Ja -2 Koreę po 1.95 pograłem 4/10. Później opiszę, choć to głównie kontynuacja stawiania przeciwko przeciętnym Niemkom.Dunki grały tragicznie. Węgierki nieziemskie odrodzenie. Jeśli kurs pokus dawałbym w ciemno Czarnogórę. Nasze dziś średnio bardzo. Nie mam w ogóle bramki. Zawodniczki są mało ruchliwe. Z Holandią czarno to widzę. Boję się, że zajadą nas kontrą.
Jak myślicie jutro? Dla mnie Brazylia -10 powinna spokojnie wejść przy tym jak w ataku gra Argentyna. W fortunie na poniżej 17.5 bramki jest 2.12, warto próbować! W meczu Rosji poniżej 59 bramek możliwe. Dzień później Sborna gra ważny mecz z Rumunią. Kazachstan też nie powinien więcej niż 20 rzucić. Można myśleć o Koreankach, które grają naprawdę ułożoną piłkę ręczną i podwyższoną obronę, która bardzo nie pasuje europejskim zespołom.
Wiem, że to pewnego rodzaju derby, ale jak widzę to co gra Argentyna w ataku to woła o pomstę do nieba. Ja się nie dziwię, że drużynie Kongo rzuciły tylko 23 bramki... Ogólnie uważam, że Brazylijki wreszcie rzucą 30 bramek, a Argentynki 20 nie przekrocząJa -2 Koreę po 1.95 pograłem 4/10. Później opiszę, choć to głównie kontynuacja stawiania przeciwko przeciętnym Niemkom.
Brazylia z Argentyną sie dobrze zna i może być z handicapem różnie.
W takim razie może warto spróbować dodatni handicap na gole z kontry? Tym bardziej, że linia pokaźna.Hiszpania - Portoryko under 53.5 1.93 2.5/10 marathonbet
Portoryko +27 1.92 2.5/10 p i n n a c l e
Typ oparty na ilości strzałów (Spain 42.3, Portoryko 39.7), mocnej bramce Hiszpanii (41.7%), ale przede wszystkim na tym:
2013 Hiszpania - Argentyna 25-19 (hcp był -15, total 47.0)
Hiszpania - Paragwaj 29-9 (14-0 ht!) (hcp był -25.5, total 46.0)
2011 Hiszpania - Australia 39-9 (hcp -34, total 52.5)
Jak widać w poprzednich imprezach grając z podobnymi łachami, Hiszpanki sie specjalnie nie wysilały. Grały swoją spokojną grę, z długimi akcjami, spokojnymi zmianami atak-obrona i w żadnym z tych spotkań nie zblizyły się ani do pokrycia hcp, ani do overa. Liczę na podtrzymanie trendu
Wbrew pozorom limit nie taki niski, bo kilkadziesiąt euro mozna było postawić. Po fakcie stwierdzam, że nie warto :razz:Bardzo ciekawe zagranie. Tylko pytanko. Ile Betcity przyjmuje na taki kurs?
Z 50 EURO limit chociaż?
Bardzo ciekawe zagranie. Tylko pytanko. Ile Betcity przyjmuje na taki kurs?Kongo i Portoryko powyżej 14.5 bramki @ 8,10 (!) BetCity
Spotkania już za chwil kilka, także podzielę się szybko typami, które sam zagrałem. Jest to niejako rozwinięcie typów użytkownika Jony Pistolet, z którymi się zgadzam (handicap w stronę Argentyny wszedł na wielkim luzie). Liczby przemawiają za typami, zwłaszcza przy takich liniach. Reprezentantki Kongo kolejno 15, 11, 17 - 2/3. Portorykanki natomiast tylko raz pokryły linię, ale zrobiły to z Rosją, która IMO jest lepszą drużyną niż Hiszpania. Rozbijając ten dubel na single: na gole Kongo dostajemy kurs 3, natomiast bramki Portoryko kurs 2,7. Gra warta świeczki, osobiście pograłem taki dubel.
Popieram typ na Polki.Holandia-Polska
Polska 5.50 b365
Polska+4 1.88 Pinnacle
Od wystawienia kursów byliśmy świadkami pewnych ruchów. Na start 4.75, później 5.00, które utrzymywało się przez cały dzień, następnie spadek aż do 4.25, a na koniec wzrost do 5.50. Ciekawe falowanie, ale ten najwyższy kurs już zdecydowałem się zaatakować, gdyż myśląc realnie więcej być nie powinno, a jak nawet to to 5.5 już jest warte uwagi. Co do samego parkietu, fakt, Polki pokazują się tutaj ze słabej strony. Żenujące mecze z drużynami "trzeciego, handballowego" świata. Ale czy to ma znaczenie? Wiadomo, że liczy się styl, ale najważniejsze są punkty, które mamy. Szkoda meczu ze Szwedkami, była szansa, choć nie tak duża. Ekipa Łysego pokazała jednak, że potrafi powalczyć z kimś mocniejszym. To nie jest tak, że bijemy się z ekipami od nas znacznie słabszymi na papierze, a dostajemy lanie od tych wyżej notowanych. Może to kwestia podejścia, może czegoś innego. Popatrzmy wstecz i zauważmy występy Naszych jeszcze przed mistrzostwami. Ogranie Niemek i Czarnogórek nie było przypadkiem. W naszych dziewczynach jest potencjał, który już nieraz był potwierdzany umiejętnościami. Jestem pewien, że gdyby to był pierwszy mecz tego turnieju, to nie bylibyśmy świadkami tak drastycznego faworyzowania Pomarańczowych, a kursy były wyrównane. Tutaj tak już nie jest i zamiast linii na handi w okolicach 0.5, jest aż 3.5-4.0. To sporo, bo do pokrycia tego nawet nie potrzeba super meczu Polek, a wystarczy coś w stylu tego, co pokazywały ze Szwedkami przez cały mecz, gdzie na dystansie była różnica właśnie 2-4 bramek. Co do Holenderek to czy jest to kadrowo na tyle mocna ekipa, żeby stawiać je w roli takiego faworyta? Fakt, Oranje mocno rozwinęły się handballowo, czego efektem są transfery Groot oraz Broch do Gyoru, czy Abbingh do Baia Mare, jednak to dalej nie jest potentat i kadrowo przy Polkach wypada podobnie. Rasmussen to dobry taktyk, nie na darmo ostatnio dostał angaż w CSM, więc spokojnie jest w stanie przeanalizowac z dziewczynami co idzie źle, co trzeba poprawić i dać odpowiednie wskazówki, aby zawalczyć i co ważniejsze wyrwać dwa punkty Holenderkom.
Dobrze mówisz z tą sytuacją w grupie A. Węgierki mają pierwszą, albo drugą lokatę. Wszystko zadecyduje się w meczu gospodyń z podopiecznymi Adzicia. "Wybór" pomiędzy Dunkami, a Węgierkami nie jest taki oczywisty i nie wiem, czy ktoś będzie chciał tutaj kalkulować. Nie widzę tutaj jednoznacznego wyboru, więc dziewczyny powinny się skupić tylko i wyłącznie na jutrzejszych bojach na parkiecie.Popieram typ na Polki.
Przed turniejem na równo by tu były kursy tak jak Macko napisał.
Jedno mnie tylko trapi. Wygrana oznacza dla nas w 1/8 Dunki lub Czarnogórki (bo jeśli dobrze liczę to Węgierki nie mogą zająć 3 miejsca, o ile się nie wygłupią z Japonkami rzecz jasna).
Zajmując 3 miejsce trafiamy właśnie najprawdopodobniej na Węgierki.
Czy takiego układu by Kim nie wolał? Nic nie sugeruję, głośno tylko myslę.
https://www.youtube.com/watch?v=cSChIT0xI4kMeczu z Holandią nie odpuścimy, będziemy grać o zwycięstwo i dwa punkty. Chcemy zaprezentować się z dobrej strony, co pozwoli nam z optymizmem podejść do walki w 1/8 finału.
Chinki fizycznie nie zagrożą Angoli, ale moga jej zagrozić sprytem i szybkością. W azjatycko - afykańskim pojedynku Japonia rozbiła Tunezję, ale Angola lepsza od Tunezji, a Japonia dotąd o klasę lepsza od Chin, więc trochę ciężko tu prorokować.Typ na Polskę jak najbardziej dobry, a plus 4-5 bramek to już powinno spokojnie wejść. Holandia to jest jakiś top topów, żeby nas znieść z powierzchni ziemi. Jak bramka pomoże, możemy spokojnie wygrać, a kurs mocno zawyżony.
Ciekawi mnie kurs na Chiny. Ponad 4 to może być niezła niespodzianka. Jakby dodać 4-5 bramek to może dobrze wyglądać. Angola może je rozbić? Co Sądzicie? P.S Tutaj też może być ciekawy over linia na około 57 bramek ustawiona.
Patrząc na nerwową grę Danii, skłoniłbym się w stronę Czarnogóry. Kilka błędów i gospodynie się gotują, podejmują nieracjonalne decyzje. Dziewczyny z Bałkanów bardzo mocne w obronie co może być największą przeszkodą Dunek. Kurs na Czarnogórę kusi.
Francja z Brazylią to typowy mecz under. Dwie mocne obrony. Kontra słaba na tym turnieju. Mecz o wygraną w grupie więc nikt nie będzie tempa narzucać i każda piłka będzie ważna. Linia ustawiona na około 46 bramek.
Typ na Polskę jak najbardziej dobry, a plus 4-5 bramek to już powinno spokojnie wejść. Holandia to jest jakiś top topów, żeby nas znieść z powierzchni ziemi. Jak bramka pomoże, możemy spokojnie wygrać, a kurs mocno zawyżony.
Ciekawi mnie kurs na Chiny. Ponad 4 to może być niezła niespodzianka. Jakby dodać 4-5 bramek to może dobrze wyglądać. Angola może je rozbić? Co Sądzicie? P.S Tutaj też może być ciekawy over linia na około 57 bramek ustawiona.
Patrząc na nerwową grę Danii, skłoniłbym się w stronę Czarnogóry. Kilka błędów i gospodynie się gotują, podejmują nieracjonalne decyzje. Dziewczyny z Bałkanów bardzo mocne w obronie co może być największą przeszkodą Dunek. Kurs na Czarnogórę kusi.
Francja z Brazylią to typowy mecz under. Dwie mocne obrony. Kontra słaba na tym turnieju. Mecz o wygraną w grupie więc nikt nie będzie tempa narzucać i każda piłka będzie ważna. Linia ustawiona na około 46 bramek.
W kursach nic podejrzanego nie ma, kontynuacja przenoszenia rankingu sił bukmacherów na kursy.P i n n a c l e właśnie wystawił Brazylia - Francja.
Od razu pobrałem Brazylię po 3.52 i +2 po 1.88.
Niestety niskie wyjściowe limity. ????
Betsson 3.30 Brazylia w tej chwili tez OK.
Dla mnie rozkład procentowy szans 1-X-2 w tym meczu to 48-12-40 na korzyść Brazylii i duże value. Nie wiem czym sie kierują buki tak faworyzując Francję z mistrzyniami świata?