To się nazywa wolność wypowiedzi na forum. Nie podoba się to omijaj szerokim łukiem posty które Ci nie pasują. Możesz oczywiście je komentować i krytykować ale w granicach rozsądku.Obrażam? To jest stwierdzenie faktu
a może sam zacznij podawać typy zanim zaczniesz rozliczać innych?lepiej pochwal się ile wygrałeś albo przegrałeś
Całe szczęście, że słuchałeś dziadka, żeby nie być łasym na forinty! Bo Rudd ewidentnie chciał wykoleić lokomotywę czekamy na więcej relacji z Melbourne Park i na kolejne lokomotywy!Zaczynamy 2 runde i tutaj mozna coa juz ustrzelic pre.
GRUBAŚNA LOKOMOTYWA
Rudd wygra seta 1.12
Mozna to śmiało uderzać pod korek. Po wnikliwej analizie wszystkich dzisiejszch spotkań wyszło ze ten typ jest najpewniejszy ze wszystkich mozliwych. Nie sadze by odbyly sie jakies jaja jak PRZEJAJA i Mensik mogl wygrac bez straty seta. Ba! Uwazam ze Rudd wezmie spotkanie 3 0. Ale jak to Dziadek z Debreczyna powtarzal: nie badz łasy na forinty!!!
Grubaśna lokomotywa ma w swojej idei przynieść olbrzymi zysk przy duzym wkladzie ale minimlanym ryzyku. Typy trzeba dobierac ostroznie po wnikliwej analizje spotkan
Dokladnke tak bylo w pezypadku Djokovica i Mediwedejewa. Ogladalem ich spotkania prosto z trybun i dalo sie zauwazyc ze to tylko kwestia czasu jak mlodziki nie wyrzymaja cisnienia i tak tez bylo.
Takze trzymajcie GRUBAŚNA na dziś a ja pędzę na poranna kawe w MELBOURN PARKU!
Wczoraj po meczu Minaura widzialem sie na rozmowe z Kyrgiosem. Byl zawiedziony ze odpadl juz w 1 rundzie ale zyczylem mu wygrania w deblu z Kokim.
Uśmialismy sie ze od paru lat widujemy sie w MELBOURN parku, zaprosilem go do Polski i o dziwo powiedzial ze przyleci z dziewczyna. Mysle ze nie byla to kurtuazja bo jeszcze wczoraj napisal do mnie na Instahramie. Prosil o kilka info dot. Polski. Czuje ze bede jeszcze u siebie na ranczu gościł KYRGIOSA!! Sasiedzi oszaleja, a przeciez sami sa fanami tenisa.
Wczoraj podczas porannej kawki zamienilem kilka slow z ekspertami z innych krajow, niektórzy sa komentatorami w przekazach z turni3ju do swoich panstw. Zrobiliśmy mini zaklady na koncowy triumf. Oczywiście wiekszosc obstawia Sinner Alcaraz final.
Ja oczywiście chcialbym Djokera, ale relanie patrzac cos sie zacięło.
Jako jedyny i wbrew temu co wielokrotnie podkreślałem tutaj uwazam ze w koncu po zeycoestwo siegnie Sasza Zwierjew.
Mysle ze mentalnie w koncu jest gotowy. Oczywiście bedzie musial wygrac po drodze z Alcarazem Djokerem. A w finale pewnie Sinner lub Medwedejew.
Czarny koń turnieju to dla mnie ktos z pary Michelsen i De Minaur.
Jak bedzie zobaczymy. Stay tuned!!