>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GRUPA A// II Turniej Fifa 07

Status
Zamknięty.
P 0

puzon

Użytkownik
Staram się =], ale i tak może być za mało żeby wyjść z grupy ... No z tą tabelą to pobawię się w nocy.

ps. Stawiajcie jutro na Milan...

W 2

wislak

Forum VIP
kurde i przez te wtopy dzisiaj mam 5 miejsce na pewno!! :/ kurde
ogolnie to gralem masakrycznie slabo oba mecze, choc w pierwszym bylem bliski wygranej ale gol z wolnego w doliczonym czasie... :/ przypomina mi sie mecz z mooserixem w I edycji :mrgreen:

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
8:3 , 6:6 - troche dużo tych goli. Kto z was hostował bo coś mi sie nie wydaje żeby na world classie padoło 11, 12 goli. odpiszcie

W 2

wislak

Forum VIP
kurde chlopie lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno
zas zaczyna a juz byl spokoj!! zauwaz ze odkad wywalony zosatles z turnieju bylo wszystko ok ani jednej zadziory! nikt nie hostowal bo bylem na meczu u spidera i byl WC bo jeszcze sprawdzalismy. poza tym naucz sie liczyc bo to jest 11 i 12 goli a nie 16 jak u cieibe! i koniec tematu, nie rob offa bo jak dzisiaj tabele robilem to tylko twoje offy ciagle :zy3ou:

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
dzis nic nie pisałem. chciałem się tylko upewnić, ale oki. Zbawne - jak ty napisałeś to samo w grupie b co ja teraz to ty nie zacząłeś. zbawne, śmiac mi sie z ciebie chce ???? ???? ???? ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
a mi z ciebie! wiadomo o co chodzilo w tamteej klotni i ten post nie byl taki sam! jak tak uwazasz to jestes w bledzie. ten post wiadomo- byl prowokujacy, napisany z ironia i po to zeby zas sie poklocic. nie masz innych rozrywek? zas zaczynasz tutaj a miales w tym temacie nic nie pisac ;/ zalosne
widze ze umiesz tylko oszukiwac i sie klocic. wczesniej mialem przyklad w twoim typerze F1. do tego nie czytasz regulaminow np reklamujac &quot;swoj&quot; konkurs w typach dnia. kolejne twoje oszustwo dizsiaj w typach dnia- po wtopionym typie chciales go anlulowac. chlopie tutaj nic nie tracisz a mozeszjedynie zyskac wiec graj fair! wiele mowisz ze chcesz byc na forum i w turnieju a znowu wprowadzasz zamet. poza tym 12 to nie 16.

po raz koleny robisz offa mimo mojej prosby :/ prosze jakiegos moda o wyczyszczenie tematow gr A i gr B z wszystkich postow zaskinsa i moich zwiazanych z nim . pozdor

spider231 0

spider231

Użytkownik
mecz spider231 - Puzon

wynik 4 : 4

Strzelczy moi

Rooney Cole samoboj ronaldo SAHA

strzelcy puzona silva henry fegrages reyes

P 0

puzon

Użytkownik
Ale farciarski wynik ;-), nie wykorzystałem z 10(?) sam na sam, na dodatek wbiłem sobie samobója nie widząc bramki (tak lagowało miejscami). Ogólnie powinieneś się cieszyć z takiego wyniku :p.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
dobra koniec rozmowy. nie pisz juz nic zeby zas nie powodowac klotni.

Chciałem po prostu wiedzieć. i nie tylk o oszukuję i tak nie pisz bo mozesz dostac ostrzeżonko. Koniec rozmowy.

W 2

wislak

Forum VIP
dobra koniec rozmowy. nie pisz juz nic zeby zas nie powodowac klotni.

Chciałem po prostu wiedzieć. i nie tylk o oszukuję i tak nie pisz bo mozesz dostac ostrzeżonko. Koniec rozmowy.
No i to mi sie podoba! Tak powinienes zawsze i bedzie gites ???? pozdro i luzik :jezora:

M 0

maciekms

Użytkownik
Mecz bardzo dobry przegrywalem kolejno 1:0 2:1 4:2 i 5:4 jednak udalo mi sie dogonic i ograc rywala. Ukonczylem juz rozgrywki i mam nadzieje ze reszta tez szybko je ukonczy zeby grac 2 runde. Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom