Widzę, że rozgorzała dyskusja trwa na wszystkich frontach ????
Ja dzisiaj widzę to tak :
Berdych - Gulbis 1
1,61
Polecam Wam oglądać na Eurosporcie każdego wieczoru program gem,set,match.
Tam Wilander mówi bardzo ciekawe rzeczy, a niewątpliwie jest specjalistą stokroć wybitniejszym niż każdy tutaj na tym forum. Gdyby było inaczej ktoś z Nas procowałby w
TV ????
Jeśli chodzi o sam mecz to na mnie Berdych zrobił bardzo duże wrażenie na tym turnieju i uważam, że jest w stanie łatwo ograc Gulbisa. Podkreslam łatwo, bo taki mecz jak z Federerem dwa razy się nie zdarza, a sam Gulbis po meczu podkreślał, że był to jego najlepszy mecz w karierze...Do tego Fedex nie grał wybitnie...
Czytając ludzi, którzy grają cokolwiek w stronę Gulbisa mam wrażenie, że nie rozumieją co to znaczy najlepszy mecz w karierze. Granie over 3,5 seta itp. uważam za szalenie niebezpieczne, bo już wczoraj i Ferrer i Murray pokazali jak to jest z tymi over i under 3,5 seta. mnie osobiscie troche to pogrążyło finansowo.
Ja swój typ opieram na opiniach wybitnych specjalistów, którzy twierdzą, że Berdych jest w tym momencie niezwykle grozny i na takim szczeblu turnieju zachowa spokojniejsza glowe i wyeliminuje Gulbisa.
Chciałem zdecydowanie pogratulować wszystkim, którzy dziś zagrali cokolwiek w stronę Gulbisa.
BRAWO za wyczucie.
Berdych kompletny piach... Mimo wszystko muszę przyznać, że tegoroczny RG jest wyjątkowo trudny do typowania. Mnóstwo niespodzianke.
Raonic - Djokovic
Djoko wygra 3:0
1,50
Ja konsekwenie idę w stronę Serba. Uważam, że jak ograł tak łatwo Tsongę to dziś przed nim przeciwnik, z którym tak samo sobie poradzi.
Djokovic jest w wybinej formie i mysle, że wygra cały turniej.
Raonic owszem bardzo dobry, pokazuje ze nieprzypadkowo jest w TOP 8 tego turnieju, ale...
Ogładałem dokładnie jego mecz z Simonem i czasami rece opadały...popełniał błedy szkolne...Własciwie to tamten mecz mógł się skonczyć bardzo róznie.
To, że Cilic urwał seta Novakovi uważam tutaj za argument bez jakigokolwiek znaczenia. Verdasco +2,5 seta wczoraj też był pewniakiem... a jednak Murray to nie Nole...
Ja tu widzę 3:0
Djoko nie zawiódł po raz kolejny. On wygra ten turniej.