Mimo iż Man.Utd jest moim ulubionym zespołem (chyba jak większość na tym forum
) To jednak nie stawiam tutaj na zwycięstwo jakiejkolwiek drużyny, postawił bym po prostu remis, dla Manchesteru i tak to by był dobry wynik, myślę że wynik 0-0 byłby dobrym wynikiem albo 1-1, wczoraj w bramce Manchesteru grał Kuszczak więc Ferguson dał odpocząć Holendrowi właśnie przed tym meczem. A Ogólnie kadra na mecz z Interem wygląda tak:
Bramkarze: 1. Van der Sar, 12. Foster, 29. Kuszczak
Obrońcy: 2. Neville, 3. Evra, 5. Ferdinand, 6. Brown, 15. Vidic, 20. Fabio, 21. Rafael, 22. O'Shea
Pomocnicy: 7. Ronaldo, 8. Anderson, 11. Giggs, 13. Park, 16. Carrick, 17. Nani, 18. Scholes, 24. Fletcher, 34. Possebon, 43. Petrucci
Napastnicy: 9. Berbatov, 10. Rooney, 32. Tevez, 41. Macheda
Czyli w sumie z takich zawodników, którzy mogli by zagrać, brakuje tylko z Owena, ale to z wiadomych przyczyn, kontuzja kolana wyklucza go do następnego sezonu.
Przeglądam własnie statystki z Seria A i patrze że Inter u siebie nie przegrał jeszcze żadnego meczu przy 9 wygranych i 3 remisach, ale Manchester na wyjazdach ulokowało się na 4 miejscu z drużyn w Premiership z 7 W 4 R i 2 P. Także ja tutaj typuje zacięty pojedynek, z lekką przewagą United ale to z powodu sympatii do tego zespołu
także stawiał bym tutaj X2 kurs z GB to 1.48, pokusiłbym się jednak jeszcze o under 2,5 przy kursie 1.55 także z GB