Mam jakieś wrażenie, że w tym sezonie buki zmieniły
odds makerów, bo zwykle na początku sezonu było mnóstwo promocji do wyłapania, a teraz jest naprawdę ciężko. Dziś bez prezentów, typy po głębszej analizie:
Ostrów - GKM
Dla mnie raczej Ostrów to weźmie, ale mecz na styk, sporo niewiadomych. Ciekaw jestem Nielsena, rozstrzał linii od 3,5 do 5, dobry występ w Gnieźnie. Idę po linii najmniejszego oporu:
Nicki over 10,5 @1,6 beteclic
Kasprzak under 6,5 @1,9
betfan
Panowie wyżej już wszystko napisali, ciężko cokolwiek dodać. Oba zakłady dotyczą 5 wyścigów, KK nawet tyle może nie pojechać moim zdaniem, jeśli mecz będzie GKMowi uciekał. Nicki jeśli się nie obrazi to nie ma rywali po drugiej stronie, pokonać może go tylko Przemo (który jeśli będzie miał okazję, na pewno to zrobi).
Krawczyk - Pludra 1 @1,45 STS
Może i kurs wystawiony poprawnie, ale Krawczyk tu może pojechać więcej niż 3 biegi, nawet przy dobrej postawie Pludry.
Wrocław - Toruń
Tutaj pytań jeszcze więcej, o formę Czugunowa, Bewley'a, Janowskiego, Lamberta, Przedpełskiego. Mocno faworyzowana juniorka Wrocławia, kurs @9 na Toruń w juniorskim wygląda ciekawie (osobiście nie pograłem, ale jak ktoś lubi polować na niespodzianki, to myślę, że warto tu szukać). Myślę, że Wrocław to weźmie i to raczej z 10-punktową przewagą.
Bewley - Holder 2 @1,95
betclic
Betclic bierze pod uwagę wszystkie biegi, jak dla mnie Holder pojedzie jeden więcej, a Australijczyk wydaje się nieco lepszym żużlowcem.
Przedpełski under 6,5 @1,85
Uważam, że linia wystawiona dobrze, bo wychodzi mi jakieś 5-6 punktów, ale idę tropem kiepskich występów Pawełka na początku sezonu i dodaje do tego fakt, że we Wrocławiu nigdy jakoś super nie śmigał.
Lewandowski over 1,5 @1,47 STS
Do pokrycia już w juniorskim, a jeszcze Curzytek w czwartym. Lewandowski fajne wejście w sezon, może w końcu spełni pokładane w nim nadzieje.