Jasne ze byc albo nie być nie jest ale nigdy nie wiadomo jak sie ułozoy seria, a nóz widelec Hudacek znów zamuruje bramke, wiec sądze ze lepiej jest wygrac pierwszy mecz chocby w dogrywce niz gonicprzeciez to zaden mecz o byc albo nie byc by tracic kase na win gospodarzy, bez przesady
Chyba nie doceniasz rangi spotkania. SKA to ekipa która celuje w Gagarina od pierwszego meczu w sezonie. Każda wygrana w serii jest na wagę złota, bo jeśli Spartak wygra, a potem uda sie im wygrać jeszcze jeden mecz to SKA może zakończyć rozgrywki w pierwszej rundzie. Każdy dodatkowy mecz to utrata sił co też nie jest na rękę. Myślę że nawet teraz warto spróbować za drobne SKA lub remis, bo wydaje mi się przycisną jeszcze bardziej w końcówce.przeciez to zaden mecz o byc albo nie byc by tracic kase na win gospodarzy, bez przesady
Nie żebym się mądrzył,bo ja też obstawiałem win gospodarzy,ale z punktu widzenia poważnych typerów,nie gra się takich kursów za takie pieniądze,bo to jest nie opłacalne,zresztą jak sam mówisz że nigdy nie wyjdziesz na plus.Ja byłem pewien tego meczu najbardziej z tripelka. Gram z reguły za 10, 20 zł, a tu dałem 400. Nigdy po tym nie wyjdę na plus.
pepo 1990 jesteś moim rywalem,i ten wynik jest o tyle dobry że za bardzo mi nie uciekłeś,a tak wogóle to chyba największa bomba jak do tej pory.Chyba właśnie dlatego KHL jest tak dziwną ligą, chyba mało kto tutaj obecny zagrał Spartak, nikt się nie deklarował. I do tego jeszcze bez bramki ze strony gospodarzy. O ile w RS jeszcze można by takie coś ryzykować, ale czy w PO ktoś się tego spodziewał? Ze względu na inne obowiązki nie mogłem oglądać, ale w bramce chyba działy się dziś cuda
Na razie to chyba oboje jesteśmy bez punktów. Trudno szukać tutaj pozytywów wyniku jeśli mają być tylko w konkursie, gdy SKA w handi zamykało ładny kupon ze wszystkimi spotkaniami z dziś w handi z ako na poziomie @9.pepo 1990 jesteś moim rywalem,i ten wynik jest o tyle dobry że za bardzo mi nie uciekłeś,a tak wogóle to chyba największa bomba jak do tej pory.
Ja generalnie unikam grania na jednych i drugich wojskowych czy to regular czy Play Offy. Właśnie dlatego, żeby uniknąć takich sytuacji, a kursy są prawie zawsze nieopłacalne. Wolę zagrać jakieś handi na przeciwnika niż ryzykować kurs 1,40. CSKA i SKA to fachowcy ale jednak też tylko ludzie ????Chyba właśnie dlatego KHL jest tak dziwną ligą, chyba mało kto tutaj obecny zagrał Spartak, nikt się nie deklarował. I do tego jeszcze bez bramki ze strony gospodarzy. O ile w RS jeszcze można by takie coś ryzykować, ale czy w PO ktoś się tego spodziewał? Ze względu na inne obowiązki nie mogłem oglądać, ale w bramce chyba działy się dziś cuda
Ja zagrałem 2 remisy .czeski i niemiecki za 10e mam 200 do wyjęcia,czekam na Kolonie.Na razie to chyba oboje jesteśmy bez punktów. Trudno szukać tutaj pozytywów wyniku jeśli mają być tylko w konkursie, gdy SKA w handi zamykało ładny kupon ze wszystkimi spotkaniami z dziś w handi z ako na poziomie @9.
Ja też w RS unikam tych ekip, bo kursy są marne. Jeśli chodzi o PO to oba te dni pograłem dla rozpoznania. Wczoraj to bardzo delikatnie, dziś nieco ostrzej, ale też bez szaleństwa, szczególnie że połączyłem wszystkie 4 spotkania ze sobą na gospodarzy -1,5 i jak to mówią, po spotkaniach ze wschodu, których się obawiałem już witałem się z gąską, a tu taki babol na zachodzie. Niby stawka 50 nie duża, ale przy tym AKO jakie wyszło profit byłby całkiem ładny. Astana z ładnym kursem, Jeka również powyżej 1,8 a tutaj 1,5 na minus:/. Na szczęście za 10 zagrałem również duble ze wschodu i dubel z zachodu handi -2,5 więc stawkę na dziś mam odrobioną. Ale niedosyt pozostaje.Ja generalnie unikam grania na jednych i drugich wojskowych czy to regular czy Play Offy. Właśnie dlatego, żeby uniknąć takich sytuacji, a kursy są prawie zawsze nieopłacalne. Wolę zagrać jakieś handi na przeciwnika niż ryzykować kurs 1,40. CSKA i SKA to fachowcy ale jednak też tylko ludzie ????
Gratulacje ????Ja zagrałem 2 remisy .czeski i niemiecki za 10e mam 200 do wyjęcia,czekam na Kolonie.
Magnitka w panice bo kary sie ostro sypia..UFA świetnie otwiera mecz. Połowa pierwszej tercji i na tablicy 0:2.