Germany nie powinni zawieśc swoich kibiców. Jeżeli zajmą inne miejsce niż pierwsze będzie to sensacja. Przygotowani jak zawsze na maxa do Mundialu. Ostatni mecz Towarzyski wygrany z Węgami.
Niemcy nie odpuszczą i 9 pkt. na ich koncie po 3 meczach na 90% pewne. Te kłutnie w kadrze itp. to w pewnym sensie zasłona dymna, nie dam się zwieść tym pogłoskom.
Niemcy dojdą do półfinału jak zawsze...
Serbia nie wyjdzie z grupy moim zdaniem. Gra bezbarwny
football, mnie oni nie przekonują. Mecz z Ghaną na korzyść Afrykańczyków, z Australią będą mieli również ciężko. Ostatnio w towarzyskim meczu
Serbia przegrała z
Nowa Zelandia, to czemu ma nie przegrac z
Australia? Serbie typuje na 4 ostatnie miejsce w grupie i życze im tego. Max 2 pkt.
Australia przez niektórych uważany jako "czarny konik". Nie grają widowiskowo, lecz skutecznie. Ciekawi mnie czy nastawią się na atak, czy raczej na defensywe. Jeżeli na to pierwsze to myślę że nie zajmą ostatniego miejsca w grupie. Pierwszy mecz będzie przegrany z Niemcami. Boję się że mogą się podłamać po tym meczu jeżeli dostaną kilka brameczek. 3 miejsce w grupie w ich zasięgu jak najbardziej. Bo myślę że są lepsi od Serbii.
Ghana gdyby nie wyszła z grupy byłbym zaskoczony. Mają wspaniałą drugą linie. Atak też nie najgorszy. Przede wszystkim jeden podstawowy atut: grają w Afryce. A to przewaga kolosalna nad drużynami takimi jak Australia czy Serbia. Będą wspierani przez dużą grupę fanatycznych kibiców z czarnego lądu. Jedynie z Niemcami mogą przegrac, pozostałe dwie drużyny w zasięgu Ghany. Typuje ich na drugą pozycję tuż za Germanami.