>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hip-Hop

K 18

klakson

Użytkownik
Nie ma jak muzyka WWO a nie jakieś peje tede i inne geje ... Chociaż Tede to dobry Koleś jest i kiedyś dobrze nagrywał

Ted
zobacz co enapisałem. Wielki Szacun dla tedego że odnalazł się i robi z tego nie małe pieniądze. Źle że robi pieniądze ?? nie lepiej być peją i mieć problemy z wymową i w każdym zdaniu wklepywać wulgaryzmy. Jeżeli ci to imponuje no to ładnie.

jako47 130

jako47

Użytkownik
Ted zobacz co enapisałem. Wielki Szacun dla tedego że odnalazł się i robi z tego nie małe pieniądze. Źle że robi pieniądze ?? nie lepiej być peją i mieć problemy z wymową i w każdym zdaniu wklepywać wulgaryzmy. Jeżeli ci to imponuje no to ładnie.
klakson poogladaj sobie wypowiedzi tedego i peja a pozniej mow ???? polecam. tede niezla waze mial az z niego sie lalo ???? hhaha ciekawe czemu

K 18

klakson

Użytkownik
Tede pozytywny człowiek przynajmniej skończył studia i umie się normalnie wypowiedzieć a Peja no sorry gdzie na salony z tą mordą i z tą mową jego.... Prostak jak siemasz. Obaj robią kasę ale ten pierwszy w raczej bardziej cywilizowany sposób ????

oglądałem te wywiady ????
NIE MA JAK WYTWÓRNIA PROSTO

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Tede pozytywny człowiek przynajmniej skończył studia i umie się normalnie wypowiedzieć a Peja no sorry gdzie na salony z tą mordą i z tą mową jego.... Prostak jak siemasz. Obaj robią kasę ale ten pierwszy w raczej bardziej cywilizowany sposób ????

oglądałem te wywiady ????
NIE MA JAK WYTWÓRNIA PROSTO
Chyba nie rozumiesz sam o czym piszesz, radze ci posłuchać kilka wywiadów z Peją, a gwarantuje ci że to Rychu ma o wiele większy zasób słów od Tede,
Co do tego kto jest narazie zwycięzcą w tej ich małej wojnie, nie trzeba pisać, bo chyba każdy to wie.
o liryce nie wspomnę bo tu całkiem Tede odpada w przedbiegach, generalnie Peja robi dużo lepszą muzykę, i nie ma się chyba czemu dziwić skoro sprzedaje 5x tyle płyt co Tede.
Generalnie jesli chodzi o ich małą wojnę to wiadomo kto narazie jest gorą, i to się nie zmieni bo Tede mówi bez sensu, żadnych argumentów, tak plecie byle o czym, zresztą już w bitwie z płomieniem się spalił, jak mówił Rychu.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
W bitwie z Płomieniem się spalił? A kto zakończył beef? 3 korony i wszystko. Kolejne pieprzenie o tym, że się sprzedał. A kto wydał 4 części Buhh&#39;a za darmo? Rysiek? Generalnie każdy kto wydał legala się sprzedał. A że inni zazdroszczą Jackowi tego, że ogarnia telewizję i potrafi się sprzedać tak, aby mieć z tego dobry hajs to już inna sprawa..

A co do beef&#39;u Peja vs Tede to każdy ma swoją opinię. Ale to Rysiek na razie zaprzecza sam sobie. Najpierw z tekstem, że nie pójdzie na ilość tylko jakość(do tej pory 5 diss&#39;ów :-|) a następnie jedzie TDF&#39;owi, że kradnie bit Hemp Gru sam rapując do kradzionego bitu.. :-|

K 18

klakson

Użytkownik
klakson dissuje sam siebie
a faza z podkładami mało istotna, dissy robi sie zazwyczaj na kogos podkladach
W twoich oczach w moich jakoś nie bardzo. Bardzo dobrze że ktoś zwrócił uwagę temu nieukowi że sprawy załatwia się inaczej a nie bijatyką. Wielki Peja.. Imponuje wam to bo mi nie. Pozdro Hejterzy hahaha trzymajcie stronę rycha nie chodźcie do szkoły i liczcie na ulice...
Nie ma jak Prosto i tyle. Sokół to jest dopiero koleś od dobrej roboty... A peja się sprzedaje bo ludzie lubią proste słowa bo raczej głąby trudnych nie rozumieją tyle w temacie. Dla mnie peja zachowaniem w Zielonej Górze pokazał tylko tyle że jest bez mózgu i uważa się za jakiegoś Boga którego nie doścignie prawo.

ted 12,8K

ted

Forum VIP

Ted
zobacz co enapisałem. Wielki Szacun dla tedego że odnalazł się i robi z tego nie małe pieniądze. Źle że robi pieniądze ?? nie lepiej być peją i mieć problemy z wymową i w każdym zdaniu wklepywać wulgaryzmy. Jeżeli ci to imponuje no to ładnie.
jakbys sledził temat to bys wiedział ze zawsze trzymałem strone tedego ???? tego człeka co podje*al mi nick ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
W twoich oczach w moich jakoś nie bardzo. Bardzo dobrze że ktoś zwrócił uwagę temu nieukowi że sprawy załatwia się inaczej a nie bijatyką. Wielki Peja.. Imponuje wam to bo mi nie. Pozdro Hejterzy hahaha trzymajcie stronę rycha nie chodźcie do szkoły i liczcie na ulice...

Nie ma jak Prosto i tyle. Sokół to jest dopiero koleś od dobrej roboty... A peja się sprzedaje bo ludzie lubią proste słowa bo raczej głąby trudnych nie rozumieją tyle w temacie. Dla mnie peja zachowaniem w Zielonej Górze pokazał tylko tyle że jest bez mózgu i uważa się za jakiegoś Boga którego nie doścignie prawo.
Tede kilka lat wcześniej też najebał typa na koncercie.
I teraz powiedz klaksonku co o nim myślisz ?

jako47 130

jako47

Użytkownik
Tede kilka lat wcześniej też najebał typa na koncercie.
I teraz powiedz klaksonku co o nim myślisz ?
no wlasnie.klakson powiedz mi czy tede nie bral niczego przy tym wywiadzie ??? bo jakos podejzanie wygladal. caly czas sie pocil i smiesznie wyszedl.

moim zdaniem nie ma co sie klucic bo bo zarowno pejaa jak i tede sa warcie siebie

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ty klakson wiesz kto to jest hejter?? to taka osoba która bez konsekwencji wytyka wszystkie mozliwe wady.
ty chłopa tylko w telewizji widzisz i myślisz że wszystko o nim wiesz, pozatym to życie że taki jest, nie każdy wychowuje się w zdrowej kochającej rodzinie, jesteś dla kogoś pozytywnie nastawiony ktoś będzie pozytywnie nastawiony do ciebie, podobnie jest z tymi negatywnymi emocjami

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik

A jak Sokół **** gościowi na koncercie to też jest bez mózgu??

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
A jak Sokół ***** gościowi na koncercie to też jest bez mózgu??

O czym Ty piszez, jak i tak Klakson nie ma o tym pojęcia, krzyczy Prosto Prosto bo mu się podoba ich Hip hop, i zgadzam się z nim bo jest bardzo dobry.

A o tym co się po za sceną, ma takie pojęcie jak ja o balecie, wystarczy poczytać co pisze.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Klakson Tobie juz podziekujemy bo sam nie wiesz o czym piszesz. Jak można sie jarać PROSTO, którzy 5lat temu uprawiali &quot;czysty hardcore bez buractwa i dancingu&quot; a ostatnie 1,5roku robili jakieś przedziwne kawałki, Jędker pobił wszystkich kawałkiem zodiak na melanżu czy jakoś tak to szło. To są dopiero hipokryci, a przepraszam, przecież oni tylko idą z duchem czasu i staraja się robić coś nowego ????
Co do spięcia Peja - Tede. Peja jest sobą i bardzo go za to cenie. Robi co uważa za stosowne i sie tego trzyma. Tede natomiast mówi, że postanowił rogrzebać ta sprawe dla dobra wizerunku polskiego hh. że niby sponsorzy uciekną, że niby mniej koncertów będzie, blablabla. Ciekawe tylko, dlaczego tylko on jedyny na to zaregował? Nikt inny (bodajże tylko Red sie odniosl do ZG) nic publicznie o tym nie powiedział, jeden jedyny Tede, który uważa się chyba za obronce polskiego hh naszej RP. Chce narobic szumu wokol siebie i tyle. Dobrze, że Rychu wyjasnil przed kamerami do konca jak sie ma sprawa z ZG, a lirycznie jak narazie wygrywa z tym bananowcem.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
&quot;Swój głos w tej sprawie zajęła czołówka polskiej sceny, można było przeczytać oświadczenie Kaczora, Pezeta, Żuroma, Liroya, Dużego Pe, Molesty a także Tedego. Kaczor postanowił bronić swojego kolegę, Pezet uznał, że całą afera jest sztucznie nadmuchana. Żurom stwierdził, że to godzi w wizerunek rapu (i rozsądnie poradził Pei rozwiązanie sprawy bez udziału sądu), Duże Pe jak i Molesta wyrazili swoje oburzenie a Tede? Tede za pomocą facebook&#39;a, do którego dostęp mają tylko jego znajomi, wyraził niezadowolenie z tego, że bierze udział w tym samym przedstawieniu co Peja, czyli w Polskim Hip Hop&#39;ie&quot;
nie tylko tede.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Tak, ale Ci wymienieni w tym artykule napisali na swoich stronach lub łamach większych portali hh w Polsce jedno czy dwa zdania opinii i koniec tematu. A co zrobił Tede? Jakieś wideo-wywiady, najeżdżanie na Rysia, wyzywania od głupków, nie wspominając o wpisie na blogu.
Słusznie napisał w jednym z wcześniejszych postów Ted. Ten cały rozgłos, rozgrzebania tego i wywleczenie do szerszej publiki ma jedynie na celu rozgłos jego osoby, a nie wizerunek polskiego hh to odnosze wrażenie że on ma coraz głębiej w dupie, ciuszki i programy na TVN-ie chyba go bardziej jarają bo dają lepsze siano. Czemu np. nie zareagował tak po tym jak w Londynie (chyba w Londynie juz mnie pamiec zawodzi) Sokół wyciągnął typa na scene i mu poprawił uzębienie? Zresztą dziwnym trafem, kolejna płyta Tedego i kolejny beef.
Jeszcze co do zachowania Pei w ZG - fakt mógł postąpić inaczej, ale to charakterny chłopak, wychowany na ulicy i nauczony tak, że jak ktoś ma coś do niego to on odpowiada tym samym. Wiekszosc nie zauważa tego, ze Peja zszedł wczesniej na scene i mu dał kilka &#39;ustnych&quot; wskazówek z daleka, ale nie poskutkowało, więc po co ten gnojek dalej wystawiał te palce? Poza tym należałoby zadać pytanie rodem z onet.pl , mianowicie: &quot;ja sie pytam gdzie byli rodzice?&quot;

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
ale przecież od razu nie nagrał kawałków i wywiadów, po prostu wyraził swoją opinie, jak większość raperów, gdyby Peja na koncercie na tym freestyle nie pojechał tedemu to sprawa by się skończyła, bo tede nie nagrał by dissu.

Do góry Bottom