>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

wawo 41K

wawo

Użytkownik
No cóz problem ze spaniem mam. W tym roku ciężko przechodze aklimatyzacje. Ta noc byla straszna. Nie dość ze pozno sie polozylem to spałem moze 2 godziny. Analize wszystkich spotkan juz zrobiłem, 2 kawy wypite a zaraz pędzę na tradycyjna juz kawe w MELBOURN parku z innymi ekspertami. Od 11 zaczynam na meczu Hubiego gdzie bede szukał GRUBASNEJ LOKOMOTYW. Pewnie w ciagu dnia będę wedrowal pp roznych kortach. Dzien napewno zakończę na Margaret Court gdzie bedzie moja glowna LOKOMOTYWA postawiona pre. Otoż Danil Medwedejew powinien sobie latwo poradzić z Tienem. Stawiam na niego grubasnie, i mysle ze do przpdu kilka tysięcy powinienem byc. Mietek nie zwykl przegrywac z ogórasami.

Codzennie zdaje relacje swojej zonie ktora zostala w Polsce. Oczywiście glownie pyta jak tam GRUBASNE. Troche sie martwi, wiadomo. Napewno pamiętacie jak nie mogla sie pogodzic z tym czym sie zajmuje zawodowo, probowala mi blokować konta, brak kasy. Zawsze sobie radzilem. Jak nie bylo to tu pozyczylem od zioma innym razem od kogo innego. Zawsze oddawalem z procentem z GRUBASNYCH LOKOMOTYW.
Jedynie nie oddalem kasy ojcu Caruzo ale to przez to ze mialem wtedy czarna serie a on nie chciał czekac. Zaczal mnie straszyć jakimis cyganami, mafia rumuńska, ogolnie jaja jak PRZEJAJA. Musialem uciekac z Miercurea Sibiului do Bulgarii do przyjaciół z Varny, gdzie trochę pomieszkalem i tam tez byla moja ostatnia praca poza bukmacherka. Pozniej juz tylko GRUBASNE LOKOMOTYWY. A tez w Bulgarii w Varnie właśnie poznałem moja zone ktora spedzala tam urlop ze znajomymi. Do dzis sie ze mnie smieje jak ja poderwalem. Ah fajne czasy.
Tak jak pisałem jesli wszystkie LOMOMOTYWY z AO dojada to zwroce kase ojcu Caruza i zamkne temat. W koncu pamiętam ze z Caruzem tez dobre bety robiliśmy no ale w co cyganska krew to cyganska krew.

Wracajac do zony to oczywiście codziennie slysze ze mam miec chlodna glowe zebysmy nie zbankrutowali. Jak w zeszle lato miałem 3 Lomomotywy z rzedu wykolejone to znowu mi odwykiem grozila. A ja jej zagrozilem ze za kolejna wygrana LOMOMOTYWE jej nihdzie nie zabiore. No i jakos sie dogadaliśmy.

Dobra pitu pitu lece do MELBOURN PARKU
Niech to bedzie kolejny piekny dzień w Australii!!

Stay tuned

Otrzymane punkty reputacji: +1836
ryczy 45,2K

ryczy

Użytkownik
Kurde jak widasz kiedyś swoją biografię będę pierwszym fanem hehe... z dedykacją poproszę :cool: dobrze sie ciebie naprawdę czyta heh... O ile w tym promil prawdy :alien:

Otrzymane punkty reputacji: +956
deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Wawo odezwij się! Społeczność forumowa martwi się co z Tobą po wykolejeniu wczorajszej lokomotywy. Wszystko z tobą w porządku? No i czekamy na hot newsy z MELBOURN parku!

Otrzymane punkty reputacji: +1298
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Jestem.
Mialem problemy z telefonem a co za tym idzie nie miałem dostepu do internetu.
Wczoraj z nerwow mi sie calkowicie zablokowal, chyba za duzo potu z rak mi sie dostalo. Wylaczyl sie i nie chciał sie wlaczyc.
Na szczescie, pracowalem kiedys w branzy technicznej i po odpowiednich zabiegach na moim kwadracie udalo sie uruchomic. Gdyby nie to dzis bym juz szukal rano telefonu po Melbourne.

Wczoraj, a raczej dzis w nocy Mietek zrobil rzecz nieslychana, ale tez potwierdzil ze gdyby mial uderzenie konczace to ze swoja charyzma by pozamiatal. Tyle szans co mu Tien dawal w 5 seciento glowa mala. Serwis na 7-5 od razu przypomniam mi sie final Us Open 2020 Zverev - Thiem
No szkoda kupe siana poszlo z dymem, zonie musialem troche nasciemniac i wziac sie za odrabianie bankrolku
Teraz troche ostrożniej trzeba uderzać zeby sie nie okazalo ze zona bedzie musiala mi udostepniac hajsy z "diamentowego" konta.
"Diamentowe" konto to nasze konto na które przelewałem wszystkie wygrane po zakonczonym turnieju.
Uzbierało się grubo ale zeby mnie emocje nie poniosly to zona trzyma piecze nad tym kontem a ja mam swoje osobne na którym trzymam fundusz przeznaczony na dany wyjazd.
Narazie wszystko jest pod kontrola bo bankroll jest wyzszy niz po przylocie do Australii.
Dzis zrobiłem sobie maly odpoczynek w sesji porannej.
A na wieczór puscilem GRUBAŚNA LOKOMOTYWE AKO
Djoko 1.25
Humbert set 1.1
Lechecka +1,5 1.15

Zobaczymy

Otrzymane punkty reputacji: +1578
wawo 41K

wawo

Użytkownik
Mialem problemy w MELBOURN ale już sie wykaraskałem

Na dzis leci GRUBAŚNE LOKOMOTYWY!
Zvierjew
DJOKO

PRZE GRUBASNIE to puszczam bo muszę sporo siana nadrobić za brak mozliwosci gry przez kilka dni. JEDZIEMY!!!
Bede dzis na ROD LAVER
WYPATRUJCIE

Otrzymane punkty reputacji: +1315
H 147,2K

hagi84

Użytkownik
Specjalista od tenisa jest tylko jeden na tym forum - potezny WAWO!!

Gratulacje, niech sie amatorzy uczą od najlepszych.

Otrzymane punkty reputacji: +1337
Do góry Bottom