>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Inter Mediolan-Manchester United

Status
Zamknięty.
vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Na 99% Evans nie zagra we wtorkowym meczu. Miejsce Vidica zajmię najprawdopodobniej O&#39;Shea lub Fletcher. Brak Vidica to duże osłabienie ale w zeszłym sezonie MU grając bez Serba nie dało sobie strzelił bramki na Camp Nou, więc jestem optymistą ????

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Ktoś wyżej wspomniał o Cristiano Ronaldo. To także bardzo przereklamowany gracz, nie twierdze, że zły ale taki Messi obecnie jest o kilka poziomów wyżej niż on. I pisze to bezstronnie jako, że jestem fanem Realu Madryt. Co do Ibrahimovca to nie moge sie do niego przekonać. Ma genialne zagrania albo gole ale to wszystko gdy Inter wsytępuje przeciwko ligowym średniakom. Spójrzcie na jego statystyki w Lidze Mistrzów- w tych rozgrywkach ma nie wiem z 4 bramki po 2 sezonach (jeśli nie mniej). Mourinho to dużo dla Interu jednak jeśli nie potrafił z Chelsea przejść do finału to tymbardziej nie powiedzie mu sie ta sztuka z Interem. Pozdrawiam.
PS: Orientuje sie ktos może, gdzie w Łodzi moge znaleźć pub albo inny lokal posiadający telewizje N ? Chciałbym obejrzeć mecze wtorkowe Ligi Mistrzów ale trudno jest znaleźć miejscówke. Za jakiekolwiek info wielkie dzięki z góry.

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Ktoś wyżej wspomniał o Cristiano Ronaldo. To także bardzo przereklamowany gracz, nie twierdze, że zły ale taki Messi obecnie jest o kilka poziomów wyżej niż on.
Przesadzasz, że Messi gra kilka poziomów wyżej. Wczoraj zagrał słabo, został dobrze pokryty i nic nie zdziałał. Na pewno o kilka poziomów wyżej Ronaldo lepiej wykonuje rzuty wolne od Messiego (choćby wczorajsza przepiękna bramka z Blackburn) i to może być bardzo groźna broń przeciwko Interowi. W tym meczu nie będzie dużo okazji dlatego stałe fragmenty mogą być decydujące.

adriano241 0

adriano241

Użytkownik
Mecz Manchesteru z Interem zapowiada się bardzo interesująco. Jestem fanem United, ale będę typował bezstronnie. Manchester moim zdaniem powinien awansować na 99%, a do awansu nie musi wygrywać w Mediolanie ponieważ wystarczy im remis, żeby byli niemal na 100% pewni awansu. Czerwone diabły w ostatnich 10 spotkaniach żadnego nie przegrały. Inter ostatnio przegrał z Bergamo, zremisował z Genoą, Cagliari i Torino, a 6 spotkań wygrał. Czerwone diabły są przemęczone(o tym świadczy ich ostatni mecz z Blackburn), więc nie liczę na ich zwycięstwo. Dużo będzie zależało od składów obu drużyn. Jak na razie sądzę że w tym meczu będzie remis 1:1.

traxx 0

traxx

Użytkownik
Ktoś wyżej wspomniał o Cristiano Ronaldo. To także bardzo przereklamowany gracz, nie twierdze, że zły ale taki Messi obecnie jest o kilka poziomów wyżej niż on. I pisze to bezstronnie jako, że jestem fanem Realu Madryt. Co do Ibrahimovca to nie moge sie do niego przekonać. Ma genialne zagrania albo gole ale to wszystko gdy Inter wsytępuje przeciwko ligowym średniakom. Spójrzcie na jego statystyki w Lidze Mistrzów- w tych rozgrywkach ma nie wiem z 4 bramki po 2 sezonach (jeśli nie mniej). Mourinho to dużo dla Interu jednak jeśli nie potrafił z Chelsea przejść do finału to tymbardziej nie powiedzie mu sie ta sztuka z Interem. Pozdrawiam.
PS: Orientuje sie ktos może, gdzie w Łodzi moge znaleźć pub albo inny lokal posiadający telewizje N ? Chciałbym obejrzeć mecze wtorkowe Ligi Mistrzów ale trudno jest znaleźć miejscówke. Za jakiekolwiek info wielkie dzięki z góry.
Odnosnie Messiego:
Messi to male chucherko ktore wczoraj sie odbijalo od twardych obroncow Espanyolu, a co dopiero jak mu przyjdzie grac z angielskimi drwalami. Messi to chlopczyk ze szkla, co chwila jakas kontuzja. Taki gracz nigdy nie ebdzie najlepszym zawodnikiem globu - do tego dochodzi kiepska gra glowna, nieumiejetnosc egzekwowanie rzutow wolnych (tylko nie mowic mi, ze 4 lata temu strzelil komustam gola z wolnego, bo wiemy o co chodzi).

Odnosnie meczu LM:
Widze ze Maximus88 przytoczyl moje slowa o przereklamwoaniu Ibracadabry ???? Tak, dalej tak twierdze czego najlepszym dowodem jest to jak beznadziejnie zagral w derbach (pomimo asysty przy golu Stankovica), byl tylko cieniem Adriano i to wlasnie Brazylijczyk jest najwiekszym zagrozeniem dla przetrzebionej kontuzjami formacji defensywnej Manchesteru. Nie ukrywam, ze jestem kibicem MU stad takie emocjonalne reagowanie na te posty. 2 sezony temu MU przegralo na Old Trafford z Interem, ale ja uwazam, ze Inter jest druzyna bez jaj. Czemu tak twierdzE? Bo druzyny bez jaj cechuje to, ze potrafia sie spiac tylko na mocarzy z ligi, a potem miewaja wpadki z jakimis sredniakami ze swojej ligi vide Arsenal. Wiem, ze liga nie ma przelozenia na euroejskie puchary, ale w tym przypadku uwazam, ze ma i poki co moja teoria sie co sezon sprawdza (Arsenal, Inter) wylaczajac w to druzyny, ktore ofkoz wystawialy rezerwy w lidze zeby byc rześkie w pucharze vide Liverpool czy Milan. Wg mnie Sir Alex wlasnie stworzyl najlepsza druzyne w historii pilki noznej. To odwazne slowa i mam nadzieje, ze zostana potwierdzone wygrana na kilku frontach w tym sezonie, aleo tym pogadamy dopiero w czerwcu. Wiem, ze to odwazna teza ale sezon temu tez tak twierdzilem i sie nie pomylilem, hihaho :wink:
W meczu z Bologna bylo widac inpotencje strzelecka druzyny, mimo iz stwarzala sobie miltum okazji Ibra nie dal rady strzelic gola. Na dodatek w Interze nie ma kto wykonywac wolnych. Ibra co strzela to strzeli w mur albo sobie wyrywaja pilke z Adriano jak to mialo miejsce w derbach, ze strzelali na przemian tyle, ze na odwrotnosc swojej silniejszej nogi co bylo kompletnie bez sensu i widac, ze ta druzyna nie ma w sobie doskonalego friendshipu. Na odwrot jest w szeregach united, ktore bez Vidica stracilo gola po 14 meczow z rzedy bez straty gola lecz udalo im sie strzelic 3 gole z czego jednego sedzia Howard &#39;lysy ****&#39; Webb (sorry, nie moglem sie powstrzymac :wink: )nieslusznie nie uznal. W meczu z Interem Rooney prawdopodobnie nie zagra lecz MU moze wstawic do linii ataku Berbatova i Teveza, a i nie zapominajmy ze Ronaldo potrafi grac na tej pozycji. Spodziewam sie, ze Sir Alex znow zestawi zaskakujacy srodek pola (jak mialo to miejsce w meczu z CFC) i desygnuje do gry Fletchera i Giggsa, a po bokach moga ganiac Ronaldo, Park, powracajacy do wysokiej formy (gol w pucharze, asysta w ostatnim meczu) Nani. Oczywiscie to moje spekulacje, przeciez moze zagrac Scholes, ktory w meczu z Fulham na 64 podania mial 62 celne (idealny srodkowy pomocnik!) i Carrick, ktory ostatnio ma wiekszy ciag na bramke (kto oglada premier league ten wie o co chodzi). Mysle, ze jesli Evans sie nie wykuruje (wtedy na stoperze zagra O&#39;shea i jakas zapchajdziura w postaci defensywnego pomocnika lub bocznego obroncy. mozliwe ze Evra, a wtedy na lewa flanke obrony powedruje Fabio lub Giggs, ktory grywal na tej pozycji w tym sezonie juz. aczkolwiek nie zdziwie sie jesli Carrick powedruje na stopera, a moze SAF nas zaskoczy taktyka z 3 obroncami?) to i tak jesli MU straci gola to zdola strzelic co moze.
Wojna psychologiczna miedzy Mournho a Fergusonem rozpoczela sie juz 3 miesiace temu, lecz mysle, ze nie wplynie ona w zaden sposob na to w jaki sposob przebiegnie mecz. Warto wspomniec o blyskotliwej riposcie Ronaldo na zarzuty Mourinho, ze to jego Ibrahimović jest najlepszym pilkarzem swiata, a nie on na co CR7 odpowiedzial, ze z tego co pamieta to u niego stoja najwazniejsze trofea :wink: coż Crisa mozna albo kochac albo nienawidzic, tak samo jak Mourinho. To cecha wielkich osobowosci :wink:
Typ Awans MU 1.57 Unibet

P 0

przemekroz

Użytkownik
Hmmm....to dla mnie taki mały finał. Starcie gigantów w którym do następnej rundy zakwalifikuje się Manchester. Będzie to zderzenie moich dwóch ulubionych trenerów. Ciężko typować co będzie w Mediolanie bo José Mário dos Santos Mourinho Félix to geniusz ale bardziej doświadczony jest Alex. Myślę, że warto zagrać pierwszy mecz z podpórką na MU, a na OT zwycięstwo MU.

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
Odnosnie Messiego:
Messi to male chucherko ktore wczoraj sie odbijalo od twardych obroncow Espanyolu, a co dopiero jak mu przyjdzie grac z angielskimi drwalami. Messi to chlopczyk ze szkla, co chwila jakas kontuzja. Taki gracz nigdy nie ebdzie najlepszym zawodnikiem globu - do tego dochodzi kiepska gra glowna, nieumiejetnosc egzekwowanie rzutow wolnych (tylko nie mowic mi, ze 4 lata temu strzelil komustam gola z wolnego, bo wiemy o co chodzi).
chyba coś ci się człowieku pomyliło podniecasz się tymi rzutami wolnymi jak by Ronaldo strzelał każdy a prawda jest taka że większość rzutów wolnych wali w mur.Chucherko?
przypomnij sobie jak messi wkręcał w trawe tych twoich angielskich korniszonów w trawe jak barca grała w tamtym roku z Manu.Pedałek Ronaldo gra dobrze tylko z cieniasami na krajowym podwórku i nabija sobie na nich statystyki(strzelone gole itd.) Co do konfrontacji z interem stawiam zdecydowanie na Włochów grają bowiem piękny i skuteczny futboll i z Ibrahimoviciem na czele powinni bez problemu zrównać z ziemią Manchester. Pozdro

traxx 0

traxx

Użytkownik
chyba coś ci się człowieku pomyliło podniecasz się tymi rzutami wolnymi jak by Ronaldo strzelał każdy a prawda jest taka że większość rzutów wolnych wali w mur.Chucherko?
przypomnij sobie jak messi wkręcał w trawe tych twoich angielskich korniszonów w trawe jak barca grała w tamtym roku z Manu.Pedałek Ronaldo gra dobrze tylko z cieniasami na krajowym podwórku i nabija sobie na nich statystyki(strzelone gole itd.) Co do konfrontacji z interem stawiam zdecydowanie na Włochów grają bowiem piękny i skuteczny futboll i z Ibrahimoviciem na czele powinni bez problemu zrównać z ziemią Manchester. Pozdro
i to jest wlasnie to co mowilem o Ronaldo :wink: ze albo sie go lubi albo nienawidzi :wink:
wkrecal Messi w trawe? szkoda ze jego druzyna tak grala, ze przegrala. ze Cris z karnego nie trafil i ze Carrick z 3 metrow w boczna siatke walnal (na Camp nou). I szkoda ze tak latwo Messiego przepchnac :wink:
Ronaldo nabija statystyku na krajowym podwroku ze slabiakami? masz racje! gole strzelone druzynom takim jak Liverpool, Chelsea, Lyon, Arsenal, Sporting, Roma to faktycznie zaden wyczyn :wink: szkoda tylko ze Messi nie moze sie pochwalic takim dorobkiem asystowym juz nie wspominajac o bramkowym..
Ronaldo - krol strzelcow ligi angielskiej, ligi mistrzow - gdzie te slabiaki z krajowego podworka?
co do wloskich druzyn: MU - Roma 7:1 (2006/2007)
rowniez pozdrawiam

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
Ronaldo nabija statystyku na krajowym podwroku ze slabiakami? masz racje! gole strzelone druzynom tkaim jak Liverpool, Chelsea, Lyon, Arsenal, Sporting, Roma to faktycznie zaden wyczyn szkoda tylko ze Messi nie moze sie pochwalic takim dorobkiem asystowym juz nie wspominajac o bramkowym..
czy ty nigdy nie zapomnisz ostatniego sezonu?Nie może pochwalić się dorobkiem bramkowym? hahahahahah rozbawiłeś mnie człowieku
popatrz sobie na ten sezon messi najlepszy strzelec Lm i trzeci strzelec Primera Division.
Co do meczu Manu - Barca to na Camp Nou Anglicy zamurowali swoją bramke i liczyli na szczęście które niestety przyszło.

traxx 0

traxx

Użytkownik
czy ty nigdy nie zapomnisz ostatniego sezonu?Nie może pochwalić się dorobkiem bramkowym? hahahahahah rozbawiłeś mnie człowieku
popatrz sobie na ten sezon messi najlepszy strzelec Lm i trzeci strzelec Primera Division.
Co do meczu Manu - Barca to na Camp Nou Anglicy zamurowali swoją bramke i liczyli na szczęście które niestety przyszło.
Mowilismy o zeszlym sezonie, wiec napisalem o zeszlym sezonie. w czym problem?
ten sezon sie jeszcze nie skonczyl, jestesmy dopiero po fazie grupowej, wiec to ze Messi nastrzelal goli Szachtarkom, czy mistrzowi Szwajcarii to naprawde nie jest to samo co strzelac gole w fazie pucharowej czy finale LM. a patrzac na to jak znosi presje i twarda obrone jak we wczorajszym meczu to mu nie wroze sukcesow.
Wybacz, ale to jest temat o meczu z Mediolanczykami, a nie Barcelona wiec po dalsza dyskusje zapraszam na PW ???? tylko bez tych zalosnych &#39;hahaha&#39; &#39;pedalkow&#39; bo ja nie trace czasu na rozmowy na poziomie gimnazjalnym.
z mojej strony EOT, natomiast chetnie porozmawiam o Interze

brat-boom 0

brat-boom

Użytkownik
No ok chcesz rozmiawiać to dobrze widać że przygotowujesz się psychicznie na porażke :-D

o to szybkie porównanie obu drużyn:

Bramkarz: myśle że Julio Cesar to lepszy goolkiper ok Van Der Sara pokazywał to w ostatnich spotkaniach min. z Milanem kiedy uratował interowi mecz.Van Der Sar to też klasa światowa ale myśle że większe umiejętności posiada jednak Julio.

Środkowi Obrońcy: środkowi obrońcy to przewaga Manu Vidić i Ferdinand to jedna z najlepszych obron świata natomiast inter będzie bardzo osłabiony na tej pozycji ponieważ Samuel nabawił się urazu i nie zobaczymy go z Manchesterem zastąpi go raczej dosyć pewny Cordoba a w parze z nim Chivu

Boczni Obrońcy: boczna obrona to lepsza strona Interu na lewej flance zobaczymy prawdopodobnie Zanettiego lub maxwela na prawej stronie brylował będzie jeden z najlepszych prawych obrońców świata bardzo bramkostrzelny i dynamiczny maicon natomiast w United prawa strona to straszny mankament Gary Nevil stary,wolny i zupełnie niegroźny w ofensywie
zawodnik. Natomiast lewa strona to już ich dosyć mocna strona czyli Patric Evra szybki dobrze dryblujący obrońca często przydaje się w ofensywie jednak defensywa już w jego wykonaniu nie wygląda tak dobrze.

Pomoc:Obie drużyny mają tu podobną moć rażenia. boczni pomocnicy mediolańczyków to bardzo mocna strona tej drużyny mianowicie muntari czyli szybki,dysponujący kapitalnym uderzeniem i podaniem zawodnik i prawa strona czyli...
no właśnie trudno powiedzieć kto będzie na niej grał może być to zanetti czyli człowiek z żelaznymi płucami i świetna szybkością,może to być stara wygasająca już gwiazda Luis Figo który jednak ma nieraz przebłyski geniuszu i może to być fenomenalny Baloteli ten młody zawodnik sprawia co prawda problemy wychowawcze ale na boisku to kapitalny zawodnik mówiłeś że w interze nie ma kto wykonywać rzutów wolnych ale chyba nie wiesz że baloteli wykonuje te stały fragment gry dużo lepiej od ronaldo.Boczni pomocnicy Manu
to oczywiście Ronaldo którego nikomu nie trzeba przedstawiać ale na tym koniec, kto zagra na drugiej stronie? Nani? bardzo nie obliczalny szybki piłkarz jednak nieraz za brdzo przesadza z akcjami indywidulanymi i nie jest on mocnym punktem Manu,Park? słaby piłkarz wypłynął w 2002 r. ale od tamtego czasu nie zrobił żadnego postępu.Środkowa pomoc to przewaga Manu :znakomity Schoels potrafi jednym strzałem lub podaniem zaskoczyć rywali ,Stankowic to słaby punkt interu ten zespół zasługuje na kogoś lepszego jako głównego rozgrywającego.Defensywna pomoc zdecydowanie na kożyść Interu świetny cambiasso ze znakomitym uderzeniem i podaniem to dużo lepszy piłkarz od z lekka drewnianego Carricka.

Napad: Przewaga Interu

Fenomenalny Zlatatan moim zdaniem najlepszy środkowy napastnik świata
dysponujący znakomitym strzałem fenomenalnym dryblingiem,świetnymi główkami i bardzo dobrym prostopadłym podaniem bije na głowe rooneya.
Powracający do formy Adriano to też mocna broń interu, jego potężny strzał
często jest ogromnym zagrożeniem dla bramkarza rywali jednam Berbatov to zawodnik o lepszej technice od Adriano jednak jest wolniejszy i ma słabszy strzał od Brazylijczyka.Ale się rozpisałem :-D

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
słaby piłkarz wypłynął w 2002 r. ale od tamtego czasu nie zrobił żadnego postępu
W tym momencie przestałem uważać Cię za kogoś znającego się na tym co pisze. Szkoda, że porównujesz obie drużyny oglądając tylko występy Interu. Wnioskuję po tym co napisałeś, że Manchester oglądasz tylko w LM. Park to podstawowy gracz, kapitalnie walczy, ma dobry drybling i jest w klasyfikacji skrzydłowych sporo przed Nanim. Mam nadzieję, że Koreańczyk zagra od początku w Mediolanie.

traxx 0

traxx

Użytkownik
No ok chcesz rozmiawiać to dobrze widać że przygotowujesz się psychicznie na porażke :-D
Wrecz przeciwnie
Bramkarz: myśle że Julio Cesar to lepszy goolkiper ok Van Der Sara pokazywał to w ostatnich spotkaniach min. z Milanem kiedy uratował interowi mecz.Van Der Sar to też klasa światowa ale myśle że większe umiejętności posiada jednak Julio.
bede szczery. nie darze sympatia VDSa. mam w pamieci mnostwo jego wpadek i uwazam ze gdyby Kuszczak byl ograny, to rekord ligi i wysp nalezalby to Tomka a nie do Edwina. Tomek ma lepszy refleks, musi poprawic wybicia pilki spod presji (zawsze jak ma piłeczkę na lewej nodze to wali w trybuny)
Środkowi Obrońcy: środkowi obrońcy to przewaga Manu Vidić i Ferdinand to jedna z najlepszych obron świata natomiast inter będzie bardzo osłabiony na tej pozycji ponieważ Samuel nabawił się urazu i nie zobaczymy go z Manchesterem zastąpi go raczej dosyć pewny Rivas a w parze z nim Cordoba
Vidic nie zagra. Brown rowniez. Nie wiadomo co z Evansem
Boczni Obrońcy: boczna obrona to lepsza strona Interu na lewej flance zobaczymy prawdopodobnie Zanettiego lub maxwela na prawej stronie brylował będzie jeden z najlepszych prawych obrońców świata bardzo bramkostrzelny i dynamiczny maicon natomiast w United prawa strona to straszny mankament Gary Nevil stary,wolny i zupełnie niegroźny w ofensywie
zawodnik. Natomiast lewa strona to już ich dosyć mocna strona czyli Patric Evra szybki dobrze dryblujący obrońca często przydaje się w ofensywie jednak defensywa już w jego wykonaniu nie wygląda tak dobrze.
Uwazam ze Evra jest obecnie najlepszym lewym obronca na globie (nieraz zostal uwzgledniony przez rozne magazyny w najlepszej 11 globu) i zaden Maxwell czy ten mlodzian z derbow (nie pamietam nazwiska) nawet sie do niego nie umywa, a kogos takieog jak Roberto Carlos niestety juz &#39;nie pordukuja&#39; aczkolwiek Rafael sie zapowiada na takiego kogos lecz po drugiej stronie (Fabio po kontuzji dopiero wrocil jeszcze nic nie pokazal). o ile Maicon obok Alvesa i Ramosa to jeden z najlepszych prawych obroncow o tyle Rafael da Silva na takiego sie zapowiada, lecz dluga droga przed nim do tego. Neville nie zagra, wiec dlatego bedzie niegrozny.. (aczkolwiek zawalil mecz z Arsenalem juz w tym sezonieobiektywnie ujmujac). Dyskutujemy o meczu w LM a nie o kadrach.
Pomoc:Obie drużyny mają tu podobną moć rażenia. boczni pomocnicy mediolańczyków to bardzo mocna strona tej drużyny mianowicie muntari czyli szybki,dysponujący kapitalnym uderzeniem i podaniem zawodnik i prawa strona czyli...
no właśnie trudno powiedzieć kto będzie na niej grał może być to zanetti czyli człowiek z żelaznymi płucami i świetna szybkością,może to być stara wygasająca już gwiazda Luis Figo który jednak ma nieraz przebłyski geniuszu i może to być fenomenalny Baloteli ten młody zawodnik sprawia co prawda problemy wychowawcze ale na boisku to kapitalny zawodnik mówiłeś że w interze nie ma kto wykonywać rzutów wolnych ale chyba nie wiesz że baloteli wykonuje te stały fragment gry dużo lepiej od ronaldo.Boczni pomocnicy Manu
to oczywiście Ronaldo którego nikomu nie trzeba przedstawiać ale na tym koniec, kto zagra na drugiej stronie? Nani? bardzo nie obliczalny szybki piłkarz jednak nieraz za brdzo przesadza z akcjami indywidulanymi i nie jest on mocnym punktem Manu,Park? słaby piłkarz wypłynął w 2002 r. ale od tamtego czasu nie zrobił żadnego postępu.Środkowa pomoc to przewaga Manu :znakomity Schoels potrafi jednym strzałem lub podaniem zaskoczyć rywali ,Stankowic to słaby punkt interu ten zespół zasługuje na kogoś lepszego jako głównego rozgrywającego.Defensywna pomoc zdecydowanie na kożyść Interu świetny cambiasso ze znakomitym uderzeniem i podaniem to dużo lepszy piłkarz od z lekka drewnianego Carricka.
bardzo slaba argumentacja zwlaszcza, ze pominales Fletchera i umniejszyles niesamowity przeglad pola Carricka i to jak bardzo pozyteczny jest w destrukcji i w jaki sposob uzupelnia zawsze stoperow. Giggs jest rowniez bardzo doswiadczonym pilakrzem mogacym grac i na skrzydle i w ataku i na srodku pomocy (w tym ostatnim najczesciej w tym sezonie) i wywiazuje sie ze swych zadan znakomicie. Park to walczak i zelazny rezerwowy MU (ale czesto wystepuje w pierwszym skladzie), idealny pilkarz do rotacji. o Nanim pisalem juz. Mysle ze Mourinho wystawi Figo bo taki doswiadczony gracz jest idealna bronia na MU. Stankovic wg mnie natomiast jest mocnym punktem interu, dobry przeglad pola, choc kluczowych podan mu brakuje. o Scholsie juz mowilem w poprzednich postach.. po prostu idealny srodkowy pomocnik, reprezentacja Anglii wiele stracila na jego odejsciu..
dysponujący znakomitym strzałem fenomenalnym dryblingiem,świetnymi główkami i bardzo dobrym prostopadłym podaniem bije na głowe rooneya.
często jest ogromnym zagrożeniem dla bramkarza rywali jednam Berbatov to zawodnik o lepszej technice od Adriano jednak jest wolniejszy i ma słabszy strzał od Brazylijczyka.Ale się rozpisałem :-D
totalnie sie nie zgodze. Zlatan to jeden z najbardziej przereklamowanych i himerycznych zawodnikow jakich mam przyjemnosc ogladac. w meczach z mocnymi rywalami zawsze niewidoczny. w jego grze jest wiecej efekciarstwa niz rzeczywistych korzysci dla zespolu. co do Rooneya to tenze raczej nie wystapi, bo jest swieżo po kontuzjii i Sir Alex desygnuje do gry atak Berba-Tevez lub Berba-Ronaldo. wg mnie Adriano powoli dochodzi do formy i to on bedzie najwiekszym zagrozeniem. pokazal swoje w meczu z Milanem i we wczorajszym z Bolognia, ze nalezy sie go bac. ta niesamowita i piekielnie mocna lewa noga Adriano..
Berbatov jest w koncepcji Fergusona wolnym elektronem (w poprzednim sezonie takim graczem byl Cristiano Ronaldo). Berba juz sie przystosowal do taktyki SAFa i odwdziecza sie wieloma golami. jest to zawodnik, ktory potrafi doskonale przetrzymac pilke, grac w glebi pola, przemieniac sie zarowno w rozgrywajacego jak i odgrywajacego i sieje poploch w powietrzu dzieki sile i grze glowa. Silny i z rownie doskonala technika i gra glowa jest Carlito Tevez, ktory haruje na boisku jak wół jak Rooney, zawsze aktywny w defensywie jak i ofensywie. Mysle, ze przewage w ataku, jak i pomocy ma United..

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
24.02.2009

Spotkanie: Inter vs Man Utd

Typ: X

Kurs: 3.10

Analiza:
Oto spotkanie, na które czekał cały Glob. Spotkanie dwóch potęg Europejskich. Interu Mediolan oraz Manchesteru United. Obie ekipy są liderami w swoich ligach. W ostatnich dniach drużyna Czerwonych Diabłów spisuje się rewelacyjnie gdyż od 14 meczów jest niepokonana w lidze, a w tych ostatnich również 14 meczach straciła jedynie jedną bramkę.
Będzie to niezwykle wazny mecz dla obu ekip gdyż zwycięzca tej drużyny znacznie przybliży się do triumfu w LM gdyż jedna z tych derużyn napewno pożegna się juz w tej fazie rozgrywek z Ligą Mistrzów. Jose Mourinho jak zapowiadał bardzo szanuje drużynę Manchesteru i bardzo również chciał trafić na ten zespół gdyż w tym porzypadku jego drużyna nie musi być specjalnie motywowana by zrozumieć jak ciężki jest to rywal.
Sir Alex Ferguson zapowiedział również zażartą walkę i korzystny rezultat na San Siro dlatego też myślę, że najbardziej realnym wynikiem w tym meczu bedzie wynik REMISOWY. Liczę tu szczegolnie na ciekawe widowisko. Na boisku ujrzymy wiele gwiazd.
Wierzę, że to drużyna UNITED awansuje dalej jednak jutro stawiam najbardziej realnie jak się da i typuję REMIS.

traxx 0

traxx

Użytkownik
ok pora na news
Diabły odleciały do Mediolanu.
Kadra:
Bramkarze:: Van der Sar, Foster, Kuszczak.
Obrońcy:: Ferdinand, Evra, O&#39;Shea, Evans, Fabio, Eckersley.
Pomocnicy: Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Possebon, Gibson, Fletcher, Ronaldo.
Napastnicy: Rooney, Berbatow, Tevez, Welbeck.
sposrod 6 obroncow Evans i Oshea narzekaja na urazy, ich wystep jest watpliwy. Evra i Fabio nie maja odpowiednich warunkow fizycznych aby zagrac u boku Rio Ferdinanda natomiast Eckersley gral ytlko w rezerwach i to po obu stronach obrony a nie w jej srodku. albo zobaczymy ustawienie 3-5-2 albo Carrick powedruje zalatac dziure jesli Evans/O&#39;shea sie nei wyleczy

yarson 0

yarson

Użytkownik
Na pewno żaden zespół od pierwszego gwizdka nie zacznie jakiegoś szturmu na bramkę przeciwnika. Obaj trenerzy są jednymi z najlepszych w swoich fachu i pewnie bardzo dobrze rozplanowali to spotkanie dla swoich podopiecznych. Podejrzewam że początkowo będą dominować jedynie kontrataki a oba zespoły będą szanować piłkę. Dla gości nawet remis będzie satysfakcjonującym wynikiem, mimo świetnej formy Manchesteru United mecz we Włoszech na pewno nie będzie spacerkiem po zielonej łączce. Obrona gości bez Vidicia nie wygląda już tak ładnie ale cieszy powrót po kontuzji Rooney&#39;a. Uważam że to będzie dość wyrównany mecz mecz z lekką przewagą Diabłów. Jedyny sensowny typ jaki przychodzi mi do głowy odnośnie tego spotkanie to remis do przerwy. Jednak jak wiadomo takie spotkania są dośc trudne do wytypowania więc napewno nie będę szalał. ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam
Wypowiem sie na temat tego meczu bo sam go bede gral...Ogolnie to grywam w NHL ale LM obstawie napewno. Chcialem przytoczyc jeden post:
&quot;Przecież to oczywiste, że Manchester awansuje do 1/4. Czerwone Diabły są niepokonane w Lidze Mistrzów od 19 spotkań i ma ich wyeliminować Inter, który ledwo wyszedł ze słabej grupy ??&quot;
Po pierwsze to jest Liga Mistrzow, tutaj nikt nie dostaje sie przypadkiem, tutaj nie ma slabych, wygrac moze kazdy z kazdym i nie uwazam ze Inter stoji na straconej pozycji, moim zdaniem smialo jutro obgoni MU, a dlaczego...? Po pierwsze, wyjatek od reguly potwierdza zasade ???? po drugie, MU mial ostatnio natlok meczy, jak puchary oraz zalegle spotkanie z Fulham a do tego sobotnia kolejke...po trzecie oslabiona obrona, w ktora napewno Inter udezy, bo gdzie nie kasac jak w najslabszy punkt?! Po czwarte, wlasny stadion...gdzie ma Inter wygrac jak nie u siebie? Tutaj kto przegrywa pierwszy mecz w sumie moze sie pozegnac z LM...No i geniusz trenera Interu ktory gwarantuje wam...na angielksich druzynach zna sie jak nikt! Porto bylo jeszcze slabsze a wymiatali nie takich jak MU...
Ja gram czyste 1...
pozdrawiam.

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik

Środkowi Obrońcy: środkowi obrońcy to przewaga Manu Vidić i Ferdinand to jedna z najlepszych obron świata natomiast inter będzie bardzo osłabiony na tej pozycji ponieważ Samuel nabawił się urazu i nie zobaczymy go z Manchesterem zastąpi go raczej dosyć pewny Cordoba a w parze z nim Chivu

Hahahaha widać, że obiektywna analiza. Robiąc takie porównania strzelasz sobie samobója, bo jedyne pozycje na których Inter może konkurować z Machesterem to bramkarz i boki obrony. A pisząc, że atak Internazionale jest lepszy od ataku Czerwonych Diabłów wręcz ośmieszasz się.
W obu meczach -2,5 gola (chyba że znowu jakiś baran typu Materazzidostanie czerwoną kartke) ale awans Manchesteru pewny.

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Witam

No i geniusz trenera Interu ktory gwarantuje wam...na angielksich druzynach zna sie jak nikt! Porto bylo jeszcze slabsze a wymiatali nie takich jak MU...

Ja gram czyste 1...

pozdrawiam.
Piszesz o czasach geniusza z Porto, jednak nie zapominaj że prowadząc Chelsea mającą skład silniejszy niz obecnie Inter nie potrafił dojśc do finału, co rok później udało sie trenerowi z przypadku (czyt. Grantowi). Mourinho to wielki spec jednak ma jeszcze sporo do udowodnienia- na pewno wyeliminowanie Manchesteru byłoby wielkim krokiem w przód.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Inter Mediolan - Manchester United (Ile goli zostanie strzelonych?) ✅
Typ: Mniej niż 1.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: bwin

Analiza: Jutro o 20.45 na San Siro w Mediolanie rozpocznie się chyba najciekawsze spotkanie 1/8 finału Ligi Mistrzów, w którym miejscowy Inter podejmować będzie drużynę Manchesteru United.
Będzie to pojedynek aktualnego Mistrza Włoch z Mistrzem Anglii, który jednocześnie jest obrońcą trofeum Champions League.
W obecnych rozgrywkach obie drużyny pewnie przewodzą odpowiednio Serie A i Premiership i udowadniają, że na krajowym podwórku są aktualnie poza zasięgiem ligowych rywali, dzięki czemu sukcesywnie zmierzają po odpowiednio 4. i 3. z rzędu tytuł mistrzowski! Czyżby dwumecz, który rozstrzygnie wyższość jednej z tych lig?
Faworytem do awansu są Czerwone Diabły, które liczą na obronę tytułu najlepszej klubowej drużyny na Starym Kontynencie, co na zawsze zapisałoby ich w historii europejskiego futbolu. Na pewno nie będzie to zadaniem prostym, gdyż już na tym etapie przyjdzie pokonać im niezwykle trudną przeszkodę. Ekipa Jose Mourinho (a raczej sam Portugalczyk, który, nieskutecznie próbując już z londyńską Chelsea, ma chrapkę na powtórzenie wyczynu jakiego dokonał przed laty z FC Porto) chce w końcu zaistnieć w Europie, gdyż występy na przestrzeni ostatnich lat w Lidze Mistrzów były w jej wykonaniu wielkim rozczarowaniem. Swoją drogą Mourinho ma dobry bilans gier z Manchesterem United, przeciwko któremu drużyny prowadził już 12 razy. Jego dorobek to 5 zwycięstw, 6 remisów i tylko 1 porażka. Jak jego drużyna (tym razem Inter) spisze się w pojedynku z piłkarzami Sir Alexa Fergusona? Może być różnie, gdyż na 9 dwumeczów przeciwko włoskim drużynom w europejskich pucharach Manchester United tylko 4 razy awansował do kolejnej rundy.
Jutro na boisku aż roić będzie się od piłkarskich gwiazd, które w każdej chwili mogą przechylić szalę zwycięstwa na korzyść jednej ze stron, ale moim zdaniem mecz będzie raczej mało ciekawym widowiskiem. Zapowiada się zacięte spotkanie, kalkulacje i przede wszystkim taktyka, która w dwumeczu jest niezwykle istotna. Oczywistym jest, że Nerazzurri, chcąc realnie myśleć o grze w ćwierćfinale, muszą jutro wygrać, gdyż o korzystny wynik w Teatrze Marzeń będzie bardzo ciężko. Nie spodziewam się jutro wielu bramek. Prawdę mówiąc, liczę co najwyżej na jedną, która prawdopodobnie zaważy o losach całego dwumeczu. Kto ją zdobędzie? Mój typ: 1:0 dla Interu i bramka niezwykle zmobilizowanego Ibrahimovicia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom