Jest hura w końcu coś o czym możemy polemizować.
A więc odniosę się do filmiku psychofana jak to nazwał "fabik10"
1: Peja nigdy się nie krył że na mecze chodził ???? Ba że nawet w zadymach uczesniczył ???? Ale cały czas związany był z ulicą , teraz z tamtego wyrósł ale przywiązanie zostało. A tu sytuacja skina który idzie na islam , no halo coś tu jest nie tak.
Peja powiedział w 2009 że Włodek go ujmował tekstami , mnie tez kiedyś ujmował a teraz od ostatnich lat to się zmieniło. On nie powiedział Włodek mnie ujmuje tekstami i będzie ujmował...
Marna prowokacja dwie foty wyciągnietę z dupy i porównanie ???? Ba ja też mogę znaleźć fotkę jak Obama robi krzywy ryj i co od razu ćpun ???? Ten tekst ma głębsze przesłanie niż zwykłe foty ????
Peja nie powiedział że kochał policję , tylko że hip hop więc następne z dupy wyciągniete zdanie. Chodzi o to że Peja robił hip hop z "miłości" a tamten bo chciał poszpanować , pojechać policję...
A co do foty w polu to nawet nie skomentuje ????
O tym na balkonie też nie mam nic do dodania ????
Ogólnie ludzie się błaźnią ???? tak jak autor tego filmiku.
Up@
Nie ma co odpisać to literki się czepia ????
Jak kogoś nie respektuję do końca to nie mam powodu żeby pisać jego imię z wielkiej litery , tym bardziej że zauważyłeś "kocie pazurki" które oznaczały że twoje wypowiedzi traktuję z pewnym przymrużeniem oka , po prostu śmieszą mnie.