>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grand Slam - Roland Garros 2014

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Kto wygra turniej?
Djokovic N. ::: 2,03 ::: Pinnacle ::: 3/10
Jeżeli ktoś ma zatrzymać Serba to tylko chyba nieobliczalny Gulbis, ale wątpię, żeby pokonał Djokovica. Jeżeli Łotysz źle zacznie mecz to równie dobrze półfinał Novaka może skończyć się wynikiem 3:0 znając jego mentalność. Wiem jedno po 1,10 na pewno nie opłaca się grać na Djokovica i już 100 razy lepiej zagrać na jego zwycięstwo w całym turnieju po znanie lepszym kursie. Przed turniejem było w okolicach 2,30-2,50. Teraz prawdopodobnie jest około 1,70-1,90 co &quot;nadal&quot; jest warte postawienia swoich pieniędzy.
&quot;Rafa&quot; nie gra tego co rok temu, a raczej tylko on może zatrzymać Djokovica co i tak jest mocno wątpliwe. Hiszpan nie gra tego co rok temu, znacznie gorzej odnajduje się na korcie, a serwis też nie jest jego mocną bronią. H2H ostatnie 4 mecze na korzyść Serba... Wygrał bez straty seta w Pekinie 2013, w Londynie 2013, w Miami 2014 oraz na Mastersie w Rzymie przed French Open 2:1. Warto dodać, że wtedy Novak rozpoczął ten mecz najgorzej jak mógł bo od dwóch przełamań na 0:4, ale po chwili mógł nawet wrócić na 4:4 i kto wie jakby ten mecz dalej się potoczył. Serb odrobił tylko jedno przełamanie, a kolejne dwa sety były już całkowicie po jego myśli do 3. Rok temu podczas półfinału French Open postawił bardzo ciężkie warunki Rafie, w 5 secie Djokovic prowadził już 4:2, ale ostatecznie mecz przegrał 7:9 to tylko świadczy o tym jak wyrównany był to mecz.
W tym roku nie zdziwi mnie wcale wynik typu 3:0 bądź 3:1 dla Novaka. Jego narzeczona jest w ciąży i na pewno jest to dla niego wielkim motorem napędowym, do tego Serb dawno nic nie wygrał, jest piekielnie zmotywowany by w końcu zatrzymać Nadala podczas French Open. Hiszpan dawno nie był w tak słabej dyspozycji. Ferrer w 1 secie grał bardzo często na backhand Nadala co zaowocowało wygranym setem, później to już był tylko festiwal błędów ze strony Davida Ferrera. Novak potrafi grać tak z Nadalem w nieskończoność, do tego prowadzi bardzo inteligentne wymiany, nie bez powodu nazywany jest najinteligentniejszym tenisistą w ATP.
Wynik: Nadal R. ⛔

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
hmm mam pytanie , jest 2:2 w meczu Monfilsa i comeon wystawiło over 18,5 gema na monfilsa po kursie 1,76 , gdzie Gael ma juz na koncie 17 gemów , nie ogladam juz meczu ale stało sie cos ze taką niska linie dali na niego ? puściłem to za 6 dych i mysle ze sie nie przewioze

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Raczej niskie. Murray pokazał, że wciąż coś dolega a Nadal, że pierwszego seta może stracić - i co. Wydaje mi się, że można a by tu nawet na 3-0 polecieć. Szczerze powiedziawszy inny wynik mnie zdziwi. Ferrer ugrał tego seta ale co z tego. Wątpię aby Andy miał siły aby jakiegokolwiek break urwać Hiszpanowi.
Under gemowy może nie, ale 3-0 raczej spokojnie.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Raczej niskie. Murray pokazał, że wciąż coś dolega a Nadal, że pierwszego seta może stracić - i co. Wydaje mi się, że można a by tu nawet na 3-0 polecieć. Szczerze powiedziawszy inny wynik mnie zdziwi. Ferrer ugrał tego seta ale co z tego. Wątpię aby Andy miał siły aby jakiegokolwiek break urwać Hiszpanowi.
Under gemowy może nie, ale 3-0 raczej spokojnie.
A Murray to kiedyś był zdrowy :p ? Jemu zawsze coś dolega. Secik dla Murray&#39;a, szczególnie pierwszy gdy Rafa wchodzi na obroty jest bardzo prawdopodobny. Set dla Gulbisa też jest dobrym typem.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Od razu piszcie świeżo po ćwierćfinałach jak widzicie mecz Murraya z Nadalem, jakie kursy będą itd.?
Kurs 1,25 na nadala nie wyskoczy pewnie, bo murray &quot;bez sil&quot;, co dla mnie jest komplwtna bzdura... chlop placze, ze bedzie grany 5 set, bo za przeproszeniem gowno widzi, a za chwile trzepie gaela 6:0 bez mydla... apropo mydla to on wszystkim swoim zachowaniem mydli oczy... wg mnie jest w swietnej dyspozycji, pewnie nie pyknie rafy, ale ja widze tu dw 3:2, dzisiaj znowu serwis rafy bez fajerwerków, fakt w obronie swietnie, ale andy ma wiekszy wachlarz zagran od ferrera, bedzie ciekawie ;) ps. Sory za bledy, ale pisze z tel????

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
A Murray to kiedyś był zdrowy :p ? Jemu zawsze coś dolega. Secik dla Murray&#39;a, szczególnie pierwszy gdy Rafa wchodzi na obroty jest bardzo prawdopodobny. Set dla Gulbisa też jest dobrym typem.
Sorry ale nie. Może i wchodzi na obroty ale dzisiaj była potrzebna fenomenalna gra Ferrera aby jeden set wszedł. Murray jest daleko, bardzo daleko od tego co Ferrer gra na mączce. Szczególnie po tej przerwie i teraz z kontuzją. Pierwszy bieg Nadala będzie wystarczył.

Gulbis ok, wygląda na to, że w końcu pokazuje swój potencjał. Ale nie rozpędziłabym się - większe szanse dawałem Raonic-owi na tego seta a widzieliśmy jak to się skończyło. I nie, set dla Cilic-a mnie nie przekonuje. Na to Djok nie był gotowy, na Gulbisa będzie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Panowie jakie zmęczenie? Gdzie Wy to widzicie? Zawodnicy z topu mają na tyle dobrą kondycję, że w dzień przerwy dojdą do optymalnej formy. Djokovic w 2012 roku na Australian Open grał półfinał 5 setów z Murrayem około 5,04 godzin, a później rekordowy finał na wyniszczenie z Nadalem ponad 6 godzin.
Najlepszy to był dzisiaj komentator Eurosportu który widzi jakieś niestworzone rzeczy. Cytuję: &quot;Murray co chwile łapie się za lewe udo, ma jakieś problemy z bieganiem.&quot;
Tak sobie myślę, co ten facet pieprzy? Oglądam mecz i nic takiego nie widziałem.
Kursy w okolicach 1,20-4,00/6,00.
W Rzymie było tak, że w 3 secie Murray prowadził 4:2.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Od razu piszcie świeżo po ćwierćfinałach jak widzicie mecz Murraya z Nadalem, jakie kursy będą itd.?
Nadal 1.10 nie dałbym więcej , Murray ok zrobił swoje bo gra dalej , nie widziałem nic szczególnego w grze szkota dzisiaj , za to Rafa jak najbardziej poprawia swoja gre i widać było , że David gra cały czas na bekhend i taK ROBIŁ NIEUSTANNIE , a Rafa poprostu przyzwyczaił sie do gry
Ferrera. Chodź nie powiem pierwszy set w wykonaniu Davida wysmienity , obaj stworzyli niesamowite widowisko , licze po cichu na triumf Rafy chodź pokonać ....no właśnie kogo ?? Gulbis to taki czarny koń tego turnieju teraz bedzie miał już prawdziwy egzamin , nie wazne kto , wazne aby był sietny mecz

mradam 388

mradam

Użytkownik
A Nadal to co gra, że takim faworytem w meczu z Andym? Przecież Nadal gra słabo, w porównaniu do tego co widzieliśmy w poprzednich latach. Najlepszy mecz w tym turnieju rozegrał Andy z Kolschreiberem, Szkot imho nie przegra do 0.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
David gra cały czas na bekhend i taK ROBIŁ NIEUSTANNIE
Nie naginajmy rzeczywistości, robił tak i to skutecznie w pierwszym secie. Później ustawił się na te swoje przebijanie. Skończyło się tak jak każdy widzi.
obaj stworzyli niesamowite widowisko
Co w tym meczu było niesamowitego? Po pierwszym secie Ferrer skapitulował jak Czesi podczas II WŚ. Masa błędów, przebijanie i po 15-20 piłkach wyrzucanie w aut czego nie robił wcześniej. Po pierwszym secie przez kolejne 3 sety ugrał zaledwie 5 gemów. Przebijał piłki na drugą stronę czyli to co robić potrafi najlepiej. W tym meczu było bardzo mało skrótów, wypadów pod siatkę czy jakiś innych niekonwencjonalnych zagrań. Ogólnie mecz nudny jak flaki z olejem.
Do tego nie oszukujmy się, ale Murray ma o wiele lepszy serwis niż Ferrer. Równie dobrze dzisiaj mógł pogonić tego Monfilsa 3:0, ale znowu główka się odezwała i skończyło się na szybkiej 5 setówce.
@Edit: Żeby nie było nie mam nic zamiaru grać w stronę Murraya. Chyba, że jedynie jakieś wysokie handi gemowe albo setowe +2,5. Nadal to pewnie wygra, ale w 3:0 wątpię.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
AHA SHAKAL widzi szanse dla Murraya, to tylko plus dla takich jak ja, czyli stawiających łatwą wygraną Rafy.
Murray - Monfils to w porównaniu do tego co grał Rafa z Ferrerem dużo niższy poziom.
Serwis o którym wyżej pisze nie miał wcale aż takiego znaczenia, Monfils przez większość spotkania grał straszną lipę, na szczęście obu stać na tzw. &quot;kontuzję mózgu&quot; i miało to miejsce co dość dobrze udało mi się przewidzieć w analizie do tego spotkania. Natomiast Nadal jednak jest mocny, potrafił zdominować Dzika, pomimo tego, że ten bardzo ambitnie próbował atakować przy podaniu Rafy, nie miał jednak ostatecznie szans, potwierdziło się to co wiemy z poprzednich lat. Nadal na najważniejszy turniej na ziemi po raz kolejny jest świetnie przygotowany, tak jak ostatnio potrafił z Ferrrerem przegrać aż 3 z 4 spotkań, tak dwa poprzednie pojedynki na Roland Garros to było 6 setów, 6 wygranych Rafy i w żadnym Ferrer nie wychodził poza 3 gemy. To samo jest w tym roku, ten Murray, którego widzimy nie powalczy na poważnie, a mając na uwadze &quot;kontuzję mózgu&quot; jaka może mu się przytrafić w jednym z setów, można będzie chyba zagrać Rafę z handi gemowym.
Drugi dzień ćwierćfinałów na French Open. Po wczorajszych łatwych wygranych Djokovica i Gulbisa dziś można liczyć na nieco więcej walki. W pojedynku hiszpańskim oczywiście faworytem jest Nadal, ale czy aż takim jak pokazują kursy? wydaje się, że nie. Ma problemy z plecami przez co jego podanie nie jest na najwyższym możliwym poziomie. Oczywiście w tym turnieju zawsze jak trafiał na Ferrera to lał go niemiłosiernie nie pozostawiając złudzeń, Ferrer jednak wydaje się mieć największe szanse w tym roku na nawiązanie walki, wygrał w końcu z nim 3 z 4 ostatnich spotkań, w tym w Monte Carlo nie tak dawno. Nie podejmuję się jednak nic typować w tym meczu choć bardziej możliwa jest walka niż brak tej walki, więc też jakieś handi dodatnie na niżej notowanego, ale ten pozostawiam innym. Ja chce się skupić bardziej na pojedynku Murray - Monfils. Ten pierwszy w formie jest niezłej, ale nie jest to max na jaki go stać. Stracił tu seta z Gołubiewem, po bardzo trudnej pięciosetówce pokonał Kohschreibera, a w ostatnim pojedynku wygrał w trzech setach z Verdasco. Monfils i Murray w tegorocznych French Open wygrywali swoje mecze w dokładnie takim samym stosunku 3:1, 3:0, 3:2, 3:0 w kolejnych rundach ;) . Monfils stracił seta na początku z Hanescu, trochę walki na początku było ze Struffem, pięciosetówka z Fognini i zwroty akcji i trochę walki na koniec z Garcią-Lopezem, ale ogólnie pewna wygrana. Obaj potrafią grać fazami, sporo dobrej gdy, następnie pewien okres gry na niższym poziomie, to wszystko skłania do zagrania overu setowego, ponieważ w tym meczu powinny być jakieś zwroty, co wiąże się z większą ilością setów niż trzy. Potwierdzają nam też to ich bezpośrednie pojedynki, często w nich następowały takie zwroty. Ktoś może zapytać czemu over setowy a nie gemowy, a to dlatego, że można też u nich zauważyć, zwłaszcza u Monfilsa skłonność do łatwego oddawania partii, w której uważa, że nie ma szans na podjęcie walki, tak było choćby z Fogninim w tym roku tutaj, ale też w tych bezpośrednich pojedynkach Monfilsa z Murrayem widzimy ogromną ilość łatwo wygrywanych setów w obie strony. Murray jest faworytem, to ze względu na zeszłoroczne sukcesy, potrafi wygrywać sety na styku, nie widać u niego już takich napadów agresji jak kiedyś, a Monfils no cóż potrafi grać ładnie dla oka, tylko czy starczy to w tym roku na osiągnięcie życiowego sukcesu na paryskich kortach, ciężko powiedzieć, raczej jednak faworytem Szkot, choć walki nie powinno zabraknąć, liczę przynajmniej na cztery sety w tym pojedynku.
Murray - Monfils obaj wygrają przynajmniej seta? tak 1.53 WilliamHill
✅
no i mieliśmy dziś to o czym pisałem, w sumie nie tak dużo gemów pomimo pięciu setów i ciągłe zwroty. Pomimo wcale nie jakiejś świetnej gry po dwóch setach wydawało się, że Murray łatwo zakończy spotkanie z wyglądającym na pogodzonego zwłaszcza w drugim secie ze swoją niemocą Monfilsem. Potem w końcówce trzeciego seta trochę niespodziewane przełamanie i wygrany set Francuza. W czwartym secie spora dominacja Gaela i zupełna klapa w wykonaniu Szkota. No i wyglądało na to, że teraz Francuz powinien był dokończyć ten mecz i wygrywając pewnie piatego seta, Murray też swoim zachowaniem na to wskazywał, liczył, że uda się przerwać spotkanie, ale decyzja była o tym, że gramy dalej, no i nagle nie wiadomo skąd kolejny zupełny zwrot i set wygrany przez Szkota 6:0 :grin: :grin: :grin:

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Najlepszy to był dzisiaj komentator Eurosportu który widzi jakieś niestworzone rzeczy. Cytuję: &quot;Murray co chwile łapie się za lewe udo, ma jakieś problemy z bieganiem.&quot;
Tak sobie myślę, co ten facet pieprzy? Oglądam mecz i nic takiego nie widziałem.
On tak robi zawsze jak przegra punkt ???? Ma te swoje kaprysy, o których pisałem przed meczem. Napisałem, że gram przeciwko Murray&#39;owi w kolejnej rundzie, ale nie w meczu z Monfilsem, ponieważ obydwoje są &quot;nieobliczalni&quot;.
W starciu z Nadalem Murray nie ma czego szukać. Popieram całkowicie malina157, jak dla mnie pewne 3:0 dla Nadala i handi w okolicach -7.5 powinno spokojnie siąść.
Pozdrawiam

barto22 226

barto22

Użytkownik
To co dziś zrobił Monfils w 5 secie dyskwalifikuje go jako gracza na którego warto stawiać chocby za drobne. Sam pograłem Murraya i modliłem się o zakończenie sesji na dziś po 4 secie i wznowienie meczu jutro, albo ewentualnie liczyłem, że Murray zaczynajac swoim podaniem jakoś ugra te 2 gemy i przy stanie ok. 2:2 mecz zostanie przerwany. Monfils jednak ma coś naprawdę nie tak z głową i zaczął odstawiać cyrki po pierwszych zepsutych akcjach, a Murray poczuł wtedy krew i widzieliśmy Andyego, w którego jakby wstąpiły nowe siły, mimo że jeszcze moment wcześniej wyglądał jakby nie miał już ochoty i siły do grania (choć to co wygadywał komentator Eurosportu to jakieś nieporozumienie, ale do tego sie już przyzwyczaiłem). Właściwie to w 5 secie wystarczyła mobilizacja Murraya, kilka lepszych zagrań i przede wszystkim mądre przebijanie na drugą stronę, a Monfils już dalej podawał pomocną dłoń Szkotowi i psuł takie piłki, że łapałem się za głowę (choć byłem też bardzo wdzięczny, że bezstresowo w 5 secie wszedł dubelek Rafa + Andy, dzięki jak to już wskazywali koledzy wyżej &quot;kontuzji głowy&quot; Francuza, który powinien trafić do tego samego cyrku co gracze typu Fognini). Podsumowując, Andy nie zagrał nic nadzwyczajnego i miał po prostu idealnego przeciwnika, który coś tam ciekawego zagrać potrafi, umiejętności są, ale szwankuje głowa. Takie błędy jakie robił w niektórych momentach, a szczególnie w 5 secie na pewno nie wynikały ze zwykłego zmęczenia. A Murray to gracz klasowy, który tylko czeka na takie okazje ze strony przeciwnika.
Nie ma co jednak mydlić sobie oczu, Andy mimo że go cenię, to jednak nie ma szans z Rafą. Ugranie seta możliwe, choć przestrzegam przed stawianiem tego, bo ryzyko zbyt duże. Najlepiej zagrać czyste zwycięstwo Parery (mimo niskiego kursu ok. 1,15), bo to lokata do dubla lub tripla złozonego z tego typu pewniaków. Handi -1,5 seta na Parerę również bardzo sensowne i wręcz wskazane.
Rafael Nadal Parera dziś zagrał bardzo dobrze i niech nikogo nie zmyli pierwszy set. Jak to mawiał klasyk, Ferrer postanowił wejść w mecz na pełnej ku...ie i wkładał w każde uderzenie dużo siły, a że był świeży to precyzja też była. Do tego biegał jak to w jego zwyczaju do prawie każdej piłki i po prostu swoją postawą dominował w 1szym secie. Do tego trochę szczęścia i kilka nierozważnych akcji Nadala, szczególnie przy siatce i efekt mieliśmy jaki mieliśmy, czyli wygraną Ferrera jednym przełamaniem. Kursy po pierwszym secie na Nadala były piękne i kto złapał na live ok 1,75 ten zrobił interes roku. To bylo do przewidzenia, że takiego tempa jakie narzucił Ferrer nie da się utrzymać, a Rafa grał swoje od początku ale też to był inny Rafa niż przed Rolland Garros. Grał agresywniej, forehand funkcjonował i przede wszystkim to nie był Rafa, który przebijał piłki jak mu się ostatnio zdarzało, ale Rafa który dąży do skończenia przeciwnika mocnym, celnym zagraniem. Była precyzja, był pomysł, a serwis funkcjonował co najmniej przyzwoicie. Nie wiem czy to starczy na Djoko w finale,ale tak grający Nadal zniszczy Murraya, to pewne. Jakiekolwiek granie na Szkota, którego lubię i przede wszsystkim cenię nie ma sensu. Żadne handi, bo to nie ma sensu. Forma i przygotowanie fizyczne Nadala zrobi tu dużą różnicę. Generalnie, wszelkie atuty po stronie Hiszpana.
Typy, póki co bez kursów bo nie wszędzie jeszcze wystawione
Rafael Nadal Parrera - Andrew Murray - 1 stawka 10/10 ✅
Rafael Nadal Parrera (HS -1,5) - Andrew Murray - 1 stawka 8/10 ✅
Rafael Nadal Parrera (HS -2,5) - Andrew Murray - 1 stawka bez szaleństw 3/10 ✅

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? ATP Roland Garros
Nadal vs Murray 6-3 6-2 6-1 ✅ ✅
Typ: Nadal -2,5seta
Kurs: 2,16 Pinnacle
Analiza:
Moim zdaniem zwyciestwo Nadala nie podlega watpliwoscia, watpliwy moze byc tylko wynik, czy do zera czy nie.Hiszpan odprawial wszystkich do zera, dopiero z Ferrerem przegral swojego pierwszego seta w turnieju, a na chwile obecna David na tej nawierzchni jest lepszy od Szkota. Murray ma czesto przestoje. Boj z Monflisem 5 setowy, gdy wydawalo sie ze skonczy gladkim 3-0. Wyrownana walka z Kohlschreiberem i 12-10 w 5 secie. Nawet w I rundzie Golubev mu seta urwal. Ponadto ogladalem mecz z Verdasco, niby 3-0 ale postawa Brytyjczyka nie powalila, mecz nudny z duza liczba obustronnych bledow. Panowie spotkali sie 3 tygodnie temu w Rzymie. Wygral Rafa mimo ze w 3secie przegrywal 2-4.Zreszta we Wloszech seta mu tez urwal Simon, Youzhny az w finale mu Djoko urwal 2. W Paryzu panowie spotkali sie 3lata temu wynik 3-0, a bilans spotkan bezposrednich na cegle 6-0 dla Hiszpana.

tasiorro 33

tasiorro

Użytkownik
Bez zbędnego rozpisywania się
Andrey Golubev/Samuel Groth ₋ Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin
TYP: Golubev/Groth
2,62 william hill
Para &quot;stworzona&quot; niejako na potrzeby RG.
Po drodze pokonali już m.in parę Marrero/Verdasco (2:0) i dosłownie w moim odczuciu w ostatnim meczu zmietli Kobota z Lindstedtem, gdzie ci 2 zdobyli przy podaniu Grotha i Golubeva słownie TRZY punkty.
Nie zdziwię się kompletnie gdyby Kazahsko-australijska para wzięła całego RG gdyż grają na prawdę dobry tenis.
Przeciwnicy - na mączce grają ze sobą od Monte Carlo, po drodze 7 zwycięstw, 3 porażki. Na RG wszystkie mecze wygrywane w stosunku 2:1 nie licząc meczu z Llodrą i Mahutem. Nie bez kłopotu przeszli parę Gonzalez/Monaco.
Kursy na parę Golubev/Groth mocno zachęcające - w moim przekonaniu do rozpoczęcia meczu sporo polecą w dół.
polecam

Otrzymane punkty reputacji: +16
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
NOVAK DJOKOVIC WYGRA RG 2014 @1.90 Bet365
Ferrer obnażył wczoraj słabość Rafy i po tym meczu śmiem twierdzić, że po raz pierwszy w karierze RG wygra Serb. W półfinałach, mimo szacunku dla Gulbisa Novak nie powinien stracić seta a Hiszpanowi wróżę sporo kłopotów z Murrayem.

T 10

tevezz

Użytkownik
NOVAK DJOKOVIC WYGRA RG 2014 @1.90 Bet365
Ferrer obnażył wczoraj słabość Rafy i po tym meczu śmiem twierdzić, że po raz pierwszy w karierze RG wygra Serb. W półfinałach, mimo szacunku dla Gulbisa Novak nie powinien stracić seta a Hiszpanowi wróżę sporo kłopotów z Murrayem.
A jaka jest słabość Rafy? W pierwszym secie Ferrer grał niesamowicie, przebijał wszystko i trafiał tam gdzie chciał więc przegrana Rafy specjalnie mnie tutaj nie dziwi. W trzech kolejnych setach Nadal pokazał, że jeden przegrany set nie jest w stanie wyprowadzić go z równowagi i zaczął grać na miarę swoich możliwości, świdry siały spustoszenie po stronie Davida. Zakładając finał Hiszpana i Serba ciężko będzie wskazać zwycięzcę chociaż z pewnością kursy pójdą w stronę Nadala i ktoś będzie szukał value na Nole. Obaj są strasznie trudni do pokonania na dystansie 5 setów - dwa cyborgi.

Otrzymane punkty reputacji: +7
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Apeluję po raz kolejny. Jeśli typujecie, że zwycięzcą RG będzie Nole(ja pitole), bądź PARERA to nie stawiajcie teraz zakładu kto wygra całość, tylko łapcie na live mecz finałowy, bo kursy będą wyższe na obu, a przy okazji będziecie mieć pełny obraz kto jak gra. Ja typuję, że to Rafa ogarnie całość, ale jakaś nędza po 2,00 mnie nie interesuje i poczekam na wyższy kurs w meczu finałowym, a jeśli Rafa będzie grał nędzę to będzie można zrezygnować z tego zakładu. Tak czy siak stawianie w tym momencie na zwycięzcę turnieju mija się z celem ( no chyba, że nie macie jak obstawiać w niedzielę).

Otrzymane punkty reputacji: +7
el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Ernests GULBIS v Novak DJOKOVIC Typ: Ernests Gulbis (+2.5 Sets) @1.884 ✅ (Pinnacle Sports)
Gulbis w tym roku prezentuje się bardzo dobrze na cegle (wygrana w Nice, QF w Madrycie, SF w Barcelonie) a w RG zaprezentował się wręcz znakomicie - komentarz zbędny. Djoko jak do tej pory w Paryżu przegrał zaledwie 1 seta z bardzo dobrze serwującym Cilicem. Gulbis posiada bardzo dobry serw i jak sam przyznaje jak dobrze serwuje to polowa sukcesu. Gra Gulbisa bardzo dojrzała w porównaniu z zeszłym rokiem. Z dobrym serwisem i agresywnym stylem gry Gulbis może przysporzyć Djoko trochę problemów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom