>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grubaśne Lokomotywy

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Pierwszy dzien turnieju glownego prawie sie kończy. Wyszedłem przed chwila z Rod Laver Arena. Dzis duzo deszczu ale udalo sie rozegrac mecze.
Spotkalem dzis w MELBOURN parku Kyrgiosa. Zbilismy pjontke i umowilismy sie w dzień wolny dla niego na male spotkanie.
Tradycyjnie odpuszczam puszczanie LOKOMOTYW na 1 runde szlema przed spotkaniem, ale live udalo sie dzis GRUBASNIE zarobić. Przylot do Australii juz sie zwrocil. Teraz przez caly turniej powiekszam bankroll na kolejne wyjazdy i oczywiscie zachcianki Żony ktora zostala w Polsce.

Stay tuned bedzie w tym roku GRUBA CZOPKA!!

Otrzymane punkty reputacji: +830
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Witam kolejny dzien z Australii. Zaraz poranna kwaka w MELBOURN parku. Wczoraj przepieknie ustrzelony DJOKER z przyczajki oddal seta i pod kontrola wygral mecz. Wszedlem w to grubaśnie jak nauczył mnie moj dziadek z Wegier, bo jego dewiza bylo przeciez " Graj na wielka czwórke ona nigdy Cie nie zawiedzie" i tak tez było. Fedex, Rafa, Marej i Djoker. Pozostal Djoko i lecimy grubasnie na niego w takich sytuacjach jak wczoraj

Przy okazji odpadl Kyrgios próbowałem go zlapac po meczu w lobby ale machnal mi tylko zdenerwowany ręka.
Mam nadzieje ze nasze umowione spotkanie dojdzie do skutku bo chce dowiedziec sie więcej o ciekawych historiach no i oczywiście czy sprobuje wrócić w AO za rok.

Dzis dokończenie 1 rundy i tak jak wczesniej nie gram pre.
Chodze miedzy kortami i szukam z przyczajki odpowiednich momentow na GRUBASNA LOKOMOTYWE.

ŚP Dziadek zawsze mowil ze bedac na zywo na wydarzeniu dajesz sobie +30% do sukcesu w GRUBAŚNYCH LOKOMOTYWACH.
Dlatego tez od kilku lat jestem na ulubionym AO. A od zeszłego roku na wszystkich pozostałych szlemach.
W tym roku tez juz mam porezerwowane loty do paryza londynu i NY.
Oprocz tego mam w planach pare innych tenisowych imprez ale nie tylko.

Stay tuned, bedzie GRUBA CZOPKA!

Otrzymane punkty reputacji: +1585
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Przepieknie jada LOKOMOTYWY

Siedze sobie na Rod Lave, patrze na Minaura ale chyba tutaj zadnej Lokomotywy juz nie ustrzele.

Widze sie dzis z Kyrgiosem po meczu Minaura

Otrzymane punkty reputacji: +622
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Zaczynamy 2 runde i tutaj mozna coa juz ustrzelic pre.
GRUBAŚNA LOKOMOTYWA
Rudd wygra seta 1.12
Mozna to śmiało uderzać pod korek. Po wnikliwej analizie wszystkich dzisiejszch spotkań wyszło ze ten typ jest najpewniejszy ze wszystkich mozliwych. Nie sadze by odbyly sie jakies jaja jak PRZEJAJA i Mensik mogl wygrac bez straty seta. Ba! Uwazam ze Rudd wezmie spotkanie 3 0. Ale jak to Dziadek z Debreczyna powtarzal: nie badz łasy na forinty!!!
Grubaśna lokomotywa ma w swojej idei przynieść olbrzymi zysk przy duzym wkladzie ale minimlanym ryzyku. Typy trzeba dobierac ostroznie po wnikliwej analizje spotkan

Dokladnke tak bylo w pezypadku Djokovica i Mediwedejewa. Ogladalem ich spotkania prosto z trybun i dalo sie zauwazyc ze to tylko kwestia czasu jak mlodziki nie wyrzymaja cisnienia i tak tez bylo.
Takze trzymajcie GRUBAŚNA na dziś a ja pędzę na poranna kawe w MELBOURN PARKU!
Wczoraj po meczu Minaura widzialem sie na rozmowe z Kyrgiosem. Byl zawiedziony ze odpadl juz w 1 rundzie ale zyczylem mu wygrania w deblu z Kokim.
Uśmialismy sie ze od paru lat widujemy sie w MELBOURN parku, zaprosilem go do Polski i o dziwo powiedzial ze przyleci z dziewczyna. Mysle ze nie byla to kurtuazja bo jeszcze wczoraj napisal do mnie na Instahramie. Prosil o kilka info dot. Polski. Czuje ze bede jeszcze u siebie na ranczu gościł KYRGIOSA!! Sasiedzi oszaleja, a przeciez sami sa fanami tenisa.

Wczoraj podczas porannej kawki zamienilem kilka slow z ekspertami z innych krajow, niektórzy sa komentatorami w przekazach z turni3ju do swoich panstw. Zrobiliśmy mini zaklady na koncowy triumf. Oczywiście wiekszosc obstawia Sinner Alcaraz final.
Ja oczywiście chcialbym Djokera, ale relanie patrzac cos sie zacięło.
Jako jedyny i wbrew temu co wielokrotnie podkreślałem tutaj uwazam ze w koncu po zeycoestwo siegnie Sasza Zwierjew.
Mysle ze mentalnie w koncu jest gotowy. Oczywiście bedzie musial wygrac po drodze z Alcarazem Djokerem. A w finale pewnie Sinner lub Medwedejew.
Czarny koń turnieju to dla mnie ktos z pary Michelsen i De Minaur.

Jak bedzie zobaczymy. Stay tuned!!

Otrzymane punkty reputacji: +2720
wawo 41K

wawo

Użytkownik
O co Ci chodzi gościu. Nikogo nie obrazam w przeciwieństwie do Ciebie.
Ludzie sami mi pisza pw ze czekana na moje lokomotywy, moze dlatego ze jestem na forum od 20 lat a Ty pojawiles sie 4 lata temu w pandemie i wciaz mnie tu obrażasz. Nie podoba Ci sie moj temat to go unikaj a nie probujesz wprowadzać nowe porzadki. Zacznij od siebie i swojej kultury osobistej wobec innych.

W MELBOURN zaczelo padac, dobrze ze mamy korty z dachem.

Otrzymane punkty reputacji: +677
Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Obrażam? To jest stwierdzenie faktu
To się nazywa wolność wypowiedzi na forum. Nie podoba się to omijaj szerokim łukiem posty które Ci nie pasują. Możesz oczywiście je komentować i krytykować ale w granicach rozsądku.

Otrzymane punkty reputacji: +278
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Kolejna LOKOMOTYWA dojechala.

Przypominam ze śledzenie tematu to nie jest zaden przymus tak jak robienie zakupów w tym a nie innym sklepie.

Daj ignoruj albo tutaj nie wchodz ale nie obrazaj mnie od psycholi i nie wysylaj do szpitala skoro nie zyje w taki sam sposób jak Ty.

Mnie sie dobrze zyje i tego zycze tez innym.

Dodatkowo kazdy gra na wlasna odpowiedzialność i rachunek ja gram grubo LOKOMOTYWY a wy grajcie za tyle ile mozecie stracic, proste.

Pozdrawiam zainteresowanych.

Ktoś mi coś powiedział, ktoś mi coś tam szepnie.
Pytasz czy to boli?!
Szczerze? NIE KONIECZNIE!

STAY TUNED

Otrzymane punkty reputacji: +2724
A 36,3K

antyks

Użytkownik
Zaczynamy 2 runde i tutaj mozna coa juz ustrzelic pre.
GRUBAŚNA LOKOMOTYWA
Rudd wygra seta 1.12
Mozna to śmiało uderzać pod korek. Po wnikliwej analizie wszystkich dzisiejszch spotkań wyszło ze ten typ jest najpewniejszy ze wszystkich mozliwych. Nie sadze by odbyly sie jakies jaja jak PRZEJAJA i Mensik mogl wygrac bez straty seta. Ba! Uwazam ze Rudd wezmie spotkanie 3 0. Ale jak to Dziadek z Debreczyna powtarzal: nie badz łasy na forinty!!!
Grubaśna lokomotywa ma w swojej idei przynieść olbrzymi zysk przy duzym wkladzie ale minimlanym ryzyku. Typy trzeba dobierac ostroznie po wnikliwej analizje spotkan

Dokladnke tak bylo w pezypadku Djokovica i Mediwedejewa. Ogladalem ich spotkania prosto z trybun i dalo sie zauwazyc ze to tylko kwestia czasu jak mlodziki nie wyrzymaja cisnienia i tak tez bylo.
Takze trzymajcie GRUBAŚNA na dziś a ja pędzę na poranna kawe w MELBOURN PARKU!
Wczoraj po meczu Minaura widzialem sie na rozmowe z Kyrgiosem. Byl zawiedziony ze odpadl juz w 1 rundzie ale zyczylem mu wygrania w deblu z Kokim.
Uśmialismy sie ze od paru lat widujemy sie w MELBOURN parku, zaprosilem go do Polski i o dziwo powiedzial ze przyleci z dziewczyna. Mysle ze nie byla to kurtuazja bo jeszcze wczoraj napisal do mnie na Instahramie. Prosil o kilka info dot. Polski. Czuje ze bede jeszcze u siebie na ranczu gościł KYRGIOSA!! Sasiedzi oszaleja, a przeciez sami sa fanami tenisa.

Wczoraj podczas porannej kawki zamienilem kilka slow z ekspertami z innych krajow, niektórzy sa komentatorami w przekazach z turni3ju do swoich panstw. Zrobiliśmy mini zaklady na koncowy triumf. Oczywiście wiekszosc obstawia Sinner Alcaraz final.
Ja oczywiście chcialbym Djokera, ale relanie patrzac cos sie zacięło.
Jako jedyny i wbrew temu co wielokrotnie podkreślałem tutaj uwazam ze w koncu po zeycoestwo siegnie Sasza Zwierjew.
Mysle ze mentalnie w koncu jest gotowy. Oczywiście bedzie musial wygrac po drodze z Alcarazem Djokerem. A w finale pewnie Sinner lub Medwedejew.
Czarny koń turnieju to dla mnie ktos z pary Michelsen i De Minaur.

Jak bedzie zobaczymy. Stay tuned!!
Całe szczęście, że słuchałeś dziadka, żeby nie być łasym na forinty! Bo Rudd ewidentnie chciał wykoleić lokomotywę :) czekamy na więcej relacji z Melbourne Park i na kolejne lokomotywy!

Otrzymane punkty reputacji: +506
Do góry Bottom