>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Inter Mediolan-Manchester United

Status
Zamknięty.
traxx 0

traxx

Użytkownik
Nie oglądałem meczu. Mogłby ktos w skrocie opowiedziec kto dominowal? Tylko obiektywnie bym prosił...
powiem tak. jako fan United sie spocilem jak cholera z tych emocji. pierwsza polowa to totalna dominacja Manchesteru. 6 strzalow Interu (4 celne) i 11 MU (6 celnych) do przerwy. Ronaldo co chwila ostrzeliwal btramke to z wolnych to z glowki, ale Julio Cesar wyczynial cuda w tej budzie. Potem Giggs probowal na wlasna reke. Druga polowa zaczela sie od mocnego nacisniecia na gaz Interu i rowniez im sie zdarzaly setki marnowane przez Adriano i Cambiasso.
Jesli chodzi o Ibrahimovica to w peirwszej polowie totalnie niewidoczny dopiero w drugiej odgrywal pilke, ale w pojedynku gwiazd Ibra - CR7 zdecydowani Cris gora. o dziwo kontuzjowana obrona MU (Evans, i Oshea ktory pod koniec meczu juz nie gral w pelni sprawnie) spisywala sie lepiej od dziwnie zestawionej obrony Interu (Maxwell lawka).
Szkoda ze w srodku pola wystapil Giggs a nie Scholes bo cos czuje ze byloby pozamiatane.. niestety mam statystyki (ktore przytoczylem wyzej) dot. tylko 1. polowy. stan posiadania pilki 50% - 50% HT

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja Ci powiem tak...nie masz co zalowac, poziom MU wolal o pomste do nieba, poziom Interu zalosny...Inter gral tak jakby wyszedl na boisko, poniewaz musial. MU najmniejszym nakladem sil jakim sie dalo, dopasowal swoj poziom do poziomu zawodnikow z Mediolanu... Ja zwiodlem sie ciezko bo liczylem na 1:0, jesli ktos pamieta rok temu Inter vs Liverpool 0:1 i styl w jakim zrobil to Inter to niech podzoieli sobie to jeszcze przez pol i bedzie mial obraz tego co dzialo sie dzis na boisku...moim zdaniem... dno kompletne, w takim stanie jak byl dzis Inter to Legia Warszawa puknela by ich ze 2:0! Ponadto nie rozumiem kompletnie stylu gry Interu...? Niech ktos mi powie dlaczego oni sie pchali caly czas srodkiem! Zero gry skrzydlami! Przeciez te kilka pilek ktore &quot;wymksnelo sie&quot; w strone bramki VDS bylo wlasnie z dogran bocznych...?! A Murinhio ( czy jak to sie pisze) Stal oparty o box i chyba sam nie wierzyl w to co sie dzieje na boisku. MU nie lepszy...Ronaldo, zlota pilka? Dla mnie to od poczatku jakas wielka pomylka...on co najwyzej moglby podac ja Messiemu, a kto smie twierdzic inaczej, znaczy ze nie oglada meczow Barcelony, albo jest poprostu jak wszyscy &quot;fanem&quot; MU... Giggs pudluje z pozycji sam na sam...?! Zamiast schodzic do srodka jak w meczu z WH to chcial zmiescic pilke w 20cm szpare pomiedzy slupkiem, a skracajacym kat bramkarzem...Nie wspomne o Berbatovie, albo o Parku. No i zagranie Wayna na zolta kartke...powinna byc czerwona... nie za faul ale za styl w jakim to zrobil, &quot;docinal&quot; rywala... Jednym slowem mecz nudny a poziom, jak ogladalo sie Znicz Pruszkow vs Swinoujscie ;/

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Ja Ci powiem tak...nie masz co zalowac, poziom MU wolal o pomste do nieba, poziom Interu zalosny...Inter gral tak jakby wyszedl na boisko, poniewaz musial. MU najmniejszym nakladem sil jakim sie dalo, dopasowal swoj poziom do poziomu zawodnikow z Mediolanu... Ja zwiodlem sie ciezko bo liczylem na 1:0, jesli ktos pamieta rok temu Inter vs Liverpool 0:1 i styl w jakim zrobil to Inter to niech podzoieli sobie to jeszcze przez pol i bedzie mial obraz tego co dzialo sie dzis na boisku...moim zdaniem... dno kompletne, w takim stanie jak byl dzis Inter to Legia Warszawa puknela by ich ze 2:0! Ponadto nie rozumiem kompletnie stylu gry Interu...? Niech ktos mi powie dlaczego oni sie pchali caly czas srodkiem! Zero gry skrzydlami! Przeciez te kilka pilek ktore &quot;wymksnelo sie&quot; w strone bramki VDS bylo wlasnie z dogran bocznych...?! A Murinhio ( czy jak to sie pisze) Stal oparty o box i chyba sam nie wierzyl w to co sie dzieje na boisku. MU nie lepszy...Ronaldo, zlota pilka? Dla mnie to od poczatku jakas wielka pomylka...on co najwyzej moglby podac ja Messiemu, a kto smie twierdzic inaczej, znaczy ze nie oglada meczow Barcelony, albo jest poprostu jak wszyscy &quot;fanem&quot; MU... Giggs pudluje z pozycji sam na sam...?! Zamiast schodzic do srodka jak w meczu z WH to chcial zmiescic pilke w 20cm szpare pomiedzy slupkiem, a skracajacym kat bramkarzem...Nie wspomne o Berbatovie, albo o Parku. No i zagranie Wayna na zolta kartke...powinna byc czerwona... nie za faul ale za styl w jakim to zrobil, &quot;docinal&quot; rywala... Jednym slowem mecz nudny a poziom, jak ogladalo sie Znicz Pruszkow vs Swinoujscie ;/
Weź się koleś nie kompromituj. Mecz stał na żałosnym poziomie?? W tym meczu spodziewano się że Inter rzuci się do ataków i bedzie chciał szybko strzelić bramkę. MU mimo tego że zagrał dość defensywnym ustawieniem był zespołem zdecydowanie lepszym pod każdym względem. Można żałować niewykorzystanych sytuacji, ale na Old Trafford spodziewam się zwycięstwa United 2-0 lub 2-1.
Ronaldo powinien podac piłkę Messiemu?? Dziś Portugalczyk był najlepszym piłkarzem na boisku, cały czas siał zagrożenie pod bramką Interu. Zaliczył może 2-3 straty, a tak to Mediolańczycy mogli go zatrzymać jedynie faulem.
W rewanżu Ferguson ustawi zespol bardziej ofensywnie i nie ma innej opcji jak awans MU.

traxx 0

traxx

Użytkownik
chyba inny mecz ogladalismy. albo interesujesz sie pilka od wczoraj albo ci te efekciarskie zagrania messiego przezarly mozg. a moze to jakis zart primaaprilisowy? tylko nie ta data.. pasjonujace widowisko, lepszy niz Lyon - Barca (ogladalem rownolegle niemalze). a co do messiego to on pokazal swoja &#39;wielka&#39; klase z espanyolem jak kazdy go przepychal jak chcial. a ta zolta kartka Rooneya to nie wiem za co bo atakowal pilke i w nia trafil (wpierw!) a sami komentatorzy mowili ze kartka sie nalezala bodajze Maiconowi. zreszta sam widziales jak sie skosilo przy Rooneyu 3 (sic!) zawodnikow Interu naraz i wszyscy lezeli na murawie. Rooney-terminator? nie wydaje mi sie..

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Twoja Legia to by nawet zespołu z Litwy nie pyknęła ????
Człowieku oglądaliśmy inny mecz? Po tym co napisałeś to wnioskuję, że Twoje poglądy wyznacza Dariusz Szpakowski, kiedy 3 razy w roku oglądasz United na tvp2. Ronaldo w pierwszej połowie był bez dwóch zdań najlepszy na boisku, świetne rzuty wolne, aktywny. W drugiej trochę przygasł jak cały zespół z resztą. Szkoda, że jeszcze nie obejrzałeś wczorajszego spotkania Barcy i gry Twojego Boga Messi&#39;ego ???? Co do Berbatova to taki typ gracza, że nigdy nie pracuje na boisku tylko czeka na szansę także w pojedynkę nie wiele mógł zrobić. Co do Giggs, to jest gracz lewonożny więc ciężko było mu zejść do środka, akurat z WHU mu się udało. A co do Rooneya, jaki styl człowieku?! Nie trafił w rywala tylko w piłkę to raz, walczył do końca i poszedł w starcie z kolejnym graczem Interu, a Ty gadasz, że mu się czerwona za walkę należy? Naprawdę nie chce mi się z Tobą dyskutować.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ale panowie ja naprawde, nie przecze ze MU awansuje bo to bylo jasne i oczywisce juz przed meczem z Interem. A po tym co pokazal wczoraj Inter to juz pewne na 100%. Napisalem ze Legia puknelaby Inter... Czy jest tutaj ktos kto powie ze Inter gral wspaniale...to byla allegoria a kto nie uwzal na polskim- google ? Bo dla mnie nie pokazal nic... Druga sprawa odnosnie Ronaldo, mowicie ze Ronaldo jest taki boski (moze jakies geye tu sa) ???? a nie dysponujecie zadnymi konkretami. Zachowujecie sie jak dzieci 18 letnie co maja plakat Ronaldo na szafie... Widzial ktos druga bramka dla Barcy Messiego w meczu z Rancingiem...CR mial wczoraj identyczna pilke i strzelil ladny metr nad bramka...Ile bramek w tym sezonie zdobyl Ronaldo ile Messi? Ile asyst zaliczyl Ronaldo ile Messi? Prosze was sprawdzcie w necie zanim mnie pogryziecie...Mecz z Espaniolem? Ludzie to byly derby, Barca oddala im te 3 punkty, bo to sa kluby baskow, i oni musze miec dwa zespoly w La Liga bo inaczej byc nie moze nie moga grac dwa zespoly z Madrytu i tylko jeden z Barcelony, a Espaniol jak bedzie gral tak dalej jak gra, to sie z ostatniego miejsca nie wygrzebie. Mecz z Lyon wczoraj? 1:1 zly wynik? Barcelona zagrala im jak trzeba i ile im trzeba...ludzie to jak z Wisla Krakow, w Barcelonie wynik! w Krakowie zeby sie nie poobijac. A Messi vs Ronaldo, pamieta ktos euro z zeszlego roku? przeciez Ronaldo sie potyka caly czas ze jest faul ze az sedziowie nie zwracali uwagi. Jedyny Howard w meczach ligowych docenil jego umiejetnosci dajac mu czerwona kartke, za chamskie zagranie, lub przepiekny strzal reka ???? Nie jestem ani fanem Messiego ani Barcy jestem tylko realista, i stwierdzal ze pilkarsko Messi jest duzo duzo wyzej niz Ronaldo. Ronaldo sie skonczyl nie ma go juz, MU trzyma go dla komercji, jak dawniej Beckhama, bo za MS w Japoni MU dostanie gruba kase zeby zolci mogli zobaczyc Ronaldo. Komercja na MAXA!
pozdrawiam wszystkich, kto mysli wie co mam na mysli i jakie bylo przeslanie tego.
A teraz start...mozna sie „napinac” i tak juz nie odpisze ale chetnie sie posmieje z &quot;napinaczy&quot; bo zaczelo sie od opini na temat meczu a juz mnie Legia atakuja ???? (zal.pl) w koncu wychodzi na to ze nie mozna sie wypowiedziec wlasnym zdaniem. . .

xavy 386

xavy

Użytkownik
A drużyna z Twojego miasta grała w ogóle kiedyś w Europejskich Pucharach ?? ????

Opinia złodzieja nikogo nie obchodzi także siedź cicho...

Ludzie!!! Nie dyskutujcie w ogóle z tym oszustem!!!

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Druga sprawa odnosnie Ronaldo, mowicie ze Ronaldo jest taki boski (moze jakies geye tu sa) a nie dysponujecie zadnymi konkretami
42 gole w zeszłym sezonie, król strzelców Premier League, król strzelców Champions League, zdobywca Złotego Buta dla najlepszego strzelca w Europie, Mistrz Anglii i triumfator Ligi Mistrzów. Jeśli to nie są konkrety to chciałbym widzieć konkrety za Messim.

A drużyna z Twojego miasta grała w ogóle kiedyś w Europejskich Pucharach ??
A co to ma wspólnego? Tylko mówiąc, że Legia by pyknęła Inter obraża się Manchester, bo rzecz jasna Legioniści na pewno by nie wygrali na San Siro bez względu na formę Mediolańczyków. No offence ;)

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Mecz z Lyon wczoraj? 1:1 zly wynik? Barcelona zagrala im jak trzeba i ile im trzeba...ludzie to jak z Wisla Krakow, w Barcelonie wynik! w Krakowie zeby sie nie poobijac. A Messi vs Ronaldo, pamieta ktos euro z zeszlego roku? przeciez Ronaldo sie potyka caly czas ze jest faul ze az sedziowie nie zwracali uwagi. Jedyny Howard w meczach ligowych docenil jego umiejetnosci dajac mu czerwona kartke, za chamskie zagranie, lub przepiekny strzal reka ???? Nie jestem ani fanem Messiego ani Barcy jestem tylko realista, i stwierdzal ze pilkarsko Messi jest duzo duzo wyzej niz Ronaldo. Ronaldo sie skonczyl nie ma go juz, MU trzyma go dla komercji, jak dawniej Beckhama, bo za MS w Japoni MU dostanie gruba kase zeby zolci mogli zobaczyc Ronaldo. Komercja na MAXA!
Od razu widać że zaliczasz się do grupy frustratów którzy nie potrafią docenić tego, że Ronaldo był najlepszym piłkarzem na świecie w 2008 roku.
Przypominasz jakies bramki Messiego z Racingiem, lepiej zobacz gola Ronaldo z Blackburn. Messi jest ciągle uważany za wielki talent ale tak na dobrą sprawę nie doprowadził Barcelony do żadnego triumfu w jakiś rozgrywkach.
Ronaldo bije na głowę Lionel pod względem ilości zdobytych tytułów i to jest najlepszy miernik wielkości piłkarza a nie to, że tam zagra ładnie piętką czy strzeli ręką (w mecz z Espanyolem).
Nie gadaj, że Legia by pokonała Inter bo słabość Interu wynikała z tego, że to Manchester nie pozwolił im na granie własnej piłki a nie to, że Inter miał słabszy dzień,

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
nie doprowadził bo jest jeszcze bardzo młody ale umiejętności ma milion razy lepsze od tego przereklamowanego żelusia.Zlatan zagrał wczoraj dużo lepszy mecz od roznaldo jego dryblingi były bardzo efektywne i do tego wygrawał chyba wszystkie pojedynki główkowe z obrońcami Manu.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Ale panowie ja naprawde, nie przecze ze MU awansuje bo to bylo jasne i oczywisce juz przed meczem z Interem. A po tym co pokazal wczoraj Inter to juz pewne na 100%. Napisalem ze Legia puknelaby Inter... Czy jest tutaj ktos kto powie ze Inter gral wspaniale...to byla allegoria a kto nie uwzal na polskim- google ? Bo dla mnie nie pokazal nic... Druga sprawa odnosnie Ronaldo, mowicie ze Ronaldo jest taki boski (moze jakies geye tu sa) ???? a nie dysponujecie zadnymi konkretami. Zachowujecie sie jak dzieci 18 letnie co maja plakat Ronaldo na szafie... Widzial ktos druga bramka dla Barcy Messiego w meczu z Rancingiem...CR mial wczoraj identyczna pilke i strzelil ladny metr nad bramka...Ile bramek w tym sezonie zdobyl Ronaldo ile Messi? Ile asyst zaliczyl Ronaldo ile Messi? Prosze was sprawdzcie w necie zanim mnie pogryziecie...Mecz z Espaniolem? Ludzie to byly derby, Barca oddala im te 3 punkty, bo to sa kluby baskow, i oni musze miec dwa zespoly w La Liga bo inaczej byc nie moze nie moga grac dwa zespoly z Madrytu i tylko jeden z Barcelony, a Espaniol jak bedzie gral tak dalej jak gra, to sie z ostatniego miejsca nie wygrzebie. Mecz z Lyon wczoraj? 1:1 zly wynik? Barcelona zagrala im jak trzeba i ile im trzeba...ludzie to jak z Wisla Krakow, w Barcelonie wynik! w Krakowie zeby sie nie poobijac. A Messi vs Ronaldo, pamieta ktos euro z zeszlego roku? przeciez Ronaldo sie potyka caly czas ze jest faul ze az sedziowie nie zwracali uwagi. Jedyny Howard w meczach ligowych docenil jego umiejetnosci dajac mu czerwona kartke, za chamskie zagranie, lub przepiekny strzal reka ???? Nie jestem ani fanem Messiego ani Barcy jestem tylko realista, i stwierdzal ze pilkarsko Messi jest duzo duzo wyzej niz Ronaldo. Ronaldo sie skonczyl nie ma go juz, MU trzyma go dla komercji, jak dawniej Beckhama, bo za MS w Japoni MU dostanie gruba kase zeby zolci mogli zobaczyc Ronaldo. Komercja na MAXA!

pozdrawiam wszystkich, kto mysli wie co mam na mysli i jakie bylo przeslanie tego.

A teraz start...mozna sie „napinac” i tak juz nie odpisze ale chetnie sie posmieje z &quot;napinaczy&quot; bo zaczelo sie od opini na temat meczu a juz mnie Legia atakuja ???? (zal.pl) w koncu wychodzi na to ze nie mozna sie wypowiedziec wlasnym zdaniem. . .
????????????
wazne ze jest wesolo :-D
A co do meczu to Barca oslabiona w srodku pola zagrala przecietnie, Grosso swietnie radzil sobie z Messim i nie zabardzo mial kto blyszczec. Lyon natomiast niezly mecz zwlaszcza w defensywie, braklo troche skutecznosci a moglo byc zwyciestwo, tak czy tak wciaz maja szanse na awans, mysle ze mimo wszystko w jakims stopniu zostana zlekcewazeni w Barcelonie i w tym jak i w postawie VV powinni upatrywac swojej szansy.

Wogole troche sie poglubilem czytajac te wypowiedzi i myslael ze to temat &#39;Barca - Lyon&#39; ????

Inter zagral bardzo przecietny mecz zwlaszcza w pierwszej polowie, momentami potrafili przetrzymywac pilke w srodku pola ale nie stwarzali sytuacjii. Dopiero po zmianie stron mediolanczycy ruszyli bardziej zdecydowanie do ataku i pierwsze 20 minut drugiej polowy to ich dominacja z kilkoma dogodnymi sytuacjami. W dalszej fazie drugiej polowy mecz sie bardziej wyrownal, Inter mial lekka inicjatywe ale to ManU po kontrach stwarzali grozniejsze sytuacje. Gra Czerwonych Diablow w pierwszej polowie bardzo dobra, jedne z lepszych 45 minut C. Ronaldo w tym sezonie, kilka groznych okazjii ale swietnie dysponowany wczorajszego wieczora byl Julio Cesar. W drugiej polowie anglicy oddali inicjatywe ale jak juz wspominalem groznie kontrowali i pod koniec meczu byli zdecydowanie blizej bramki.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Jak dla mnie również ten mecz nie stał na wysokim poziomie.. Mecze Interu zresztą zawsze wyglądają tak ???? Wczoraj w 2 połowie trochę odważniej przycisnęli i tylko przez nieskuteczność nic nie trafili. Zlatan zagrał dość przyzwoicie, o wiele słabiej Adriano tak mi sie wydaje. W ManU również nic wielkiego nie zaobserwowałem. Na mecz wyszli już w ostrożnym ustawieniu, Berbatov widać że sie starał, Krystyna jakiś tam strzał głową, coś z wolnego próbował ale na kolana nie rzucił. Sprawa awansu dalej zostaje sprawą otwartą ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
no sorry , skoro Manchester tak dobrze zagrał , to dlaczego bramki nie strzelili ? Już ciekawsze było , co działo się po meczu niż cały mecz.
A ogladales mecz, by obiektywnie moc napisac ze dominowal Inter? No bo przeciez Typer36 prosil o obiektywna opinie, wiec raczej kogos kto mecz ogladal. Poza tym czy ktos pytal kto kogo pobil po meczu i wogole jakie to ma znaczenie z bukmacherskiego punktu widzenia (bo przeciez jestesmy na forum bukmacherskim). Czemu nie strzelil, wiele osob juz tu pisalo o swietnej postawie Julio Cesara, pozatym w perspektywie rewanzu u siebie remis jest dla Czerwonych Diablow wynikiem korzystnym.

adriano241 0

adriano241

Użytkownik
no sorry , skoro Manchester tak dobrze zagrał , to dlaczego bramki nie strzelili ?.
Czy ja napisałem, że Manchester dobrze zagrał ??? Nie wydaje mi się... Ale w tym meczu nie ma mowy o jakiejkolwiek dominacji !!!

traxx 0

traxx

Użytkownik
nie doprowadził bo jest jeszcze bardzo młody ale umiejętności ma milion razy lepsze od tego przereklamowanego żelusia.Zlatan zagrał wczoraj dużo lepszy mecz od roznaldo jego dryblingi były bardzo efektywne i do tego wygrawał chyba wszystkie pojedynki główkowe z obrońcami Manu.
ty juz sie zblazniles w tym temacie jak iw teemacie o barcy wiec juz zamilcz..
znowu napinki. to jest forum typerskie a nie kibicowskie. na wszystkie twoje tezy odpowiedzialem w poscie na poprzedniej stronie kierowany do twojego kolegi brata booma. chociaz twoj styl pisania jest dojrzalszy, ale tezy sa zalosniejsze.. tak tak i pamietam messiego na EURO ????
ty mecze ogladaj a nie ufasz dziennikarzynom z jakiegos szmatlawca..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom