>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

III runda eliminacji Ligi Europejskiej

Status
Zamknięty.
olek_ 0

olek_

Użytkownik
Dzisiaj jest kilka ciekawych spotkań ale po wczorajszych wynikach nie ryzykowałbym dużych stawek.
Polskie drużyny wiadomo serce bije dla nich jednak rozum radzi omijac nasze mecze i tak jest chyba najrozsądniej, chociaż x2 na Lecha wydaje sie dosc &quot;pewne&quot;.
Wogóle mimo iż jestem &quot;Wiślakiem&quot; to szczerze trzymam kciuki za naszych w szczególnosci za Lecha i Legie . W przypadku szybkiego odpadnieca naszych to juz naprawde bedziemy w 3 lidze europejskiej...
Na dzis:
Val.Oslo-PAOK
Typ:-2.5 goli w meczu
Kurs: 1.70

Norwegowie futbol mało finezyjny siłowy oparty głownie na stałych fragmentach gry i przygotowaniu motorycznym. PAOK w ostatnich 5 spotkaniach (co prawda towarzyskich) nie zanotowało ponad 2 gole w meczu .
Sądze , że bedzie to wyrównane spotkanie głownie oscylujace na walce w środku pola bez wielu sytuacji podbramkowych . Pachnie remisem 1-1 ????

IFK -Hapoel T.Aviv
Typ: 1
kurs:2.00
IFK gra w kratke po wygranym meczu przychodzi porażka jednak na uwage zasluguje fakt jak sobie radzą w roli gospodarza. Ostatnie 3 mecze to 3 zwyciestwa bilans bramek:10-2 .W lidze u siebie graja naprawde niezła piłke i naprawde własne boisko jest ich atutem .Natomiast co do ogólnei drużyn izraelskich to nie radzą one sobie dobrze na wyjazdach i mysle ze nie inaczej bedzie tym razem.
Ponadtto niezlym typem mze byc over 2.5 kurs:1,91

* kursy z buka Fortuna .

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
-
IFK Göteborg - Hapoel Tel Aviv​
Europa League 30.07. 19:00​

Typ: 1 Kurs: 1,80​

1/10

Już dziś na 43-tysięcznym Nya Ullevi Stadion w Göteborgu, tamtejszy IFK podejmie izraelski Hapoel Tel Aviv w ramach eliminacji Ligi Europejskiej. Szwedzki zespół w tym sezonie nie zawodzi na własnym stadionie, na 8 rozgrywanych spotkań wygrali 8, strzelając 24 bramki, tracąc zaledwie 2. IFK Göteborg wygrało na własnym stadionie 13 kolejnych spotkań z rzędu, ostatni raz kompletu pkt nie wywalczyli 24 września ubiegłego roku, bezbramkowo remisując z Ljungskile. Do lidera tracą zaledwie 2 pkt, dobrze sobie radzą również w Pucharze Szwecji, gdzie przeszli już 3 rundy. Zarówno IFK jak i Hapoel dopiero od III rundy rozpoczynają zmagania w tych rozgrywkach, to jednak szwedzki zespół jest faworytem pierwszego spotkania. Skłania ku temu kilka czynników, m. in. fakt, iż IFK jest w trakcie ligowego sezonu (co jak pokazały dotychczasowe spotkania zespołów np. rosyjskich czy estońskich nie jest bez znaczenia), fakt, iż izraelskie zespoły spisują się dużo gorzej na wyjazdach niż w domu, czy choćby wspomniana już postawa na własnym stadionie gospodarzy. W znakomitej formie jest Tobias Hysén, który strzelił już 9 bramek w tym sezonie. Jeśli chodzi o braki kadrowe to zabraknie dziś podstawowego obrońcy Adama Johanssona, oraz wschodzącej gwiazdy Robina Södera. Są to właściwie jedyne kluczowe osłabienia zespołu, reszta kluczowych zawodników jak Kim Christensen, Ragnar Sigurdsson, Gustav Svensson czy Stefan Selakovic dziś zagrają, co gwarantuje emocje. Hapoel Tel Aviv w poprzednim sezonie na wyjazdach nie zachwycał, grał przeciętnie - efekt? zaledwie 6 zwycięstw w 10 spotkaniach i aż 5 porażek, 19 strzelonych i aż 16 straconych bramek nie świadczy dobrze o postawie defensywy zespołu. Zdecydowanie najgroźniejszymi zawodnikami zespołu są młode wilki - Samuel Yeboah i Eran Zehavi. To własni na tych zawodników obrońcy gospodarzy powinni dzisiaj skupić swoją uwagę. Gospodarze muszą dziś pokazać ofensywny i skuteczny futbol, bowiem mają świadomość jak bardzo zawodzą na wyjazdach i jak ciężko się gra w Izraelu. Oglądając wczorajsze spotkania i co gorsza wyniki tych spotkań wysokiej stawki dziś nie zaryzykuję, ale nie widzę innej opcji jak pewne zwycięstwo gospodarzy.

bourne22 0

bourne22

Użytkownik
Wiecej niz remis przy dobrej grze Legia nie ugra no chyba ze jest w kosmicznej formie jak za czasow Pisza, Podbroznego i Szczesnego w bramce ;) No ale nie takie cuda w pilce sie dzialy watpie by Brondby podeszlo do Legii jak do mecuz z FLora przeciez juz mieli przeprawe z Widzewem czy Amica po ostatnich niepowodzeniach spadla na nich ogromna krytyka co powinno w druzynie wywolac odpowiednie reakcje

No jasne a jakby to Wisla grała z nimi to by ich &quot;zmiazdzyła&quot; w Danii jak i w polsce ????

Krytyka to i spadala na Legie jak przegrywali z FK Moskawa spadala tez na Wisle jak przegrala z Valerenga a i tak dalej dostaja malutkie baty od Estończyków.

Co do meczu Legii to mysle ze sa w stanie strzelic w kopenhadze bramke co moze byc dobra zaliczka przed rewanzem.Bo raczej nie wydaje mi sie zeby Broendby wygralo ten mecz (jesli wogole wygra) wyzej niz jedna bramka.
No ale przekonamy sie za jakies 3 godzinki.

Nie wypada nic innego jak trzymac kciuki za nasze wszystkie 3 ekipy ktore dzisiaj zagraja w Lidze Europejskiej.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Przeciez pisze ci ze przy dobrej grze moze uda im sie ugrac remis na wygrana nie licze chyba ze zagraja nadzwyczaj swietnie przy sredniej grze Brondby ....sam piszesz ze sa w stanie strzelic gola hmmm no kopenhaga moze wygrac jedna bramka wiec nie wiem o co ci biega z twojego postu wynika ze sam do konca nie wierzysz w dobry wynik..a moze sie uda hmm strzela gola bo pokazali sie dobrze w Kielcach i innym sparingu..chlopie Legia jedzie na mecz do Dani nie do Nowego Sącza i co najwazniejsze to nie jest juz sparing...
te swoje wtykania slow w moje usta ktorych nie napisalem zostaw dla siebie i ich nie uzywaj malo mnie obchodza waśnie miedzy klubami na forum bukmacherskim Legii daje mniejsze szanse niz Polonii ktora ma zgode z ta lubiana przezemnie Cracovia ...Co do fali krytyki to mowie o ostatnim czasie (slaby start w lidze i porazka z Flora w pierwszym meczu Ligi Europejskiej) nie wiem po co wyciagasz brudy sprzed roku i meczu z FK Moskwa widac jakie rzeczowe masz argumenty potem piszesz ze wiele osob sugruje sie sympatia do klubu a sam wyskakujesz z analiza ulubionej druzyny i lokalnego rywala z wiadomymi typami
TU SIE TYPUJE MECZE NIE TRZYMA KCIUKI zejdz na ziemie

bourne22 0

bourne22

Użytkownik
Bo raczej nie wydaje mi sie zeby Broendby wygralo ten mecz (jesli wogole wygra) wyzej niz jedna bramka.
&quot;W zeszłym roku w beznadziejnym stylu odpadła z rozgrywek ze średniakiem ligi rosyjskiej FK Moskwa. - Rok temu wiedziałem, że nie jesteśmy w najwyższej formie, tym razem zespół w czasie przygotowań wyglądał dużo lepiej - powiedział dwa tygodnie temu trener Urban.&quot;

&quot;Broendby po starcie ligi duńskiej w dwóch meczach zdobyło tylko jeden punkt. W meczach towarzyskich i pucharowych jedynym zwycięstwem było zeszłotygodniowe starcie z Florą Tallin (4:1). - Wiemy, że naszym przeciwnikom nie idzie najlepiej, my gramy bardzo dobrze. Do Kopenhagi jedziemy po zwycięstwo - mówił po ostatnim treningu w Warszawie Maciej Iwański&quot;

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Takie wypowiedzi mozna wlozyc na polke razem z trylogia wladcy pierscienia czy Harry Potera...nie wiem w jaki sposob przed sezonem ma wypowiedziec sie Urban zwlaszcza ze jego zadanie polega wlasnie na przygotowaniu druzyny do nowego sezonu a mozna sie domyslec ze kolejne niepowodzenia beda kosztowac posade

A 0

amsterdam018

Użytkownik
Legia osobiście twierdze e legia będzie miał bardzo trudne zadanie . w sezonie 08-09 chody zdobyła wicemistrzostwo to ich gra mówiąc lekko był nie zadowalający a transferów nie było jakiś wielkich (talko mieciel może co zrobić ale w jakiej jest formie to jest nie wiadome) Dla legii do pierwszy prawdziwy mecz i jest od Brøndby o dwa kroki do tylu Brøndby zaczęło już ligę jest juz w pewnym stopniu rozegrani a legia 2 mecze w LE i sparingi (a to nigdy nie zastąpi ligi) Druga rzecz to jest psychika która nie od dziś wiadomo jest u polskich zespołów słaba (ten mecz w znacznym stopniu rozegra się w głowie)

Jeśli chodź o wisle to szanse na Lm przegrała w dawno w atenach i przez decyzje Cupiała . Paradoksalnie odpadniecie z lm jest na rękę P. Brożkowi (teraz może odejść do zachodniego klubu)

Trzeba wziac pod uwage ze roszjski średniak jest lepsze od zespolow polskich ale co w tzm chilnego liga rosyjska jest lepsza od naszej zresztą obecnie jest mało ligi ktore sa gorsze od naszej pół-profesjonalnej ligi (ja to możliwe ze w ligę gdzie zespoły celują w Lm jest tylko 3-4 sędziów na kontrakcie reszta sędziów to są kucharze po AWF-ie) z co rocznym festiwalem PZPN : Licencje mam i komu je dam :kwasny4565: . Jeśli polska chce europejskie puchary to nie zrobi system szkolenie młodzieży który będzie 2 razy gorszy od holenderskiego i będzie ok . Nasza liga się wyrównała bo wisla i legia i innymi z dobrego poziomu spadła na przeciętny poziom .

Legia ma jeden mocna pozycje Bramkarza (Lech tez ma dobrego lecz nigd nie wie jak będzie broni w lechu) a wisla bramkarza dobrego narazie nie ma . I tyle

&quot;W zeszłym roku w beznadziejnym stylu odpadła z rozgrywek ze średniakiem ligi rosyjskiej FK Moskwa. - Rok temu wiedziałem, że nie jesteśmy w najwyższej formie, tym razem zespół w czasie przygotowań wyglądał dużo lepiej - powiedział dwa tygodnie temu trener Urban.&quot;
a który trener ci powie ze zespól jest złe przygotowany do sezonu ?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Wszedł ci typek X2 za marny kurs i myślisz ze Boga za nogi złapałes? Zreszta gdzie ja pisalem ze z pewnoscia Brondby rozniesie/pokona Legie? Wyzej (jeszcze przed meczem) napisalem ci sprostowanie bo widze ze masz problem z przetwarzaniem danych !!
Po to dyskutujemy na forum by zebrac jakies dane na temat meczow i ew. zdecydowac sie na ich gre..napisze jeszcze raz twoje argumenty ala Podgornica wygrala to NAC wygra sa o dupe rozbic je negowalem nie konkretne typy (i to jest wlasnie twoj totolotek ) ..omowilem okolicznosc tej porazki i co masz wiecej do dodania? pisalem rowniez:moze sie zdarzyc ze NEC wygra/O Legii ze jest szansa na dobry wynik przy sredniej grze dunczykow dobrej Legii a grali jako gospodarz mniej niz srednio Legia w ataku tez nie blyszczala nadrobila formacja defensywna, zreszta nie podales zdecydowanego stanowiska ze grasz lecz zastanawiales sie nad X2
Teksty kto kogo lepiej zna zostaw kotku po wakacjach kolegom z podstawowki bo zamiast jezdzic na mecze wolisz pajacowac na forum
Jak jestes taki chojrak to pochwal sie lepiej screenami na ten wykalkulowany warszawski dubel bo kozaczyc kazdy moze

A 0

amsterdam018

Użytkownik
Rewanż Legia - Broendby zapowiada się dość ciekawie ze względu na widowisko to typowania raczej nie (o ile UEFA nie wykluczy polskiej drużyny za chuligańskie wybryki fanów) Szanse awansu rozkładam 50% na legie i 50% na Broendby . W rewanżu legia bez (prawdopodobnie Inaki Astiz , a już wcześniej z powodu kontuzji wyleciał Choto ) . Wynik rewanżu zależy w głównej mierze od Jan Muchy który dziś co tu dużo mówić wybronił mecz legii (gdyby nie bramkarz to rewanż był tylko formalność), para stoperów (Szala-Jędrzejczyk) legii raczej nie pomoże . Ogólnie radze odpuścić typowanie rewanżu Może tu paść każdy wynik .

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Oglądając czwartkowe wyniki jestem w szoku... IFK Göteborg 1:3 z H. Tel Aviv, Rapid Vienna tylko 2:1 z Apop/Kinyras, Aberdeen aż 1:5 z Sigmą Ołomuniec, Braga 1:2 z Elfsborgiem, PSV ledwie wynęczyło 1:0... dziwne te wyniki... ciekaw jestem wyników spotkań rewanżowych.

womanizer 0

womanizer

Użytkownik
Oglądając czwartkowe wyniki jestem w szoku... IFK Göteborg 1:3 z H. Tel Aviv, Rapid Vienna tylko 2:1 z Apop/Kinyras, Aberdeen aż 1:5 z Sigmą Ołomuniec, Braga 1:2 z Elfsborgiem, PSV ledwie wynęczyło 1:0... dziwne te wyniki... ciekaw jestem wyników spotkań rewanżowych.
Wynik Aberdeen nie jest w najmniejszym stopniu zaskoczeniem, chyba, że rozmiar wygranej, gdyż Sigma od początku winna by faworytem tego dwumeczu.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Dla zainteresowanych

Mecz rewanżowy III rundy kwalifikacyjnej Ligi Europy Legia Warszawa - Brøndbyernes IF pokaże stacja nSport - poinformowała &quot;Gazeta Wyborcza&quot;.

- Mecze polskich drużyn w pucharach nie są zbyt atrakcyjnym produktem. Tym bardziej że przeciwnicy są słabi - twierdzi Dariusz Tuzimek z nSport. - Udało się nam jednak pozyskać prawa do pokazania najbliższego meczu Legii. On zapowiada się najciekawiej - dodaje.

źródło: 90minut.pl

mbmartin 84

mbmartin

Użytkownik
Data i godzina: 2009-08-04 18:00, UEFA Liga Europejska - kwalifikacje, Europa
VS.

Spotkanie: Omonia Nicosia - Vaslui
Typ:Over 2.5
Kurs:2.10
Bukmacher Bwin
Stawka 5/10
Analiza:
Łohoho... Kurs mnie naprawdę zadziwił. Nie spodziewałem się ,że będzie aż tak wysoki. Powiedzmy sobie szczerze co do stracenia ma drużyna Omonii , która w pierwszym meczu przegrała 2-0? Moim zdaniem zupełnie nic , musi od początku narzucić swoje tempo gry i zacząć strzelać bramki by odrobić stratę z pierwszego meczu,ale czy drużyna z Rumunii tak łatwo odpuści? Wątpię w to. Zawsze w rewanżach pada sporo bramek , gdyż drużyny muszą ryzykować i ustawić skład ofensywnie , co może z drugiej strony przynieść groźne kontry. Ładna promocyjka z tym kursem. W poprzedniej rundzie Omonia Nikozja w składzie z Żurawskim miała łatwego rywala z Wysp Owczych. Vaslui zaś dopiero od tej rundy zaczęło rywalizację. W poprzedniej rundzie Omonia zdobyła łącznie 8 bramek. Wiadomo rywal słaby ,ale próbował w drugim meczu coś w ofensywie ustrzelić jednak. Podobnie myślę ,że będzie dziś . Omonia będzie za wszelką cenę dążyła do zdobycia bramki , a jeśli się to uda , no to wtedy się rozegra kociołek i sądzę ,że padnie te kilka bramek.

Po 6 ostatnich meczy obu drużyn:

30/07/2009 UEFA Europa League Qualification FC Vaslui vs. Omonia Nicosia L - 2:0
23/07/2009 UEFA Europa League Qualification HB Torshavn vs. Omonia Nicosia W - 1:4
16/07/2009 UEFA Europa League Qualification Omonia Nicosia vs. HB Torshavn W - 4:0
07/07/2009 Club Friendly Games Omonia Nicosia vs. Ekranas Panevez D - 1:1
30/06/2009 Club Friendly Games GC Zürich vs. Omonia Nicosia L - 1:0
24/06/2009 Club Friendly Games SCR Altach vs. Omonia Nicosia W - 1:2
30/07/2009 UEFA Europa League Qualification FC Vaslui vs. Omonia Nicosia W - 2:0
10/06/2009 Liga I U. Craiova vs. FC Vaslui W - 0:1
30/05/2009 Liga I FC Vaslui vs. Rapid Bucuresti W - 1:0
23/05/2009 Liga I Gloria Buzau vs. FC Vaslui L - 4:1
17/05/2009 Liga I FC Vaslui vs. CS Otopeni W - 2:0
09/05/2009 Liga I CS Gaz Metan Medias vs. FC Vaslui W - 1:2
Mój blog z typami

A 0

amsterdam018

Użytkownik
18:00 UEFA Europa League , Europa
AC Omonia Nicosia
vs.
Vaslui
1x2
1
1.90*/Unibet
1:1⛔

Omonia zakupiła dużo piłkarzy który prezentują dobry poziom (Ch.Patzatzoglou/Olympiacos Pireaus , Xr. Karipidis/Hearts , B. Aguiar/Hearts , P. Caseres/Duisburg , M. Davidson/OFI , G. Efraim/Rangers , S. Kotsolis/Larissa , T. Kyriacos/Larissa , M. Zurawski/Larissa ) Twierdze że sa w stanie wygrać z Vaslui . Jeśli chodzi o gospodarzy to śr.wieku kadry wynosi tylko 23.8 jest to dość młody zespól co ciekawe maja problemu z atakiem napastnicy strzeli tylko 16 bramek na 44 zakupili co prawda williama ale on nie jest wybitnym piłkarze strzelił tylko 8 bramek na 49 w barwach farul . W Pierwszym mecz Omonia przegrała 2:0 po dwóch kontrach Vaslui . Jedna Omonia mogą ten mecz przynajmniej zremisować . Sądzę że u siebie omonia jest w stanienie ograć Vaslui .

* kurs z wczoraj z 13:00

mbmartin 84

mbmartin

Użytkownik
2009-08-06 20:00, UEFA Liga Europejska - kwalifikacje, Europa
VS.

Legia Warszawa - Brondby IF
Typ: BRONDBY
Kurs: 3.20
Bukmacher Bwin

Nic tylko szukałem takiej opcji na ten mecz ???? . Po pierwsze nie sugeruję się tym ,że nie lubię Legii ,ale tym ,że przede wszystkim polskie drużyny ,a zwłaszcza te warszawskie skłaniają się ku minimum. Co to oznacza? a już tłumaczę . A więc w pierwszym meczu był wynik 1-1. Jaki minimalny wynik przynosi korzyść Legii? 0-0 . Gdyby to była inna drużyna taka chociażby jak Lech ,która nie podchodzi tak do meczy to co innego. Możecie się nie zgadzać ze mną ,ale zobaczycie jak to będzie. Brondby do słabych drużyn nie należy, a ja z doświadczenia wiem ,że takie opór przed straceniem gola polskim drużynom dobrze nie wychodzi , było już kilka takich przykładów , obejrzałem sporo meczy. Teraz przejdźmy do aktualnej formy obu drużyn. Legia bardzo ładnie rozpoczęła sezon od wygranej 4-0 . Brondby ostatni mecz wygrało 3-1 z Midtjylland. Zobaczmy w poprzedniej rundzie Brondby także zagrało słaby mecz u siebie i przegrało 0-1 z Florą Tallin !! , by w rewanżu rozgromić Florę aż 1-4. Pewnie wielu ludzi będzie się oburzać co ja tu piszę , dlaczego taki typ? Ja odpowiadam szczerze Brondby jest lepsze ,a wynik 1-1 to żadna asekuracja drużyny Legii. Brondby pewnie rozpocznie mecz od mocnego uderzenia i żaden osłona bramki im nie przeszkodzi by wygrać ten mecz. Analiza pewno słaba , marne argumenty, ale jest jeden bardzo mocny wygra ten komu bardziej zależy.
02/08/2009 Legia Warszawa vs. Zaglebie Lubin W - 4:0
30/07/2009 Brøndby IF vs. Legia Warszawa D - 1:1
23/07/2009 FC Olimpi Rustavi vs. Legia Warszawa W - 0:1
16/07/2009 Legia Warszawa vs. FC Olimpi Rustavi W - 3:0
02/08/2009 Brøndby IF vs. FC Midtjylland W - 3:1
30/07/2009 Brøndby IF vs. Legia Warszawa D - 1:1
26/07/2009 Esbjerg FB vs. Brøndby IF L - 2:1
23/07/2009 Flora Tallinn vs. Brøndby IF W - 1:4
19/07/2009 Brøndby IF vs. Odense BK D - 2:2
16/07/2009 Brøndby IF vs. Flora Tallinn L - 0:1
Mój blog z typami

M 0

mesjasz

Użytkownik
Broendby jest lepsze? Może jakieś poważne uzasadnienie? Bo ja przewagi nie widzę. Legia naprawdę ciekawie operuje piłką i gra całego zespołu wygląda dobrze. Widać że forma jest. Skąd wiesz że Legia będzie grać na 0:0? Bo kiedyś ktoś tak zagrał tzn że Legia teraz też? No kolego logicznie myślisz. Pozatym cd tego że Broendby gra gorsze mecze u siebie to g.... prawda. Oglądałeś mecz z Legią? Po tym co piszesz sądzę że nie. Z Florą to wpadka była tylko co potem udowodnili.
Pod względem czysto sportowym poziom jest mniej więcej równy. Cd psychiki to ostatnimi czasy jakoś się mniej o Legionistów boję niż dawniej. Awans Legii dosyć pewny. Skończy się 3:1 ale pierwsi będą prowadzić Duńczycy

Krylia - St.Patrick
No coz tutaj juz przepasc organizacyjna i sportowa widać wyraźnie. Mimo to gościom udało się 1 mecz wygrać. Jednak to ruscy przeważali. Tutaj pewny win gospodarzy po kursie okolo 1,25. 3 może 4:0 wg mnie

Young Boys - Bilbao
do niedawna Szwajcarzy byli zespołem który potrafił nastrzelać kilka goli prawie każdemu i jeszcze więcej stracić. Poprawili jednak defensywe i sa juz efekty. Dobra obrona plus bardzo pewny atak. Awans Young po kursie 1,30

Gent - Roma
gdzieniegdzie można znaleźć awans Romy za 1,01. z 1000zł 10zł za darmo

Elfsborg - Braga
awans Elfsborga po 1,10 około. No typ za sporą kasę. Boras Arena to stadion ze sztuczną nawierzchnią dość trudną dla nieobeznanych. Stadion jest bardzo wielkim atutem Elfsborga. Nie wierze że Braga jest w stanie tu osiągnąć remis nie mówiąc o awansie

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Wątpię, by Legia w tym meczu zagrała asekuracyjnie na 0-0. Wg mnie Legia powinna przejść Brondby... Wygrana duńskiej ekipy z Florą Tallin 4-1 na wyjeździe nie jest wielkim wyczynem. Kluby z ligi estońskiej nie należą do czołówki europejskiej, a nwet do klasy średniej ... Myślę, ze Legia powinna awansować do następnej rundy, nawet jeśli potrzebna będzie ku temu dogrywka, co jest wielce prawdopodobne ...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Mało druzyn zaprzepascilo wczoraj szanse odnosząc lepsze wyniki na obcym terenie? Wiec prosze mi powiedziec co to za zaliczka 1-1?
Fakt ich poziom diametralnie od siebie nie odbiega Brondby to europejski przeciętniak o niskich lotach z którym nasze druzyny moga i powinny wygrywać jednak w Dani to Legia przez wiekszosc meczu była spychana do defensywy i mieli w kilku sytuacjach duzo szczęścia
Teraz mecz w Warszawie kolejny raz tylko Legia ma miec szczescie? ja nazwal bym to voodoo a nie sugeracją typu
Na Legii z pewnością kibice będą prowadzić protest wiec procz pojedynczych krzyków piknikowej społeczności pilkarze pomocy raczej nie otrzymaja zreszta ja nie postrzegam Legii jako ekipy która na własnym terenie gra wielce lepszy football
podobno kibice wymyslili nowy sposob walki z ITI w postaci wykluczenia na kilka lat Legii z pucharów ????
Nie chce sie draznic z pokemonami (bo lubie. nie lubie) odpieram jednak powyzsze nie rzeczowe argumenty
Jak dla mnie awans jest sprawą otwartą Brondby strzelajac gola bedzie juz w lepszej sytuacji niz Legia mecz będzie toczył sie nadal kazdy kolejny gol zmusza legie do zdobycia dwóch goli

Czysto bukmachersko warto probowac 3.20 niz 1.90 zwłąszcza ze nic klarownego za Legią nie przemawia no chyba ze 4-0 z beniaminkiem ktorego wiekszosc jeszcze traktuje jak niedawnego mistrza polski

mr.fantastic 0

mr.fantastic

Użytkownik
FK Austria Wien - FK Vojvodina: W spotkaniu padł wynik remisowy 1:1. Austria klub z dużym doświadczeniem w rozgrywkach europejskich jeśli myśli o awansie musi wygrać na własnym terenie.
Mam nadzieje, że ucieszą swoich kibiców i przypieczętują awans pewnym zwycięstwem.
Young Boys - Athletic Club Bilbao: Bilbao w pierwszym meczu jako gospodarz, faworyt, a tu niespodzianka i przegrywają 0-1. Wydaje mi się, że ekipa z Hiszpanii jest jak najbardziej w zasięgu Boys`ów. Powinni oni u siebie niesieni gorącym dopingiem nie przegrać i wywalczyć wymarzony awans do dalszej rozgrywki.
Legia Warszawa - Brøndby IF: Moim zdaniem, mała niespodzianka wydarzyła się w czasie pierwszego spotkania. Wyniki remisowy, który satysfakcjonuje drużynę ze stolicy Polski to bardzo zdziwił większość duńskich kibiców. Moim zdaniem ekipa z Danii jest mocniejsza i spróbuje wygrać spotkanie. Nie zdziwił bym się jeśli Legia grała by ustawieniem defensywnym i cały czas opierała grę na korzystnym wyniku z poprzedniego spotkania. Remis jak najbardziej w zasięgu Brøndby.
NAC Breda - Polonia Warszawa: Co to dużo mówic... Polonia w dołku wielkim dołku. I w lidze i w pucharach zawodzą co na pewno odbija się na piłkarzach. W klubie również nie ciekawie wielu wystawionych na listę transferową i kilka innych nie wyjaśnionych spraw. To wszystko psuję warszawską drużynę. Breda zespół o klasę lepszy. Na wyjeździe w pierwszym meczu padł dla nich korzystny wynik 0-1. Na swoim obiekcie są bardzo groźni i waleczni co mam nadzieje udowodnią, pewnie wygrywając z Polonia.

FK Austria Wien - FK Vojvodina 1 1.55 ✅
Young Boys - Athletic Club Bilbao 1X 1.55 ⛔ bleee...
Legia Warszawa - Brøndby IF X2 1.60 ✅
NAC Breda - Polonia Warszawa 1 1.60 ✅

simons 646

simons

Forum VIP

kursy na dzis by expekt

Gent gra u siebie i przegrali pierwszy mecz na wyjezdzie 3-1, wiec musza cos strzelic. Typ glownie dlatego, że Riise ma znów zagrać w środkowej obronie, totalnie sie nie nadaje na tę rolę, co było widać na Stadio Olimpico, dawał sporo okazji do goli Gent na wyjeździe mieli sporo szans strzelci więcej niż 1. Do tego Doni powolany, ale ma nie zagrać, a Artur do najlepszych bramkarzy, bynajmniej moim zdaniem, to nie należy.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom