kibic-zwierze
Użytkownik
I po co?
Po prostu ich nie podawać, ale to chyba zły pomysł, bo nie każdy bierze udział w turnieju.Ale w jakim sensie zamrozić?
Wolał bym po prostu rasijskij - to ja do Ciebie mógł bym mowić "Szefie" ????Szef rasijskij
W sensie że ktoś tu musi nas pilnować i ustalać zasady itp a zwyczajowo kolega rasijskij ????Wolał bym po prostu rasijskij - to ja do Ciebie mógł bym mowić "Szefie" ????
Witam,ja to się nie znam na tym Hokeju,ale myślę że typy można podawać w czasie PO bo są inni bywalcy którzy nie biorą udziału w naszym konkursie i chcieliby coś poczytać od takich fachowców jakWitajcie! Wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł, żeby nie typować w temacie przez całe Play Offy. Dokładne wyniki rzadko kto typuje, strzelców bramek też, a faworytów poszczególnych rund każdy zna. Nie będzie to w wielkim stopniu kolidować z naszą zabawą.
Take też mi się wydawało ale nie chciałem wprowadzać nikogo w błąd, dawno nie spotkałem się z taką sytuacją.Na lodzie musi być 3 zawodników. Siedzą we 3 na ławce kar, ale na lodzie jest 3. Ta ostatnia kara jest odłożona do momentu zakończenia pierwszej.