L
123
lukaszbonq
Użytkownik
no ja czekam i pobieram gruuubo
Taaak...ja pamiętam te mega pewniaki, szczególnie jak Wawo powiedział że Real wygra z Legia (mecz 2 listopada, remis, 3-3).... ten pewniak był "pewniejszy niż śmierć" :razz: hahaha moje ulubione powiedzonko od tego czasuMega pewniaki codzinnie to samo to jakaś psychodela jest XD
Kto w ogóle korzysta z tych typów przecież one są cieńkie jak dupa węża XD
Takie typy to każdy idiota może wymyśleć a tu są jeszcze tacy co na to czekają ja pierdziele psychodela.
Karwan to zawsze smieje sie jak przegra Wawo i tlyko czeka na jego porazki , a gdy zwycieza Wawo to milczy ????Wawo zamykales w drugim secie przy 6:4 w tie dla Raonicia czy...?:
Ale ja sie zgadzam z Wawo odnosnie Francji . Slowenia nie ma szans na wygrana moim zdaniem , ale Francja nie wygra z nimi duza roznica bramek - moze 3-5Masz jakiś wagon barowy?Jak mam zły nastrój to wchodząc do Ciebie zawsze banan.Odnośnie Francji.. Pamiętam ostatni finał euro w piłce tez we Francji..wszyscy się pukali w czoło jak grałem na Portugalii..
Chyba nie wiesz co to ironia zresztą ciekaw jestem czy jesteś w ogóle pełnoletni bo czasem piszesz takie brednie że głowa mała ???? a Wawo biorę z przymrużeniem oka, bo to Internet i teksty o dziadkach z Węgier, pozyczkach po 20k obracam.w żart a Ty lykasz jak pelikan ????Karwan to zawsze smieje sie jak przegra Wawo i tlyko czeka na jego porazki , a gdy zwycieza Wawo to milczy ????
Wierzę , gdyż moje serce nie zna klamstwa , nie zna nienawisci ani zlaChyba nie wiesz co to ironia zresztą ciekaw jestem czy jesteś w ogóle pełnoletni bo czasem piszesz takie brednie że głowa mała ???? a Wawo biorę z przymrużeniem oka, bo to Internet i teksty o dziadkach z Węgier, pozyczkach po 20k obracam.w żart a Ty lykasz jak pelikan ????
Wierzysz we wszystko co Ci sprzedają hehe