Świetnie, a jakaś, jakakolwiek analiza?W sobotę RAKÓW - POLONIA WARSZAWA jak dla mnie typ weekendu po kursie 1,60/1,70
oczywiście 1
Jak najbardziej popieram typ w stronę gospodarzy. Polonia przyjedzie do Częstochowy osłabiona brakiem podstawowego środkowego obrońcy Daniela Chorosia (4. żółta kartka). Co ciekawe trener gospodarzy Marek Papszun swego czasu ostrzył sobie zęby na pracę w Polonii... jednak władze warszawskiego klubu go nie chciały. Pamięć o tym wydarzeniu z pewnością pozostała i chęć udowodnienia, że "ktoś" się pomylił będzie duża. Jedyne "ale" co do typu, to środowy zaległy mecz Rakowa w Stalowej Woli, a co za tym idzie krótszy czas na regenerację.Świetnie, a jakaś, jakakolwiek analiza?
Myslisz, ze przez brak 3ech zawodnikow nie dadza sobie dzis rady? Skoro chca sie dostac do I ligi, to takie mecze jak dzisiejszy powinni nosem wciagac ???? rozumiem, zeby to ktos z top5 obecnego sezonu do nich przyjezdzal, ale to tylko rybnik, jedna z najslabszych i bezbarwnych druzyn tego sezonu, remis dla nich to dzis sukces, ktory pewnie w ciemno wezma, wiec nie obawialbym sie o wynik, szczegolnie ze wczoraj odra juz odjechala odrobine, rakow dzis zrobi polonie, a i siarka w derbach tez pewnie wygra, dlatego tez nie wypada dla radomiaka gubic pkt mimo lekkich oslabien kadrowych w dzisiejszym meczu.Odradzam typowanie w tej kolejce na Radomiaka. Z Rybnikiem za kartki pauzują Brągiel i Kwiek, kontuzję złapał Stanisławski (występ pod dużym znakiem zapytania), a na kadrę U-19 wyjechał Spychała.
też dzisiaj uderzam w kierunku Radomiaka. Jak dla mnie druga opcja na dziś po Rakowie.Myślę, że Rybnik to na tyle słaba drużyna (po tym co widziałem w ich kilku meczach w tym sezonie - m.in. z Polonią Warszawa, Siarką), że nie powinna w Radomiu ugrać żadnych punktów @ 1,83
zgadzam sie co do Rybnika, w niedziele w meczu z Radomiakiem nie oddali chyba ani jednego celnego groźnego strzału na bramkę! Puszcza na wysokim miejscu, walczy o awans wiec powinni zgarnac 3 pktNie mam zbytnio czasu na większe analizy, zatem wrzucam w telegraficznym skrócie dwie propozycje typów z II ligi na najbliższy weekend.
Raków Częstochowa - Olimpia Elbląg 1 @ 1.62 unibet
Goście w ponad 460 km drogę do Częstochowy udadzą się bez 3 wykartkowanych zawodników. Z Rakowem nie zagrają:
Jakub Bojas 17(13)/4 - 4. żółta kartka
Dawid Kubowicz 14(14)/0 - 4 żółta kartka
Rafał Lisiecki 15(11)/0 - czerwona kartka
Raków u siebie 7-1-0, Olimpia na wyjazdach 0-6-2. Jeśli gospodarzom "coś" wpadnie z przodu to powinni to minimalnie wygrać.
Puszcza Niepołomice - ROW Rybnik 1 @ 1.80 bet365
To co Rybnik zaprezentował tydzień temu w Radomiu to było dno dna; teraz przed nimi kolejny trudny wyjazd w niedzielę w Małopolskę. Goście w ponad 160 km trasę udadzą się bez zawieszonego za kartki obrońcy, Witolda Cichego 12(10)/1. Puszcza w domu 4-3-1, ROW w delegacji 3-1-6. Rok temu w Niepołomicach było 3-0.
Ja bym po sparingach raczej nie wychodził z taką tezą .Mecze kontrolne Rakowa:
21/01/2017 - Wisła Kraków
28/01/2017 - Chrobry Głogów
4/02/2017 - Miedź Legnica
8/02/2017 - Stomil Olsztyn
11/02/2017 - GKS Katowice
15/02/2017 - Widzew Łódź
19/02/2017 - Zagłębie Sosnowiec
25/02/2017 - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Trzeba przyznać ,że poważnie myślą o I lidze.
mogli się nie przemęczać i brać chłopców do bicia z III i IV ligi ,a grają z potencjalnie mocniejszymi także dla mnie jest to raczej sygnał ,że chcieliby się przyzwyczajać do rywali z nieco wyższej półki.Ja bym po sparingach raczej nie wychodził z taką tezą .