kuszu18
Użytkownik
Trochę nie zrozumiałe są decyzje trenera Nawałki. Postawił na Cionka i pewnie do tej pory żałuje , nie zagrał złego meczu ale 1 bramka ewidentnie jego tzn miał pecha piłka odbiła się od niego i zmieniła swój kierunek lotu niestety... Dlaczego nie zagrał Bednarek który miał idealne predyspozycje na rosłych Senegalczyków i na nasze stałe fragmenty gry? Druga rzecz Milik po 20 min nie wiedziałem czy on w ogóle gra gdybym nie widział składów przed mecze powiedziałbym że nie. Totalnie nie widoczny. Powinni zagrać na dwóch defensywnych. Góralski powinien zagrać wtedy środek pola byłby nasz gra wyglądała by inaczej. Ewentualnie jak nie ta opcja to zamiast Milika Kownacki. Tutaj Nawałka miał 3 opcje wybrał moim zdaniem najgorszą...co nas sporo osłabiło w ofensywie.
Dajcie spokój Krychowiakowi na prawdę był chyba jednym z najlepszych pośród naszych biegał walczył czasami podanie mu nie wyszło ale ogólnie miał odbiory zatrzymywał akcje strzelił bramkę według mnie najlepszy na boisku.
Gole totalnie frajerskie. Wygrywa kto strzela taka jest piłka nożna. Senegal tylko dobrze murował bramke nic więcej.
Myślę że chłopaki na Kolumbie będą mieli sportową złość i dadzą z siebie wszytko pokażą serce i zagrają dobre spotkanie a Nawałka skoryguje skład mowa tutaj o Miliku który moim zdaniem nie grał w tym meczu. Tak jakbyśmy grali w 10 na prawdę zawiódł i to bardzo.
Pazdan mimo wszystko na poziomie trzymał wybijał dobry mecz szkoda że nie było Glika obok niego.
Zieliński podobnie jak Milik bardzo ale to bardzo słabo.
Dajcie spokój Krychowiakowi na prawdę był chyba jednym z najlepszych pośród naszych biegał walczył czasami podanie mu nie wyszło ale ogólnie miał odbiory zatrzymywał akcje strzelił bramkę według mnie najlepszy na boisku.
Gole totalnie frajerskie. Wygrywa kto strzela taka jest piłka nożna. Senegal tylko dobrze murował bramke nic więcej.
Myślę że chłopaki na Kolumbie będą mieli sportową złość i dadzą z siebie wszytko pokażą serce i zagrają dobre spotkanie a Nawałka skoryguje skład mowa tutaj o Miliku który moim zdaniem nie grał w tym meczu. Tak jakbyśmy grali w 10 na prawdę zawiódł i to bardzo.
Pazdan mimo wszystko na poziomie trzymał wybijał dobry mecz szkoda że nie było Glika obok niego.
Zieliński podobnie jak Milik bardzo ale to bardzo słabo.