Dzięki za miłe słowa pod moim adresem, ja również powiem, że ludzie super
Diuq85 dosłownie jak mój przyrodni brat
- te same zainteresowania
- taki sam typ kobiet co nas kręcą (bruuunetki
)
i wiele wiele innych
na PW się wymieni kontaktami
Unicaja też prze gość, może troszkę czasem byłeś małomówny ale potem się rozkręciłeś
A żużelka elegancko podsunąłeś, zarówno
GP jak i to że Crump po takim dniu konia jest następnego dnia dętka. O Kanasie już krążą legendy
Mam nadzieję, że co niektórym się zmienił "pogląd" o mnie, szkoda że Vadera nie było
No co jak co ale chyba tylko ja, że tak powiem bez wahania spróbowałem waszego alkoholu pijąc w ciemno gdy inni mieli jakieś wątpliwości - no cóż nie wiedzieli co stracili 1 dnia
Teraz niech ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tym.
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ
A jaka ironia losu, Ci 2 kolesie są z Scyzorykowa, i ten gość z Przysuchy co mi wisiał kasę ich zna bo pracowali w CALL CENTER ???? Jaki ten świat jest mały
Haha bo jak w niedzielę podejrzewałem, był wiadomy MVP i antyMVP na 99,9% też był pewny (Fox po 15 wiedział i obstawił tu i tam)
Wróciłem. Muszę przyznać, że te harnasie dają radę - w pociągu z wrocka do bolesławca od jakiegoś dziadka kupiłem dwa i uratowały mi gardło.
Widać, że na Zachodzie Polski nie mają pojęcia o mocniejszych trunkach
przecież to u nas się leje jak wodę i na drugi dzień nie ma kaca ani nic
No cóż radzę potrenować i możemy zrobić inne zawody w innej kategorii:
Wschód(moderatorzy + userzy) vs Zachód (moderatorzy + userzy) w piciu "sake"
Bo nie chcę żebyście mieli pogrom bo u nas wiecie kto to jest Kanas i dostaniecie bana
Ja mam w rodzinie "browarnika" który wyśmienite pędzi trunki
i możemy wprowadzić podział na % bo tutaj różne przedziały są
60% (najsłabsza) - nie czuć różnicy między zwykłą wódką.... do czasu ????
70%
80%
Może tak jeszcze wg kategorii wagowej
od 50-70 kg piją 60%, 71-80kg hmm 70% no i 80% pije waga ciężka ???? :]:razz: (>81kg)
Brawa za całą imprezę, organizację (bez planu
) i z brzemiennymi kobietami i dużą dawką humoru.
DO ZOBACZENIA ZA ROK :!: