Ale panowie ja naprawde, nie przecze ze MU awansuje bo to bylo jasne i oczywisce juz przed meczem z Interem. A po tym co pokazal wczoraj Inter to juz pewne na 100%. Napisalem ze Legia puknelaby Inter... Czy jest tutaj ktos kto powie ze Inter gral wspaniale...to byla allegoria a kto nie uwzal na polskim- google ? Bo dla mnie nie pokazal nic... Druga sprawa odnosnie Ronaldo, mowicie ze Ronaldo jest taki boski (moze jakies geye tu sa) ???? a nie dysponujecie zadnymi konkretami. Zachowujecie sie jak dzieci 18 letnie co maja plakat Ronaldo na szafie... Widzial ktos druga bramka dla Barcy Messiego w meczu z Rancingiem...CR mial wczoraj identyczna pilke i strzelil ladny metr nad bramka...Ile bramek w tym sezonie zdobyl Ronaldo ile Messi? Ile asyst zaliczyl Ronaldo ile Messi? Prosze was sprawdzcie w necie zanim mnie pogryziecie...Mecz z Espaniolem? Ludzie to byly derby, Barca oddala im te 3 punkty, bo to sa kluby baskow, i oni musze miec dwa zespoly w
La Liga bo inaczej byc nie moze nie moga grac dwa zespoly z Madrytu i tylko jeden z Barcelony, a Espaniol jak bedzie gral tak dalej jak gra, to sie z ostatniego miejsca nie wygrzebie. Mecz z Lyon wczoraj? 1:1 zly wynik? Barcelona zagrala im jak trzeba i ile im trzeba...ludzie to jak z Wisla Krakow, w Barcelonie wynik! w Krakowie zeby sie nie poobijac. A Messi vs Ronaldo, pamieta ktos euro z zeszlego roku? przeciez Ronaldo sie potyka caly czas ze jest faul ze az sedziowie nie zwracali uwagi. Jedyny Howard w meczach ligowych docenil jego umiejetnosci dajac mu czerwona kartke, za chamskie zagranie, lub przepiekny strzal reka ???? Nie jestem ani fanem Messiego ani Barcy jestem tylko realista, i stwierdzal ze pilkarsko Messi jest duzo duzo wyzej niz Ronaldo. Ronaldo sie skonczyl nie ma go juz, MU trzyma go dla komercji, jak dawniej Beckhama, bo za MS w Japoni MU dostanie gruba kase zeby zolci mogli zobaczyc Ronaldo. Komercja na MAXA!
pozdrawiam wszystkich, kto mysli wie co mam na mysli i jakie bylo przeslanie tego.
A teraz start...mozna sie „napinac” i tak juz nie odpisze ale chetnie sie posmieje z "napinaczy" bo zaczelo sie od opini na temat meczu a juz mnie Legia atakuja ???? (zal.pl) w koncu wychodzi na to ze nie mozna sie wypowiedziec wlasnym zdaniem. . .