kaszpir88
"Król Ekstraklasy"
III liga grupa: dolnośląsko-lubuska
Ilanka Rzepin - KS Stilon Gorzów Wielkopolski 2 kwietnia, 15:00
STS
1 4.64 X 4.0 2 1.52
Fortuna
1 2.55 X 3.25 2 2.30
Szybko bo zaraz trzeba się zbierać na mecz.
Derby ziemi lubuskiej, oba miasta dzieli tylko 60km. Mecz podwyższonego ryzyka, na tych meczach zawsze mnóstwo policji ????
Według mnie kursy na Stilon w STS bardzo zaniżone. W drużynie z Gorzowa kilka ważnych osłabień, tylko 2 mecze wygrane w tym sezonie na wyjeździe. W Ilance nie ma znaczących braków, najprawdopodobniej skład będzie taki sam skład jak w wygranym meczu z Formacją Mostki. Według mnie właśnie zespół z Mostek jest lepszą drużyną niż Stilon, a po wyrównanym meczu dwa tygodnie temu przegrali w Rzepinie 2:1. Ilanka tak naprawdę już pewny spadek, Stilon ciągle walczy o utrzymanie, ale zapewniam że gospodarze tego meczu nie odpuszczą.
Jedynym minusem w STS jest brak możliwości zagrania typu 1X dlatego ram tak:
Ilanka Rzepin @4.64 1/10
Remis @4 2/10
Jak wrócę to coś naskrobie o samym spotkaniu
wynik: Ilanka 1-0 Stilon
Mecz bardzo równy. Gwiazdą całego spotkania chciał zostać sędzia.
Ilanka od 53 minuty w 10 + wyrzucony trener gospodarzy i zawodnik z ławki Stilonu. Kibiców z Gorzowa na oko około 200, białych kasków spokojnie ponad 50 ????
Mecz na
Ilanka Rzepin - KS Stilon Gorzów Wielkopolski 2 kwietnia, 15:00
STS
1 4.64 X 4.0 2 1.52
Fortuna
1 2.55 X 3.25 2 2.30
Szybko bo zaraz trzeba się zbierać na mecz.
Derby ziemi lubuskiej, oba miasta dzieli tylko 60km. Mecz podwyższonego ryzyka, na tych meczach zawsze mnóstwo policji ????
Według mnie kursy na Stilon w STS bardzo zaniżone. W drużynie z Gorzowa kilka ważnych osłabień, tylko 2 mecze wygrane w tym sezonie na wyjeździe. W Ilance nie ma znaczących braków, najprawdopodobniej skład będzie taki sam skład jak w wygranym meczu z Formacją Mostki. Według mnie właśnie zespół z Mostek jest lepszą drużyną niż Stilon, a po wyrównanym meczu dwa tygodnie temu przegrali w Rzepinie 2:1. Ilanka tak naprawdę już pewny spadek, Stilon ciągle walczy o utrzymanie, ale zapewniam że gospodarze tego meczu nie odpuszczą.
Jedynym minusem w STS jest brak możliwości zagrania typu 1X dlatego ram tak:
Ilanka Rzepin @4.64 1/10
Remis @4 2/10
Jak wrócę to coś naskrobie o samym spotkaniu
wynik: Ilanka 1-0 Stilon
Mecz bardzo równy. Gwiazdą całego spotkania chciał zostać sędzia.
Ilanka od 53 minuty w 10 + wyrzucony trener gospodarzy i zawodnik z ławki Stilonu. Kibiców z Gorzowa na oko około 200, białych kasków spokojnie ponad 50 ????
Mecz na