Przygarnął kocioł garnkowi.Czyli wystarczy zbluzgać rywala i wygrasz beef?
Rację ma Tede, bo ma argumenty, a to najważniejsze w sporze.
Zacznijmy od tego ,że beef to nie jest mecz do typowania 1 x 2.Shakal zrozum, beef jest zakończony, wygrał Tede.
Nie chodzi o używanie wulgaryzmów, tylko oprócz tego trzeba mieć jakieś argumenty.
Rozumiesz ?
Podaj jeden sensowny argument Ryszarda oprócz tego, że śmieje się z ludzi, którzy noszą ciuchy od sponsorów, a sam kiedyś robił za baner.Zarówno Peja jak i Tede mają argumenty ,kto tego nie zauważa to albo jest kompletnym debilem ,albo powinien udać się z wizytą do laryngologa.
Nawet nie mam zamiaru dyskutować z osobą ,która życzy komuś więzienia. :|Nie oszukujmy się, fani Ryszarda to zwykła nisza społeczeństwa, jest dla nich idolem i nim pozostanie, to jest inny system wartości. Jak sam Tede to nazwał - bydło.
Skoro nazywasz Tedego hipokrytą, nazwę Ryszarda debilem.
Pozdrawiam i proponuję skończyć.
Dzisiaj premiera "Czarny wrzesień". "Wszystko na mój koszt" kosztowało 16 000 PLN, szkoda, że nie pozbawienie wolności.
Heh... Ostry w którymś z wywiadów powiedział, że nie ma zamiaru wdawać sie w jakieś bitwy itd. i bardzo dobrze bo nie potrzebuje tego by wypromować płyte lub zaistnieć. Jakby tylko chciał by każdego zniszczył na Polskiej scenie no może Tetris by mu dotrzymał kroku ale takto nie ma na niego bata. Jak słucham jego free lub battle to normalnie miazga, jakbym siedział 5h nad kartka to bym nie wymyślił takich tekstów jakie On rzuca od tak.Tak, wiem, że tworzony backmasking w piosenkach jest znany z K44, ale mimo wszystko to inna galaktyka w wykonaniu. Mało znany diss Adama, ale wykonany z klasą. Chłopaki nie wiedzą, z kim się zadają. Adam ich olał, bo żal mu było tych chłopaków chyba.
http://www.youtube.com/watch?v=7CFz8tqlOzI
http://www.youtube.com/watch?v=jdhXL1cfe1c
Tak, chciałem za taki wybryk zawiasów, finito.Nawet nie mam zamiaru dyskutować z osobą ,która życzy komuś więzienia. :|
.
A Tede się śmieje ze swoich fanów więc pozdro ;dPodaj jeden sensowny argument Ryszarda oprócz tego, że śmieje się z ludzi, którzy noszą ciuchy od sponsorów, a sam kiedyś robił za baner.
Nie oszukujmy się, fani Ryszarda to zwykła nisza społeczeństwa, jest dla nich idolem i nim pozostanie, to jest inny system wartości. Jak sam Tede to nazwał - bydło.
Skoro nazywasz Tedego hipokrytą, nazwę Ryszarda debilem.
Pozdrawiam i proponuję skończyć.
Dzisiaj premiera "Czarny wrzesień". "Wszystko na mój koszt" kosztowało 16 000 PLN, szkoda, że nie pozbawienie wolności.
Tylko że trzeba patrzeć na wykonanie a nie same argumenty to nie praca magisterska co piszesz .. diss sam w sobie ma pojechać , dodając argumenty i to na pewno lepiej jest u Ryśka...Nooo Rysiek pocisnął Pelsona, Eldoke.. Pojazd na Warsaw A co do beef'u Tede vs Peja to każdy ma swoje zdanie oczywiście i nie da się stwierdzić jednoznacznie kto wygrywa. Jak w prawie każdym beef'ie. No ale oczywiście argumenty po stronie Tedzika. Ze strony Ryśka to ciągłe zarzucanie że Jacek to bananowiec itd. to już nudne się robi. Ale fakt faktem, Czas Hardcoru dobry dissik ????
Nieoficjalnie słyszałem, że Tede szykuje jakiś kawałek z Eldoką , i bardzo mnie to cieszy. ????
I nowy Buhh niedługo :!: Na kradzionych bitach, elegancko
Chyba słyszeliśmy dwa różne kawałki. Bo nie wiem gdzie on niby Twoim zdaniem pocisnął uszatego.Nooo Rysiek pocisnął Pelsona, Eldoke..