fabik10
Użytkownik
I Tede teraz:
http://www.youtube.com/watch?v=bGbcau9jRuk
http://www.youtube.com/watch?v=bGbcau9jRuk
Nie ma jak muzyka WWO a nie jakieś peje tede i inne geje ... Chociaż Tede to dobry Koleś jest i kiedyś dobrze nagrywał
klakson poogladaj sobie wypowiedzi tedego i peja a pozniej mow ???? polecam. tede niezla waze mial az z niego sie lalo ???? hhaha ciekawe czemuTed zobacz co enapisałem. Wielki Szacun dla tedego że odnalazł się i robi z tego nie małe pieniądze. Źle że robi pieniądze ?? nie lepiej być peją i mieć problemy z wymową i w każdym zdaniu wklepywać wulgaryzmy. Jeżeli ci to imponuje no to ładnie.
Chyba nie rozumiesz sam o czym piszesz, radze ci posłuchać kilka wywiadów z Peją, a gwarantuje ci że to Rychu ma o wiele większy zasób słów od Tede,Tede pozytywny człowiek przynajmniej skończył studia i umie się normalnie wypowiedzieć a Peja no sorry gdzie na salony z tą mordą i z tą mową jego.... Prostak jak siemasz. Obaj robią kasę ale ten pierwszy w raczej bardziej cywilizowany sposób ????
oglądałem te wywiady ????
NIE MA JAK WYTWÓRNIA PROSTO
W twoich oczach w moich jakoś nie bardzo. Bardzo dobrze że ktoś zwrócił uwagę temu nieukowi że sprawy załatwia się inaczej a nie bijatyką. Wielki Peja.. Imponuje wam to bo mi nie. Pozdro Hejterzy hahaha trzymajcie stronę rycha nie chodźcie do szkoły i liczcie na ulice...klakson dissuje sam siebie
a faza z podkładami mało istotna, dissy robi sie zazwyczaj na kogos podkladach
jakbys sledził temat to bys wiedział ze zawsze trzymałem strone tedego ???? tego człeka co podje*al mi nick ????
Ted zobacz co enapisałem. Wielki Szacun dla tedego że odnalazł się i robi z tego nie małe pieniądze. Źle że robi pieniądze ?? nie lepiej być peją i mieć problemy z wymową i w każdym zdaniu wklepywać wulgaryzmy. Jeżeli ci to imponuje no to ładnie.
Tede kilka lat wcześniej też najebał typa na koncercie.W twoich oczach w moich jakoś nie bardzo. Bardzo dobrze że ktoś zwrócił uwagę temu nieukowi że sprawy załatwia się inaczej a nie bijatyką. Wielki Peja.. Imponuje wam to bo mi nie. Pozdro Hejterzy hahaha trzymajcie stronę rycha nie chodźcie do szkoły i liczcie na ulice...
Nie ma jak Prosto i tyle. Sokół to jest dopiero koleś od dobrej roboty... A peja się sprzedaje bo ludzie lubią proste słowa bo raczej głąby trudnych nie rozumieją tyle w temacie. Dla mnie peja zachowaniem w Zielonej Górze pokazał tylko tyle że jest bez mózgu i uważa się za jakiegoś Boga którego nie doścignie prawo.
no wlasnie.klakson powiedz mi czy tede nie bral niczego przy tym wywiadzie ??? bo jakos podejzanie wygladal. caly czas sie pocil i smiesznie wyszedl.Tede kilka lat wcześniej też najebał typa na koncercie.
I teraz powiedz klaksonku co o nim myślisz ?
A jak Sokół **** gościowi na koncercie to też jest bez mózgu??W twoich oczach w moich jakoś nie bardzo. Bardzo dobrze że ktoś zwrócił uwagę temu nieukowi że sprawy załatwia się inaczej a nie bijatyką. Wielki Peja.. Imponuje wam to bo mi nie. Pozdro Hejterzy hahaha trzymajcie stronę rycha nie chodźcie do szkoły i liczcie na ulice...
Nie ma jak Prosto i tyle. Sokół to jest dopiero koleś od dobrej roboty... A peja się sprzedaje bo ludzie lubią proste słowa bo raczej głąby trudnych nie rozumieją tyle w temacie. Dla mnie peja zachowaniem w Zielonej Górze pokazał tylko tyle że jest bez mózgu i uważa się za jakiegoś Boga którego nie doścignie prawo.
A jak Sokół ***** gościowi na koncercie to też jest bez mózgu??