>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy co chcemy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bilans stycznia: ⛔ 263 zł yield ⛔ 12,23%
Bilans lutego: ✅ 121 zł yield ✅ 8,64%
Bilans marca: ✅ 8 zł yield ✅ 0,16%
Bilans kwietnia: ✅ 281 zł yield ✅ 4,13%
Bilans maja: ✅ 1119 zł yield ✅ 40,10%
Bilans czerwca: ✅ 1610,59 zł yield ✅ 21,88%
Bilans lipca: ⛔ 406,67 zł yield ⛔ 16,41%

Otrzymane punkty reputacji: +47
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Widzew - Dolcan
#219 Over 2,5 2,03 Betsson | Stawka 100 zł ⛔ 1:1
Chojniczanka - Zagłębie
#220 Zagłębie 2,09 Betsson | Stawka 100 zł ✅ 0:1

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dziś można pograć tripla na overy w Ekstraklasie. Lechia będzie mocna i w tym sezonie będzie biła się o czołowe lokaty, ale w obronie dalej popełniają masę błędów. Lech rozbity po LE więc ciężko tu coś wyrokować. Grają w ostatnim czasie beznadziejnie. Wisła w Poznaniu mogła ich spokojnie zdemolować, gdyby tylko Paweł Brożek zachował zimną krew.

Pojedynek Podbeskidzia z Zawiszą powinien być bardzo wyrównany. Obie drużyny podobnie weszły w sezon, ale trzeba pamiętać, że drużyna z Bydgoszczy grała jeszcze w LE. Średnia bramek na mecz Zawiszy i Podbeskidzia to równo trzy bramki. Dużo błędów w obronie z obu stron. Drużyna Ojrzyńskiego najbardziej udowodniła to w meczu z Pogonią, gdzie Zajac puścił pamiętną szmatę.

Ciekawy może być pojedynek Wisły z Ruchem. Obie drużyny grają bardzo uporządkowaną piłkę. Wisła ma kapitalny pierwszy garnitur, co udowodnili w meczu z Lechem. Ruch przeplata mecze ligowe z LE, gdzie rzutem na taśmę przeszli do IV rundy. Podoba mi się ich gra, ale mogą być podmęczeni. Nie zdziwię się jak Wisła sama pokryje tu overa.

Lechia - Lech over 2 [1,525] ✅ 1:2
Zawisza - Podbeskidzie over 2 [1,525]
✅ 1:2
Wisła - Ruch over 2 [1,525]
✅ 2:2
#221 AKO 3,54 Bet365 | Stawka 100 zł

Otrzymane punkty reputacji: +22
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Real - Sevilla
Dziś na szybko. Nie zdziwi mnie remis w tym spotkaniu. W składzie Realu wejście Kroosa i Jamesa zmieni sporo w grze zespołu. Potrzebują ogrania, a typowanie handicapów w ciemno, nie wiedząc na co stać obecną drużynę, jest jak strzelanie do kaczek z zawiązanymi oczami.

Jak ktoś to fajnie napisał Sevilla to również drużyna. Pierwszy sezon po rewolucji kadrowej i tak był sezonem bardzo udanym. Teraz Emery miał więcej czasu, uzupełnił skład i może stać się poważnym przeciwnikiem dla TOP3. Nie twierdzę, że strącą kogoś na niższe miejsce, ale giganci muszą się z nimi liczyć.

Real to maszyna, która musi się nakręcić. Sevilla dziś postawi solidny opór. Zawodnicy wiedzą czego wymaga od nich trener. Niektóre mecze w poprzednim sezonie były szalone (ave 7-3), ale druga część sezonu to coraz mądrzejsza gra i stawianie na wynik. Mówię tu o okresie luty - kwiecień, kiedy mocno podbudowali swoją pozycję w tabeli.

#222 Remis 5,25 Bet365 | Stawka 100 zł ⛔

Z początkiem sezonu bukmacherzy są neutralnie nastawieni do zawodników jeśli chodzi o kartki. W środku sezonu kursy byłyby pewnie o 40% niższe. Mam nadzieję, że kogoś ustrzelę z Sevilli. Z tą wyceną Krychowiaka jednak przejechali trochę.

Dużo łapią, grają ostro. Idealni kandydaci do &quot;mam talent&quot;.

#223 Fazio żółta kartka 3,60 Betsson | Stawka 100 zł ⛔
#224 Pereja żółta kartka 3,70 Betsson | Stawka 100 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Valladolid - Rayo
#227 Over 1 (do przerwy) 1,85 Comeon | Stawka 129 zł
✅ 1:1

Gole będą. Rayo to Rayo. Skład znowu został przebudowany, a taktyka się nie zmieni. W ostatnim meczu z Caseną było 0:0 do przerwy. Drugiego takiego meczu nie będzie. Jak ma być over to już do przerwy coś wpadnie.
Atletico - Sampdoria
#228 Sampdoria +0,5 2,07 Bet365 | Stawka 100 zł
⛔ 2:0
Simeone na miniturniej w Cadiz zabrał 30 zawodników. Wczoraj przy megamocnym składzie wygrali z gospodarzami 1:0. Trener wykonał tylko trzy zmiany, więc dziś powinna być większa rotacja zawodników. Kto chce to może poczekać na składy, ale drugi raz ten sam garnitur nie zagra dzień po dniu.
Fiorentina - Real
#229 1/2 (HT/FT) 19,00 Bet365 | Stawka 25 zł
⛔
Dla emocji.

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Lech - Pogoń
#230 Under 6 rożnych 11,00 Bet365 | Stawka 30 zł
⛔ za dużo
Pamiętam, że Lech nie raz miał mało tych rożnych w meczach u siebie, więc zaryzykuję po kilku meczach, gdzie mogli sobie ponabijać.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Śląsk - Cracovia
#231 Śląsk wygra 1,90 Bet365 | Stawka 150 zł ⛔ 0:0
bo prof ma x2. Tak na serio to Cracovia to cieniasy. Nie do końca wiedzą co chce od nich trener. Popełniają błędy w obronie, a teraz grają na wyjeździe. Śląsk powinien wygrać spokojnie. Powinien.
GKS Katowice - Nieciecza
#232 Nieciecza 0 (azjan, remis=zwrot) 1,97 Bet365 | Stawka 100 zł ✅ 1:2
Gieksa zagrała ostatnio jeden z najgorszych meczów w ostatnich latach (PP), a teraz przyjeżdża do nich mocna Nieciecza. Ludzie z pola rozjechali na wyjeździe Chrobrego, a u siebie uporali się z mającą ekstraklasowe ambicje Olimpią. GKS ma wszystko i nic. Dziś Nieciecza może dopisać kolejne 3 punkty, ale jestem świadomy, że Katowice to jeden z najgorętszych terenów 1 ligi.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Espanyol - Genoa
#233 Genoa wygra 3,80 Bet365 | Stawka 100 zł ⛔ 0:0
Walka o trofeum miasta Barcelony, Espanyol praktycznie co roku to zgarniał, ale rok temu był wyjątek. Wygrał West Ham i dziś liczę na to, że znowu będzie niespodzianka. Espanyol dalej brnie w nieznane. Sparingi bardzo, ale to bardzo przeciętne. W kursie nie powinno być takich dysproporcji.

Valencia - Milan
#234 Over 2,5 1,85 Bet365 | Stawka 120 zł ✅
Obie ekipy na wesoło rozgrywają swoje sparingi. Dziś też mogą postrzelać, a kurs na over podskoczył, przez co stał się atrakcyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Malaga - Athletic
W Maladze zmienił się trener. Liczę na to, że nada trochę charakteru tej drużynie i spodziewam się efektownej gry, bo zawodników do takiego stylu nie zabraknie. To może być coś w stylu Bilbao za czasów Bielsy, chociaż tego samego schematu powielić się nie da. U siebie powinni mocno zacząć, bo dobrze gra się przy takiej publiczności. W Maladze cieszy mnie to, że Schuster nie jest już trenerem. Reszta sama przyjdzie.
Athletic ma przed sobą ważny mecz z Napoli. Na wyjeździe ugrali w miarę korzystny wynik, ale defensywa momentami spisywała się fatalnie. W meczu z Malagą będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił, a to oznacza, że gospodarze będą mogli trochę pograć piłką i na pewno nie raz będą gościć w polu karnym baskijskich piłkarzy.

#236 Malaga powyżej 5,5 rzutów rożnych 1,83 Bet365
| Stawka 250 zł ⛔ 5

Granada - Deportivo
Obie drużny z nowymi trenerami. Na papierze faworytem są tu gospodarze. Mają zgrany skład i Caparrosa, który ma mało efektowny styl, ale potrafi sporo wyciskać z zawodników. Spodziewam się jednak mocno defensywnej taktyki i bazowanie na kontrach.
W drużynie gości sporo zmian, a w tym sezonie będą walczyć o utrzymanie podobnie jak dwa lata temu. Czy znowu będą grali przyjemnie dla oka i fatalnie w defensywnie? Brakuje tu takich katów jak Riki i Pizzi. Zobaczymy czy ze słabej mąki będzie chleb. Moim zdaniem znowu spadną.
#237 Granada -0,5 2,15 Bet365 | Stawka 250 zł ✅ 2:1
Eibar - Real Sociedad
Eibar będzie kopciuszkiem Primera Divsion. Transfery głównie za darmo. Chyba zapłacili tylko za bramkarza. Kto z Was się bardziej interesuje to z pewnością dużo słyszał co działo się po tym jak drużyna wywalczyła awans do PD. To była walka z czasem o kasę. Fajny, mały klubik nada kolorytu w lidze.
W starciu z rywalem z regionu nie daję im jednak sporych szans. Na pewno to Sociedad będzie cisnąć dlatego gram ich rogi.

#238 Real Sociedad powyżej 5,5 rzutów rożnych 2,00 Bet365
| Stawka 250 zł ✅ 6
Rayo - Atletico
Kupiłem już garnitur na pogrzeb Rayo. W starciu z Atletico nie daję im żadnych szans. Paco nie zmieni taktyki. Będzie ura do przodu i skończy się kilkoma bramkami w plecaku. Filary obrony odeszły, a bez tego nawet armia i dziadkowie rodziny Baptistao w ataku nic nie zmienią.
Wiem, że Atletico się dociera. Wiem, że są po batalii z Realem. Wiem, że poza Calderon przeważnie kończyli na skromnym zwycięstwie. Mam jednak kilka argumentów ku temu, by zaryzykować. Mandzukić spokojnie zastąpi Diego Costę w tym sezonie. Gość od selfie z czasem też się rozkręci. To jest po prostu niemożliwe, by skończyło się na jednej czy dwóch bramkach. Mocno zaczną i wszystko się posypie. Naprawdę warto zaryzykować! Już nawet patrząc na tą głupią historię to w dwóch ostatnich meczach Atletico strzeliło im 9 goli. Warto, warto!
Zróbmy im Wolfsburg!

#239 Atletico over 3,5 gola 6,50 Bet365
| Stawka 75 zł ⛔ 0:0
#240 Atletico over 4,5 gola 17,00 Bet365 | Stawka 50 zł
⛔ 0:0

Otrzymane punkty reputacji: +12
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Przez cały sezon mamy te same bety w dziale. Barcelona -x. Poczekajmy co ta drużyna pokaże w meczu o punkty, bo w składzie była ogromna rewolucja. Enrique zmieni trochę styl gry, a w meczu, gdzie rywal będzie tylko się murował licząc na punkt, może być różnie.

Linia na rożne wysoka jak zawsze, a nie wiem jak u Enrique będzie to wyglądać. Do tego miałem zasadę z poprzedniego sezonu, że nie gram rożnych przeciwko Elche.

Będzie sędziował Teixeira Vitienes, Fernando, który pokazuje sporo kartek. Sędziował mecz obu drużyn w poprzednim sezonie, gdzie Elche zremisowało u siebie 0:0. Dziś chyba też proponuję pójść w stronę kartek. Goście w poprzednim sezonie zajęli wysokie miejsce w klasyfikacji kartek. Przez cały sezon zebrali 111 żółtych i 8 czerwonych kartek. Dało im to wysokie 4 miejsce w lidze kosynierów. Obrońców mają bardzo kartkowych.

W maratonie mam limity, więc biorę kurs z Paddypower. Żółta kartka - 10 punktów, czerwona 25. Linia bez zwrotu.

Barcelona - Elche
#241 Elche powyżej 20 punktów za kartki 1,90 Paddypower | Stawka 205 zł ⛔ 10
Sprawdzimy, bo podobno szybko limitują. Mają jednak sporo opcji na rożne więc na pewno będę korzystał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Deportivo - Rayo
#242 over 2,5 2,25 Bet365 | Stawka 400 zł
Gram już teraz, bo od jutra zaczną się spadki.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Getafe - Almeria
#244 Obie strzelą 1,90 Bet365 | Stawka 250 zł ⛔ 1:0
#245 Getafe strzeli w przedziale czasowym 76 min - koniec meczu 3,10 WH | Stawka 41 zł
⛔
Almeria znowu będzie traciła bramki w końcówkach. Byli na obozie gdzieś w Azji, chyba w Tajlandii, gdzie zawodnicy narzekali na ciężkie warunki. Z Espanyolem stracili bramkę w ostatniej akcji meczu. Teraz też mogą tracić jak rok temu, gdzie remontady ciągle się sypały. Swoje jednak i tak strzelą.
Więcej typów na ten weekend nie będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom