Pelson zszedł na psy, bo już nie nawija o ciężkim życiu, policji itd. ?
Cała Molesta ostatnim albumem weszła na trochę inną drogę, mniej ulicy, więcej refleksji, takim "ulicznikom:" jak Peja się to nie podoba.
dokladnie cos takiego chcialem napisac ????
. Twierdzisz że autor ma 90% racji , a sam napisałeś że nie do końca wkręcałeś się w beef i nie śledziłeś go... Takie trochę gadanie w ciemno.
tu mnie zlapales ???? nie mialem prawa czegos takiego napisac
Sama grupa aż tak nie spadła z tonu , lecz osoba Pelson i tego nikt mi nie przegada nie jest żadnym pionierem , nie jest żadnym dobrym raperem , raczej był przeciętniakiem...
ale to jest fakt ???? z faktami sie nie dyskutuje, musisz sie pogodzic z tym ze Pelson jest pionierem ????
z tym przecietniakiem tez nie masz racji, mozesz napisac ze jego rap Ci nie odpowiada, ale ze jest przecietniakiem?
to nie jest odpowiednie okreslenie. Pelson jest wyrozniajaca sie osoba na polskiej scenie. wg mnie wlasnie on zrobil najwieksze postepy z calej Molesty, najbardziej zmienil swoj styl, na taki ktory mi bardzo odpowiada- ale wiadomo, to jest sprawa indywidualna
jeszcze raz powtorze ze nie jest zadnym przecietniakiem, tej tezy bede bronil do konca ????
Nie zbyt zrozumiałeś chyba sytuację. Peja miał inny powód niż zmiana stylu rapu przez nich robionego ???? Jak by tak każdego kto schodzi z ulicznego stylu miał jechać to wiesz...
A to że Pelson zszedł na psy to była moja opinia , i dużo osób na forach , komentarzach też uważa że kiedyś to było coś...
Jak już pisałem są różne gusta może Tobie się to podoba to sobie tego słuchaj , mnie to nie kręci to nie mam zamiaru ????
no wlasnie, jesli wiesz jaki mial powod to fajnie by bylo jakbys sie z nami podzielil ???? Pelson jest jedna z ostatnich osob w polskim HH do ktorej sie mozna przyczepic, przynajmniej ja tak to widze ????
i jeszcze jedno... Peja zaczepial Pelsona tylko w refrenie kawalka Peja vs Hip-Hop, czy jeszcze w jakims innym? bo jesli tylko tam to... widocznie pasowal mu do rymu, bo na prawde nie widze zadnych powodow dla ktorych Peja mialby go dissowac ????