż handicap stosunkowo wysoki to raczej Brązowy walki nie nawiąże.
Handicap w meczu Davis -3,5 kurs 1,83 bet365⛔
Gould - Selt
Panowie są trochę siebie warci w tym sezonie bo obaj grają padakę jak na to, że ich nazwiska słyszał pewnie nie jeden laik. Gould w Euro Tourach jeszcze jako tako się bujał ale już w większych turniejach nie było różowo, Selt w sumie nigdzie się nie bujał;D. Dla mnie to taki mecz z gatunku komu się będzie bardziej chciało więc w sumie 50/50 więc dam coś w stronę Selta.
Handicap w meczu: Selt +1,5 kurs 1,83 bet365⛔
K. Wilson - Shuai
Wilson jest w gazie i nie ma co do tego wątpliwości (w ogóle jakaś dziwna metamorfoza tych Wilsonów) i chociaż zdarza mu się przegrywać jeszcze z zawodnikami ze swojego podwórka to jednak idzie ku lepszemu a Shuai to jednak z dwa podwórka dalej więc nie powinien sprawić kłopotów. Co mam o nim napisać, wygrał 5-4 z Higginsonem w tym sezonie no i tyle;]
Zwycięstwo w meczu: Wilson kurs 1,25 bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Jedziemy dalej:
Allen - Pengfei
Można by poszukać czegoś dodatniego na Chińczyka tylko jest jedno konkretne ale, Tian nie wie co to jest defensywa i forsuje czasami wbcia, które nawet Trumpowi by do głowy nie przyszły (oczywiście często skutek jest opłakany) a z Markiem (oczywiście grającym na swoim poziomie bez fochów) samą ofensywa to może wygrać max z 5 najlepszych zawodników do których Chińczykowi daleko. Mark świetnie czyści otwarte układy kiedy podchodzi do stołu po błędach rywali i Pengfei idealnie się w ten scenariusz wpisuje dlatego nie ma co kombinować i trzeba iść za rozumiem.
Zwycięstwo w meczu: Allen kurs 1,28 bet365✅

Perry - Jones
Perry jak wszyscy wiedzą sezon rozpoczął genialnie i co było do przewidzenia nie utrzyma dyspozycji nie wiadomo jak długo mimo to patrząc na jego ostatnie rezultaty to poza wpadką w Szanghaju z Yuchenem trudno doszukać się blamażu. Jones jest cały czas bardzo niestabilny ale nawet jak akurat gra lepiej to i tak trudno porównywać to z poziomem Perrego. Dla mnie dość pewny typ.
Zwycięstwo w meczu: Perry kurs 1,4 bet365✅
M. White - Dott
Graeme jest zawsze groźny i o tym pamiętać należy, tylko w tym sezonie patrząc po wynikach jakby mniej. Na prawdę kiepściutki sezon Szkota, poza jedną wygraną 4-3 z Binghamem trudno znaleźć coś pozytywnego. Majki może też nie szaleje tak jak zdawało się, że zacznie po MŚ ale od ET4 widać wyraźnie lepszą formę i całkiem niezłe nazwiska na rozkładzie. Mecz może być wyrównany ale z racji tego, że kursy są 50/50 a dla mnie jednak faworytem jest Walijczyk to postawię na niego.
Zwycięstwo w meczu: White kurs 1,83 bet365⛔
Yan - Wenbo
Dużo jest spotkań więc tutaj krótko, Wenbo jest ogólnie lepszy, jest w lepszej formie i w ogóle wszystko lepiej;] Yan sezon beznadziejny, żadne rozegrane spotkanie w tym sezonie nie daje pozytywnego wydźwięku przed meczem z Liangiem. Wenbo natomiast jest chyba najjaśniejszą postacią Asian Tourów (ostatnio zaliczył zwycięstwo i półfinał także szacun) i wątpię, żeby dał się ograć nie bójmy się tych słów ogórkowi.
Zwycięstwo w meczu: Wenbo kurs 1,33 bet365✅
Lawler - Mehta
Ja do tego meczu podejdę od strony doga bo wiadomo Mehta zagrał jak na siebie wybitnie w Indiach więc może być już tylko gorzej, a te kursy na niego zaczynają być przesadnie niskie. Lawler to nie jest jakiś pionek tylko bardzo niewygodny przeciwnik, który zawsze walczy i sporo krwi napsuł już niejednemu topowemu zawodnikowi. Mehta z formą wpasował się idealnie w najważniejszy dla siebie turniej i teraz może spokojnie obniżyć poziom, a jeśli tak się stanie to Rod wyrasta na faworyta według mnie.
Handicap w meczu: Lawler +1,5 kurs 1,8 bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Mam nadzieję, że ten b ardzo gu stowny pla kat promujący tegoroczne International Championship będzie zapowiedzią świetnego turnieju . Z pierwszego dnia na jciekawsze wydały mi się poniższe typy.
Mark Davis - Oliver Brown
Typ: Poniżej 9.5 @ 1.40 william hill ⛔ 6-4 :;/: następny do kolekcji.. z 3-1 na 3-4 i po typie..

Jedna z bardziej zróżnicowanych par pierwszej rundy, prawie jakby porównywać Himalaje do Gór Stołowych. Davis ustabilizował się w top16, a Brown ciągle nie może wyjść poza przeciętnego amatora. W Chengdu znalazł się zupełnie niespodziewanie po ograniu w kwalifikacjach beznadziejnego Bonda (6-3) po meczu do zapomnienia. Wydaje się, że swój prawdziwy poziom pokazał parę dni później w przegranych kwalifikacjach do ET5, gdzie ograła go Wendy Jans (4-2). Mówiąc oględnie Davis jest niewymownie lepszy zarówno od Bonda jak i uroczej Belgijki, dlatego 4 frejmy Browna - a do tego sprowadza się ten typ - wydają się czystą abstrakcją. Jak dla mnie jeden w pewniejszych typów na 1 rundę, w którym kurs wydaje się nawet przesadzony.

Michael White - Graeme Dott
Typ: Powyżej 8.5 @ 1.33 william hill ✅ 4-6
Najwyższy break w meczu
Typ: Michael White @ 1.90 bet365 ✅ 74-68

Obaj zawodnicy nie zachwycają w tym sezonie, ale akurat w ostatnich tygodniach można u nich zauważyć małą zwyżkę formy, zwłaszcza u Walijczyka, który zaliczył ćwierćfinały w Paul Hunter Classic i Indian Open. Dotty nieco zagubiony, jakieś niezrozumiałe zmiany kijów itp. Nie sprzyjają stabilizacji formy, ale ciągle jest to jeden z najniewygodniejszych rywali w tourze. Papierowym faworytem chyba jest White, ale dla mnie najpewniejszym typem na ten mecz jest over. Scenariusz jest dla mnie jasny: Mike zgarnie swoje frejmy w jednym podejściu, Graeme uciuła swoje po żmudnej dłubaninie, co w sumie powinno się złożyć na overowy wynik. Trudno też przejść obojętnie wobec takiego kursu na wyższy brejk White’a, bo ostatnio w końcu wygląda dobrze w tym elemencie, czego nie można powiedzieć o Szkocie.
Anthony Mc Gill v Ronnie O&#39;Sullivan
Typ: Anthony McGill +3.5 @ 1.61 bet365 ⛔ 2-6 :kwasny4565: Rudy chyba się nie spodziewał, że dostanie tak dużo szans i większość koncertowo spieprzył..

Niespodzianki oczywiście nie będzie, bo na dość długim dystansie potrzebna byłaby do tego słaba forma Ronniego, a o to może być trudno. Niemniej jednak aktualna forma McGilla daje sporą szansę, że nie będzie pogromu. Szkot ostatnio wyraźna zwyżka formy, niezły run w Indian Open (ćwierćfinał), przed paroma dniami półfinał AT3 w Zhengzhou, w obu turniejach prezentował ponadprzeciętną formę punktową wbijając seryjnie wysokie brejki. Ronnie to wygra, ale wątpię, żeby to był jednostronny mecz, trzy frejmy wydają mi się zadaniem jak najbardziej w zasięgu Szkota, który w ich ostatnim meczu pokazał, że potrafi się postawić Rakiecie.

Trudno też nie zagrać na Lianga Wenbo @ 1.33 ✅ przeciwko Li Yanowi, a także na Pankaja Advani @ 1.57 ⛔ z Dave’em Haroldem. Oba typy już zostały gruntownie opisane przez przedmówców, więc nie ma się co powtarzać. Obaj faworyci ostatnio w dobrej formie, a rywale albo słabi, albo ze sporymi brakami formy. Na dystansie do 6 wygranych frejmów trudno spodziewać się w tych meczach niespodzianek, a myślę, że i ujemne handicapy nie powinny być zbyt wielkim ryzykiem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 205

tomz

Użytkownik
Aż chciałoby się powiedzieć : &quot;Nareszcie jakiś fajny turniej na długim dystansie&quot;.Przyznam że wole mecze do 6 wygranych niż tak jak w MŚ do 10(mowa to o 1 rundzie gdzie mecze są czasem bardzo jednostronne.6 jest optymalnie.
Na sam początek polecam wszystkiego rodzaju handicapy ujemne na Kangura.
-1,5,-2,5 a nawet -3,5.Do wyboru do koloru.Neil wbija setke za setką jest w gazie.Davies nie ma szans.
Do taśmy napewno pogram:Higgins,Allen,Williams,Robertson(tym raziem na czyste win),Davis,Selby,Ding O`Sa,K.Wilson
Ako wychodzi prawie 5 także mnie pasuje.Nie trzeba nawet grać za cała wypłate aby wyjść na fajny plus.
Co do samych meczy-czolówka,-praktycznie top 10 na świecie.Wiadomo że Burnett czy Cao lub Swail mogą powalczyć ale na wygraną nie ma szans.Brown.Alex Davies -bez przesady ,tu bedą szybkie mecze.
Polecam.
Teraz coś konkretniej :
Maflin-Milkins 1,52
Może trochę nie obiektywnie bo uwielbiam Roberta i zawsze mu kibicuje ale wydaję mi się że wygra z norwegiem.Co do samej dyspozycji to nie ma jakiś wielkich wpadek u Roberta.Porażki z Neilem czy Selbym można przyjąć,wcześniej zdarzyły mu się troszke słabsze mecze ale sezon wkracza w najlepsze i może to być czarny koń.
Kurt jest gra i przegrywa z Kingiem czy Slessorem to niech sobie tak gra a Anglik go zleje.
Advani+Mehta i tak samo jak Assitalia lącze analizy.Obaj ostatnio fajnie pograli u siebie w Indiach.Oczywiście było tam troche szczęścia,ogólnie turniej rozczarował ale sama gra zasługuje na uznanie.Oboje maja wzloty i upadki,mecze lepsze i gorsze,czasem zrobią niespodzianke a czasem łatwo przegrają.Jednak uważam że ostatni turniej dał im dużo pozytywnego i mogą smiało patrzeć w przyszłość.
Co do rywali :Harold i Lawler.Przyznam że Rod czasem potrafi fajnie pograć,nie jest to jakiś mega ogórek,urwał 2 partie Kangurowi ostatnio,wygrywał w tym sezonie z Higginsem ale nic poza tym.Były to pojedyńcze mecze.Ponadto porażki z tuzami snookera np Muir,Khairy Haotian czy emeryt Drago.Harold wygrane z amatorami,porazki z lepszymi także norma.A Hindus jest od niego lepszy.
Wenbo+Fu
Tutaj dużo też nie trzeba duzo pisać.Mimo iż Marco obniżył loty to jest on o klase lepszy o Adama.Patrzać na mecze Duffiego nie widać żadnej przesłanki na walke z jedym z najlepszych azjatów snookera.
http://www.snooker.org/res/index.asp?player=74
Wenbo wrócił do żywych,odzyskuje powoli to co miał jeszcze całkiem niedawno.Wysokie brejki,coraz lepsza gra a przedewszystkim nie ma porażek z ogórkami.Bardzo mu kibicuje.
Li Yan gra bardzo słabo.Nie liczać słabych azjatów to nie wygrał w tym sezonie nic.Bo dołujący Higginson i słaby Lines to żadne sukcesy.
Jeszcze kilka typów mam ale narazie starczy.Ide na wódke.Spokojnego weekendu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Zwróciliście może uwagę na to, jak niezrozumiale dla mnie wolno chodzi &quot;livescore&quot; na stronie WorldSnooker.com i love-snooker.com? Allen 3:1, Wenbo 3:1 a na stronach wiszą wyniki po 2 frame&#39;ach. Macie pomysły dlaczego takie wielkie opóźnienie? :p
Po odpowiedzi, post oczywiście do usunięcia.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zwróciliście może uwagę na to, jak niezrozumiale dla mnie wolno chodzi &quot;livescore&quot; na stronie WorldSnooker.com i love-snooker.com? Allen 3:1, Wenbo 3:1 a na stronach wiszą wyniki po 2 frame&#39;ach. Macie pomysły dlaczego takie wielkie opóźnienie? :p

Po odpowiedzi, post oczywiście do usunięcia.
Bo jest zepsuty, jak wszystko w Chinach.
Posta nie ma sensu usuwać, pewnie będzie wiele pytań o to.

Otrzymane punkty reputacji: +1
grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
@ Shaun Murphy - David Gilbert over 9.5 2.02 ✅
Dla mnie to dużo bardziej wyrównana para niż wskazują na to kursy. 1.44 na Murphy&#39;ego, który nie gra w tym sezonie nic nadzwyczajnego ? Podziękuję. Oczywiście Magik może ten mecz wygrać, bo jest snookerzystą nieprzeciętnym i nawet gdy forma nie dopisuje to Shaun jest w stanie ograć każdego. Przeciwnika ma jednak bardzo trudnego. Gilbert - zawodnik o niezłych umiejętnościach i dużej lekkości przy budowaniu brejków. Anglik bez większych osiągnięć, ale to gość z którym należy się liczyć. Nie spodziewam się tutaj łatwej przeprawy dla Murphy&#39;ego, a nie zdziwię się jeśli będziemy mieli niespodzianką. Wybieram tutaj over, bo kurs jest zachęcający, para dość wyrównana i 4 frejmy na obu licznikach wydają mi się całkiem prawdopodobne.
@ Ryan Day 1.45 - Mike Dunn ✅
Ten mecz opisał już Assitalia i cóż... nic innego się tutaj nie wymyśli. Dunn to typowy memłacz i przeciętniak. Bez świetnych wyników, umiejętności i z nudnym stylem gry. Day to jednak znacznie wyższa półka, a ten sezon w wykonaniu Walijczyka przyzwoity nawet biorąc pod uwagę ostatnią wpadkę z Poomjaengiem w Indiach. No co tu więcej pisać, jak Ryan nie odstawi jakiegoś cyrku to powinien dość pewnie poradzić sobie z Dunnem.
@ Mark Williams 1.23 - Paul Davison ✅
Walijczyk znowu gra dobrze. Nie jest to oczywiście max jaki może wycisnąć Borsuk, ale i tak jest znaczna poprawa w stosunku do poprzedniego sezonu. W tym roku wygrane jedno PTC i generalnie dość dobra forma. Nie ma się do czego przyczepić. Davison to zawodnik bardzo doświadczony, coś tam niby pograł w tym roku, ale podstawowym agrumentem przemawiającym tutaj za Willim jest po prostu różnica klasy. Osiągnięcia, umiejętności, ranking wszystko przemawia za Walijczykiem. Dodatkowo forma też w porządku więc to MJW widzę dalej.
@ Gary Wilson 1.53 - James Wattana ⛔
Dla Wilsona debiutancki sezon w MT póki co układa się bardzo dobrze. Wysoka forma, kilka naprawdę solidnych nazwiska z czołówki na rozkładzie, do tego Anglik naprawdę dobrze brejkuje, a szczególnie ostatnio. Wattana miewa przebłyski, ale raczej z typowymi przeciętniakami niż z zawodnikami w formie (jak Wilson). Ostatnia porażka z młodym Yotharuckiem też chwały Wattanie nie przynosi. Stawiam zdecydowanie na Garego.
@ Neil Robertson 1.11 - Alex Davies ✅
No tutaj to nie ma co pisać. Australijczyk to w tej chwili TOP 3 na świecie, a Davies typowy przeciętniak. Różnica w umiejętnościach kolosalna. Handicapy na Australijczyka też do grania.
@ Marco Fu 1.28 - Adam Duffy ✅
Fu nie gra już tak cudownie jak choćby w Australii, ale tragedii też nie ma i Azjata ogólnie prezentuje się dobrze i cały czas trzyma formę. Jego rywal wręcz przeciwnie.. od dawna bez formy i ciężko mi sobie wyobrazić żeby Adam choćby nawiązał walkę z Fu. Anglik to zawodnik dużo słabszy + dodatkowo w słabej formie. Nic więcej się tutaj nie wymyśli.
@ Ding Junhui 1.22 - Cao Yupeng
Ding trzy finały z rzędu z czego dwa zakończone zwycięsko. Czy trzeba coś dodawać ? Chińczyk to absolutna klasa sama w sobie i jeden z głównych kandydatów do zwycięstwa. Cao po dobrym turnieju w Wuxi na początku sezonu później mocny spadek formy i fatalne wyniki. Nic tutaj nie przemawia za Yupengiem i raczej to bardziej utytułowanego z Azjatów zobaczymy w kolejnej rundzie.
@ Aditya Mehta 1.57 - Rod Lawler
Mehta życiowy sezon, a ostatni finał w Indian Open tylko to potwierdza. Lawler to bardzo niewygodny przeciwnik i nie spodziewam się tutaj spacerku dla Hindusa, ale koniec końców stawiam na jego zwycięstwo. Wysoka forma + kilka cennych zwycięstw w ostatnim czasie sprawia, że zawierzam swoje oszczędności Mehcie. Kurs całkiem przyjemny, a Hindus w formie więc żal nie zagrać.
@ Ben Woollaston 1.72 - Fergal O&#39;Brien
Łatwo nie będzie, bo Fergal to wielkie doświadczenie i dość niewygodny styl gry, ale aktualna forma po stronie Woollastona. Nie ukrywam, że uwielbiam Benka, który prezentuje fajny, ofensywny i mogący nacieszyć oko snooker. Dodatkowo jego umiejętności jak i pozycja w rankingu stale rosną. Próbkę swoich możliwości Ben pokazał choćby w Ruhr Open gdzie po świetnym spotkaniu pokonał O&#39;Sullivana. Możliwości ten chłopak ma więc ogromne.
Odpuszczam Selby&#39;ego, bo Jester gra od dawna słabo, a 1.23 to dla mnie za mało. Jeśli chodzi o mecze Kinga z Linesem i Un - Nooha z Andą to bardzo dużo może się tam wydarzyć dla mnie no bety. W meczu Ebdona z Lisowskim też ciężko coś prorokować. Raczej skłaniałbym się ku Lisowskiemu, ale oferta jest na tyle duża, że postanowiłem wybrać inne mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Hawkins - White 1 1.22 b365 ✅
Na podbicie kursu jak znalazł. Po JW nie spodziewam się nagłej metamorfozy po kiepskim meczu w rundzie DK. Spora zasługa młodego Chińczyka, którego większość prób odstawnych kończyła się białą w kieszeni, nie trafieniem w bilę albo wystawką. Już raz Jimmy sprawił niespodziankę w tym sezonie eliminując Waldena, niby podobny format zawodników, ale z grą na dzisiejszym poziomie nie ma czego szukać z takim rzemieślnikiem jak Barry.

Otrzymane punkty reputacji: +20
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
David Gilbert - Shaun Murphy
Typ: Powyżej 8.5 @ 1.40 ✅ 6-4

Można powiedziec, że obaj Anglicy ostatnio nie zachwycają na bardzo podobnym poziomie. Ja przynajmniej nie widzę na ten moment między nimi aż takiej różnicy jak buki, dlatego najpewniejszym typem wydaje się over, bo nie spodziewam się pogromu w takim zestawie. Obaj panowie są też tradycyjnymi dostarczycielami setek i w tym sezonie nie jest inaczej (Gilbert 14, Murphy 11). co moim zdaniem też sprzyja walce frejm za frejm.

Typ: Poniżej 9.5 @ 1.40 ⛔ 6-4 :kwasny4565: jakieś jaja... z 5-1 na 5-4 w lekko żenujących okolicznościach i po underze.. Dzięki Robbo!

Davies w swoim debiutanckim sezonie radzi sobie całkiem dobrze, na koncie już kilka cennych skalpów (Murphy, Jones, Dale, Harold, Gould), ale też kilka spektakularnych wtop i szukuje się następna, bo Robbo chyba dawno nie był w takiej formie. Kangur po prostu nie może przestać wbijać setek, w tym sezonie ma ich już 33 w tym jeden maks, a przecież na dobrą sprawę sezon się dopiero zaczyna. To niewesołe wiadomości dla Daviesa, któremu pozostanie chyba tylko lec z honorem z jednym bądź dwoma wygranymi frejmami, bo trudno mi sobie wyobrazić, by linia underu była nawet zagrożona.

Barry Hawkins - Jimmy White
Typ: Barry Hawkins @ 1.25 ✅ 6-2

Problemem White’a w tym meczu będzie to, że jego rywalem nie będzie ani nieopierzony 13-latek (jak w rundzie Wildcard), ani stetryczały 71-latek (jak w MŚ seniorów), tylko aktualny wicemistrz świata. Oczywiście Hawkinsowi daleko do formy z Crucible, ale półfinał w Shanghai Masters pokazuje, że nie zapomniał jak się gra. Z kolei po tym co Jimmy pokazał wczoraj, to śmiem twierdzić, że od Hawkinsa dzielą go lata świetlne niezależnie od tego w jakiejkolwiek formie by się tutaj stawił. W tym kontekście marne 1.25 wydaje się bardzo sowitym kursem.

Stephen Maguire - Kyren Wilson
Typ: Powyżej 8.5 @ 1.40 ✅ 3-6

Jak dla mnie zdecydowanie bardziej wyrównana para niż przewidują buki. Obaj panowie ostatnio w dobrej formie, dla Wilsona to chyba przełomowy sezon, bo zdecydowanie wybija się ponad swój obecny ranking, co zapowiada szybki awans w hierarchii. Wczroaj szybko łatwo i przyjemnie uporał się w Linem w Wildcard (6-1) kończąc dzieło zniszczenia solidną setką (122), już czwartą w sezonie. Maguire z kolei szybko wraca do swojej normalnej dyspozycji o czym świadczą solidne ostatnie wyniki, czyli półfinały w Ruhr Open i Indian Open. Wszystko to składa się na dość wyrównany mecz, w którym over po niewygórowanej linii jest najbardziej prawdopodobnym typem.

Typy z william hill

Otrzymane punkty reputacji: +21
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom