>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GRUPA A// II Turniej Fifa 07

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - Grzesio

8:4

Moje gole: 4x Ronaldinho (w tym 2x karny ???? po faulu na Eto)
i 4x Eto

Wynik nie ozwierciedla gry! Rownie dobrze molglbyc w druga strone. Taka jest ta fifa. jak juz sie roztrzelasz to leca gole po golu
PS gralem na padzie wczoraj kupilem wiec bedizecie mieli teraz wieksze sznase bo od 7 lat nigdy nie gralem na padzie - zawsze klawiaturka- tak tez awansowalem do finalu I edycji. ale przestwiam sie na pada :] pozdro 4all

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wiślak (Barca) vs Benek (Bayern)

4:4
2x Makaay
2x Podolski
----
1x Messi
1x Iniesta
2x Eto&#39;o

Benek (Bayern) vs Wiślak (Barca)

4:1

2x Podolski
1x Makaay
1X Deisler
----
1x Messi

:zoltakartka: Makaay, Puyol

Mecze bardzo ciekawe. nie ma screenow bo sie rozlaczalo...:/

W 2

wislak

Forum VIP
hmm czemu nie mozesz... grales bardzo dobrze... ja w tym turnieju nie bede sie juz tak liczyl jak w pierwszym... aktualnie w zeszlym tyognu zagralem jakies 10 meczy tylko. a podczas I edycji gralem 10 dziennie. szczerze mowiac to fifa juz mnie malo zaczyna ciagnac :/ myslalem ze nie znudzi mi sie a jednak. granie w turniejach jest fajne ale jednak trzeba duzo grac bo ostantio przez prawie 3 dni nie gralem (a gralem tylko 1 mecz 3 dni temu) i juz sa efekty.. ;/ musze sie zabrac zeby chociaz awans do superligi zaliczyc ale chyba bedzie ciezko :/ ty i benek mnie wezmiecie na bank bo u mnie juz nie ta forma ale o 3-4 postaram sie walczyc.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
maciekms jest dobry, w jakims tam sparingu dostalem chyba 10-1 ale nie szlo mi psychicznie najlepiej i cos w TV lecialo ;) po kilku dniach zrobilismy rewanz... prowadzilem chyba 3-0 albo 4-1 ale mecz urwalo w polowie, jednak stwierdzam ze to byl najlepszy przeciwnik z jakim mialem okazje grac

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Benek (Bayern) vs Maciekms (L&#39;Pool)

5:3

v. Bommel
3x Makaay
Podolski
----
Alonso
Bellamy
Gerrard

:zoltakartka: Carragher

Naprawde dobry rywal.... Pozdro :!:

K 0

kofin

Użytkownik
Sorki za offtopa, ale czy istniałaby jeszcze szansa na dołączenie do którejś z grup (może ktoś wypadł...)? Nie przeglądałem całego forum wcześniej, a jestem tu od niedawna ????

No i wybaczcie pytanie laika, ale czy przez hamachi mogę grać na piracie? (tak przyznaję się, mam pirata :oops: )

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
kofin: jak dla mnie to tak, chyba do grupy B, za zaszkinsa, ale chyba jego mecze z tymi z ktorymi gral raczej &quot;zerowac&quot; sie nie powinny :p albo za kogos innego kto wcale sie nie pojawil na hamachi ani nie rozegral zadnego spotkania w tej grupie (np. Marcin-Odra)

K 0

kofin

Użytkownik
Dla mnie nie ma w sumie znaczenia za kogo wejdę, i tak pewnie przegram wszystkie mecze, ale tu chodzi przecież o zabawę ????

Czyli rozumiem, że na piracie sobie też pogram?

Jak już będzie coś wiadomo to piszcie do mnie PM, albo GG 2502057

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom