adamo80
Użytkownik
Sprawa z trenerem czy bez wszystko jedno... Miałem grać remis w tym meczu Portugalia vs Hiszpania i tak gram... Zrobią sobie remisik 2:2 i dalej bezpiecznie pograją z Marokiem i Iranem.
dlatego remis i pow. 1,5 goli kurs: 4,45 buk: Totolotek
dlatego remis kurs: 3,15 buk: Totolotek
edit/// hahahahahaha przewidziałem ten teatr. ???? Prześledźcie wszystkie bramki zdobyte i zachowania piłkarzy.Nie chciałem już tego pisać bo znowu była by fala hejtu, ale oni się wszyscy doskonale znają i takie ustalenie to mogło już być dawno zrobione. Jak pisałem w innym temacie gdzie mnie obrzucono błotem - taido, że piszę głupoty. O awansie przy równej ilości pkt decyduje bilans bramek więc mogą sobie wykręcić 3:3 i potem underowo jechać z resztą cieniasów ???? , a walka o 1 miejsce dotyczyła by tego kto więcej wbije bramek Iranowi lub/i nie trafi mu się wpadka z remisem z Maroko...
Oczywiście może być twarda walka żeby mieć 1 miejsce w grupie, mogę się mylić i będzie zacięty mecz o zwycięstwo, ale nawet tak czysto sportowo remis mieści się jak najbardziej bo oba zespoły poukładane taktycznie i solidne defensywy.
1 bramka faul Pepe na Ronaldo
2 bramka - ile Costa miał miejsca jeszcze mógł kawę wypić zanim strzelił
3 bramka - jak wpuścił bramkarz itd itd itd
Na przerwę zeszli tylko Hiszpanie, Portugalczycy zostali na boisku... No i teatr Ronaldo - to był taki teatr, że szok. Ronaldo zaczął od karnego ok 3 min i skończył na wolnym na 3 min przed końcem. Przecież ten mecz miał scenariusz jak film... ???? Mają obie ekipy świetny bilans i mogą sobie pozwolić na jeden remis z Marokiem lub Iranem ????
Szkoda, że nie pograłem CS: 3:3 ????