Tyle aż ktos strzeli gola ????Ile dogrywek gra się w PO?
Na prawdę? To nie ma karnych? Z drugiej strony to dobrze bo to zupełna loteriaTyle aż ktos strzeli gola ????
Już wcześniej Mark1973 przypominał że nie ma karnych. Gramy dogrywki 20 minutowe dotąd aż ktoś strzeli bramkę więc widowisko może się nieco przedłużyć ????Na prawdę? To nie ma karnych? Z drugiej strony to dobrze bo to zupełna loteria
Strzelców i kanadyjkę znajdziesz na pewno na fortunie, nie wiem jak u innych bukmacherów bo ze względu na bardzo pasującą mi ofertę nie gram obecnie nigdzie indziej. Fortuna daje Ci możliwość na typowanie strzelców z lig : KHL, NHL, czeskiej, szwedzkiej, fińskiej, szwajcarskiej, słowackiej a nawet drugiej czeskiej. Do tego możesz obstawić kogoś z kanadyjki z Czech, Słowacji, KHL oraz NHL.Siema, gdzie obstawiacie strzelców / asystentów? Na bet365 nie ma ???? a czasami za drobne chciałoby się pobawić ???? No i gratki rasijskij za te przeczucie z loko - sochi ... jednak ten Lokomotiv będzie miał ciężką przeprawę i pomimo, że to silna drużyna, to będzie można w następnych meczach pograć coś przeciwko niej z racji tego braku doświadczenia co mówiłeś... jakoś takie dziwnie beztorskie momenty dało się zauważyć u nich dzisiaj.
Kazań po pierwszej stracie dostał strasznej nerwówki a potem już poszło. Dopóki było 0:0 to oni prowadzili grę.Kurcze no nie obwiniam nikogo ale zaufałem z typem z u 5.5 Omsk - Kazan i podobno dobrą defensywą Kazania. Ktos moze powiedziec co poszło nie tak? Omsk super mecz czy Kazan padaka?
Betsson betsafe unibetSiema, gdzie obstawiacie strzelców / asystentów? Na bet365 nie ma ???? a czasami za drobne chciałoby się pobawić ???? No i gratki rasijskij za te przeczucie z loko - sochi ... jednak ten Lokomotiv będzie miał ciężką przeprawę i pomimo, że to silna drużyna, to będzie można w następnych meczach pograć coś przeciwko niej z racji tego braku doświadczenia co mówiłeś... jakoś takie dziwnie beztorskie momenty dało się zauważyć u nich dzisiaj.