Dokladnie ! Przez to ,ze sedzia podyktowal karnego dla Niemców. Nie wykorzystanie tego karnego rozbilo ich psychicznie i nie podniesli sie po tym, az do konca meczu ...
A mieli kiedykolwiek takie ? ????Można powiedzieć, że czerwona kartka pomogła Serbom wygrać to spotkanie. Mądrze bronili się przed atakami Niemców i obronili rzut karny. Niemcy chyba stracą miano głównego faworyta do zwycięstwa Mistrzostw.
Są faworytem tego spotkania, jednak nie jedna niespodzianka zdarzyła się na tym turnieju. Jeśli Ghana przegra lub zremisuje, Serbia może mieć problemy z Australią. Ja bym się wstrzymał do jutra z tymi spekulacjami.CIekawie bedzie w grupie jezeli jutro Ghana pokona Australie . Będą mieli 6 pkt i przed sobą ostatni mecz z Niemcami . Wcale nie zdziwie sie jak z grupy wyjdzie własnie Ghana i Serbia .
jeśli 10 minuta jest między 9.01 a 9.59 a 9 minuta analogicznie między 8.01 a 8.59 to co się dzieje w 9.00?Według mnie jeśli gdzieś w jakiejś relacji jest napisane 1' - czyli coś działo się pomiędzy 1-59 sekundą spotkania.. jeśli jest 10' - to działo się coś pomiędzy 9,01 a 9,59 minutą spotkania.
raczej tak a stawiałeś może ilość fauli do 10 min ?? dziwny zakład trocheNo ok, pomyłka.. 9,00 a 9,59 jest 10' a 8,00-8,59 jest 9' - wtedy mam rację?
Tak (z tym, że nie tylko faule, a w ogóle rzuty wolne) - zauważyłem, że znając styl gry niektórych drużyn, obserwując ilość fauli, które popełniają i to jak często konkretny sędzia dyktuje wolne/rozdaje kartki idzie trafić taki typ jak over 3,5 rzutu wolnego w pierwszych 10 minutach ????raczej tak a stawiałeś może ilość fauli do 10 min ?? dziwny zakład troche
nie, nie masz ???? 9,01 do 10,00 gra zaczyna się od 00,01, pierwsza minuta trwa do 01,00 i dalej analogicznie ???? pierwsze 10 minut to od 00,01 do 10,00No ok, pomyłka.. 9,00 a 9,59 jest 10' a 8,00-8,59 jest 9' - wtedy mam rację?