Emdojot
Użytkownik
Japonia zachwyciła walka i zadziornoscia z Niemcami, wrócili z kompletem punktów mini porażki w 1 połowie. Konsekwentnie bronili się wprowadzając 2 akcje, które były zabójczo skuteczne. Na turnieju widzimy jak dobrze zorganizowane defensywnie są reprezentacje Azjatyckie. Czyste konto Korei z Urugwajem, świetna postawa Iranu z Walia, heroiczna obrona Arabii przed Argentyna. Myślę, że w meczu z outsiderem grupy - Kostaryka - zobaczymy popis zawodników z kraju Kwitnącej Wiśni. Ich rywale przyjęli 7 goli od Hiszpanów i trudno się spodziewać innego przebiegu dalszej części mundialu dla nich, niż 3 szybkie oklepy i powrót do domu.
Japonia i under 2.5 3.10
Japonia i under 3.5 1.95
Hiszpania vs Niemcy
Przed turniejem stawialem na Niemców, że to oni zwycięża w grupie przed Hiszpanami. Jednak pierwsza kolejka odmienia mój punkt widzenia. Młoda krew pod wodzą Enrique pokazała siłę i rozbila Kostaryke. Niemcy ulegli Japoni i okazało się że to jednak kto inny gra do końca. Dobrze zaprezentowali się Gavi, Ferran, Pedri, Asensio i rozdajacy asysty Alba. Po stronie Niemców 2 moim odczuciu zawiódł Neuer, miał napewno więcej do zrobienia przy drugiej bramce dla Japonii. Poszukam tutaj zwycięstwa Hiszpanów i over 1.5 po 2.80
Japonia i under 2.5 3.10
Japonia i under 3.5 1.95
Hiszpania vs Niemcy
Przed turniejem stawialem na Niemców, że to oni zwycięża w grupie przed Hiszpanami. Jednak pierwsza kolejka odmienia mój punkt widzenia. Młoda krew pod wodzą Enrique pokazała siłę i rozbila Kostaryke. Niemcy ulegli Japoni i okazało się że to jednak kto inny gra do końca. Dobrze zaprezentowali się Gavi, Ferran, Pedri, Asensio i rozdajacy asysty Alba. Po stronie Niemców 2 moim odczuciu zawiódł Neuer, miał napewno więcej do zrobienia przy drugiej bramce dla Japonii. Poszukam tutaj zwycięstwa Hiszpanów i over 1.5 po 2.80