Moje gole: 4x Ronaldinho (w tym 2x karny ???? po faulu na Eto)
i 4x Eto
Wynik nie ozwierciedla gry! Rownie dobrze molglbyc w druga strone. Taka jest ta fifa. jak juz sie roztrzelasz to leca gole po golu
PS gralem na padzie wczoraj kupilem wiec bedizecie mieli teraz wieksze sznase bo od 7 lat nigdy nie gralem na padzie - zawsze klawiaturka- tak tez awansowalem do finalu I edycji. ale przestwiam sie na pada :] pozdro 4all
hmm czemu nie mozesz... grales bardzo dobrze... ja w tym turnieju nie bede sie juz tak liczyl jak w pierwszym... aktualnie w zeszlym tyognu zagralem jakies 10 meczy tylko. a podczas I edycji gralem 10 dziennie. szczerze mowiac to fifa juz mnie malo zaczyna ciagnac :/ myslalem ze nie znudzi mi sie a jednak. granie w turniejach jest fajne ale jednak trzeba duzo grac bo ostantio przez prawie 3 dni nie gralem (a gralem tylko 1 mecz 3 dni temu) i juz sa efekty.. ;/ musze sie zabrac zeby chociaz awans do superligi zaliczyc ale chyba bedzie ciezko :/ ty i benek mnie wezmiecie na bank bo u mnie juz nie ta forma ale o 3-4 postaram sie walczyc.
maciekms jest dobry, w jakims tam sparingu dostalem chyba 10-1 ale nie szlo mi psychicznie najlepiej i cos w TV lecialo po kilku dniach zrobilismy rewanz... prowadzilem chyba 3-0 albo 4-1 ale mecz urwalo w polowie, jednak stwierdzam ze to byl najlepszy przeciwnik z jakim mialem okazje grac
Sorki za offtopa, ale czy istniałaby jeszcze szansa na dołączenie do którejś z grup (może ktoś wypadł...)? Nie przeglądałem całego forum wcześniej, a jestem tu od niedawna ????
No i wybaczcie pytanie laika, ale czy przez hamachi mogę grać na piracie? (tak przyznaję się, mam pirata )
kofin: jak dla mnie to tak, chyba do grupy B, za zaszkinsa, ale chyba jego mecze z tymi z ktorymi gral raczej "zerowac" sie nie powinny albo za kogos innego kto wcale sie nie pojawil na hamachi ani nie rozegral zadnego spotkania w tej grupie (np. Marcin-Odra)