zanziba
Użytkownik
z tego co amiętam to nie miałem aparatu ???? tylko jedno foto cykłem Foxowi i Tedowi z kartonem po calsbergach na głowie komórkąTypu: ja wysyłam folder spakowany rarem fotki od Krzysztofa
ktoś np fotki od Zanziby
z tego co amiętam to nie miałem aparatu ???? tylko jedno foto cykłem Foxowi i Tedowi z kartonem po calsbergach na głowie komórkąTypu: ja wysyłam folder spakowany rarem fotki od Krzysztofa
ktoś np fotki od Zanziby
Wiedziałem ,że to byłes Ty ,a zaprzeczałeś później.He,he widziałem Ciebie jako paparazzi,miałem więc rację.z tego co pamiętam to nie miałem aparatu ???? tylko jedno foto cykłem Foxowi i Tedowi z kartonem po calsbergach komórką
na zlocie mówiłem, że zrobię sobie tydzień przerwy od alko - wytrzymałem 44h :-(haha ledwo ze zlotu wróciłemi juz sie zaczyna picie u mnie xD
????Wiedziałem ,że to byłes Ty ,a zaprzeczałeś później.He,he widziałem Ciebie jako paparazzi,miałem więc rację.
Bo piwo nie ma smakować, ma być gorzkie i uderzać do dzbanka ????
A i dodam jeszcze że Kanas podziwiam Cie że dałeś rade wypić tyle tego
według mnie cholernie nie smacznego Harnasia.
To dziecko Unicaji ???? kukla będzie chrzestnym, za rok wam je przywiozę ????Poza tym jak ktos foty ogladal, to Kanas ma mega zdjecie z Kukla ????
Jeszcze nie wiedzą, czy to "s" w środku dołożyć czy zrobić bez ????W ogole czytalem ze z powodow marketingowych, piwo Harnas ma zmienic nazwe, podobno ma byc cos na K.... ale tylko wlasciciele wiedza jak brzmi dokladnie nazwa xD
Poza tym jak ktos foty ogladal, to Kanas ma mega zdjecie z Kukla ????
"Generalnie" to trudno ustalic w takim ścisku :razz:To dziecko Unicaji ???? kukla będzie chrzestnym, za rok wam je przywiozę ????
No fakt zdjęcie P7120108 wymiata, ale to Ty akurat robiłeś to zdjęcie tak jakby z ukrycia ????Jeszcze nie wiedzą, czy to "s" w środku dołożyć czy zrobić bez ????
A zdjęcia są przemocne ????
Moje z Kanasem, z Tedem i oczywiście P7120108 z aparatu Akselka ????
Ciekawe czy "ten od Juve" i "ten od Romy" widzieli swoje zdjęcia w czapce ????
bo "mam wszystko w dupie" jakiś taki wyjątkowo zadowolony z ze zmiany barw klubowych był
edit 1... o jeszcze fota z Lalo. Chyba miałem fazę "love" :razz:
edit 2: Kanasik ????
Trzeba było się zapisać i jechać to byś zobaczyłwrzucice moze cos zdjec dla "ludu" co nie mogli byc ? :>
Odezwal sie ten co byl.Trzeba było się zapisać i jechać to byś zobaczył