>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy co chcemy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bilans stycznia: ⛔ 263 zł yield ⛔ 12,23%
Bilans lutego: ✅ 121 zł yield ✅ 8,64%
Bilans marca: ✅ 8 zł yield ✅ 0,16%
Bilans kwietnia: ✅ 281 zł yield ✅ 4,13%
Bilans maja: ✅ 1119 zł yield ✅ 40,10%
Bilans czerwca: ✅ 1610,59 zł yield ✅ 21,88%

Otrzymane punkty reputacji: +12
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Lipiec
Argentyna - Szwajcaria
#189 DW 1. połowa 0:0 3,03 Oddsring | Stawka 50 zł ✅
Belgia - USA
#190 DW 1. połowa 0:0 2,46 Oddsring | Stawka 50 zł ✅

Argentyna - Szwajcaria
#191 Co się stanie pierwsze w 1. połowie (kartka, zmiana ,gol, koniec 1 połowy) - koniec pierwszej połowy 11,00 Bwin | Stawka 30 zł ⛔ kartka

Belgia - USA
#192 Co się stanie pierwsze w 1. połowie (kartka, zmiana ,gol, koniec 1 połowy) - koniec pierwszej połowy 11,00 Bwin | Stawka 30 zł ⛔ kartka

Otrzymane punkty reputacji: +22
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Argentyna - Belgia
#195 Messi over 2,5 strzałów na bramkę 1,50 Unibet/888sport | Stawka 80 zł ⛔ 2
#196 Di Maria over 1,5 strzałów na bramkę 1,50 Unibet/888sport | Stawka 80 zł ✅ 3
#197 Over 3,5 popełnionych fauli na Di Marii 2,10 Unibet/888sport | Stawka 40 zł ⛔
#198 Over 2,5 fauli Zabalety 2,00 Unibet/888sport | Stawka 40 zł ⛔ 0
#199 Over 2,5 fauli Mascherano 1,85 Unibet/888sport | Stawka 40 z ⛔ 1

Typy liczone są z ewentualną dogrywką.
Liczę na sporo strzałów ze strony obu drużyn, ale linia mnie przeraża. Zaatakuję więc tych, którzy najwięcej strzelają. Di Maria często się urywa, oddaje sporo strzałów z dystansu. 2 strzały powinien mieć o ile nie będzie pudłował...
Na Messiego wszyscy będą liczyć. Linia tak jak wczoraj na Benzemę. Argentyńczyk będzie miał rzuty wolne, do tego jakieś swoje rajdy zaliczy i może pokusi się o jakieś soczysty uderzenie jak w meczu z BiH czy Iranem.
Jeśli chodzi o faule to myślę, że po raz kolejny często będzie faulowany Di Maria. On często jako pierwszy idzie na kontrę, ale również atakuje z głębi pola więc zanim ośmieszy przeciwnika to ktoś go skosi. Trochę taki latawiec więc wystarczy drobny kontakt i jest faul. Na Messiego jednak linia za wysoka, ale pewnie też siądzie.
Zabaleta i Mascherano to chyba główni kosynierzy zespołu. Ten mundial sprzyja ich grze, bo sędziowie pokazują mało kartek. Widzieliśmy co zrobił wczoraj hiszpański sędzia w meczu Brazylii z Kolumbią. Pozwalał na wiele, a faul mieliśmy co 30 sekund. Jak dziś sędzia zrobi to samo to wszystkie linie na faule zawodników wejdą ze sporym zapasem. Mascherano w środku będzie miał dużo roboty, a Zabaleta po swojej stronie będzie miał Hazarda, który jest trudny do upilnowania.
Ja biorę strzały Robbena. Linia 2,5 czyli taka sama jak w przypadku Benzemy i Messiego w swoich meczach. Piłkarz Bayernu będzie pewnie chciał nie raz załatwić akcję w pojedynkę. Często &quot;nie widzi&quot; swoich kolegów, ale to w końcu bardzo ambitny facet. Nie powinien mieć problemów z przejściem zasieków Kostaryki, a jeśli w meczu Holandia ma oddać minimum 10 strzałów celnych to Robben musi tu dołożyć sporo od siebie. Nie wiadomo co z Robinem, ale to raczej nie powinno mieć wielkiego wpływu na ten zakład. Holender zrobi swoje.
Holandia - Kostaryka
#200 Robben over 2,5 strzałów celnych 1,80 Unibet/888sport | Stawka 151 zł ✅ 5

Otrzymane punkty reputacji: +19
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Brazylia - Niemcy
#201 Kroos over 78,5% celnych podań 1,65 888sport/Uni | Stawka 143,5 zł ✅ 91
#202 Ozil over 74,5% celnych podań 1,70 888sport/Uni | Stawka 139,4 zł ✅ 88
#203 Muller over 66,5% celnych podań 1,75 888sport/Uni | Stawka 41 zł ✅ 67
#204 Oscar over 67,5% celnych podań 1,67 888sport/Uni | Stawka 61,5 zł ✅ 69
#205 Oscar over 1,5 celnych strzałów 2,30 888sport/Uni | Stawka 41 zł ✅ 3

http://forum.bukmacherskie.com/f438/1-2-finalu-brazylia-niemcy-08-07-2014-wtorek-godz-22-00-a-109483-3.html#post4630016

Otrzymane punkty reputacji: +24
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Un.ibet ma ciekawy zakład na to kto będzie miał więcej celnych podań - Blind czy Sneijder. Nie chodzi tu o % tylko o liczbę podań więc to jest bardzo fajne.
Blind
Hiszpania 49 celnych z 80% skuteczności
Australia 52 celnych z 88% skuteczności
Chile 19 celnych z 66 % skuteczności
Meksyk 58 celnych z 84% skuteczności
Kostaryka 78 celnych z 83% skuteczności
Sneijder
Hiszpania 27 celnych z 77% skuteczności
Australia 42 celnych z 72% skuteczności
Chile 8 celnych z 42% skuteczności
Meksyk 47 celnych z 78% skuteczności
Kostaryka 76 celnych z 81% skuteczności
Blind miał więcej podań w każdym meczu. Co więcej, miał też większą skuteczność podań. Te akcje często idą od tyłu, a każde podanie w tym przypadku ma taką samą wartość. Sneijder ma dużo podań ryzykownych, takich, które wykonuje w ułamku sekundy - uda się albo się nie uda.
Sneijder zbliżył się jedynie w meczu z Kostaryką, gdzie Holandia zdominowała w posiadaniu, a tym samym klamra się zamykała i Sneijder miał najwięcej kontaktów z piłką aniżeli miało to miejsce w poprzednich meczach. Z Chile dla przykładu mecz był bardzo agresywny, a Sneijder miał tylko 8 podań celnych.
Moim zdaniem jak nie udało się z Kostaryką, to Sneijder nie będzie miał więcej celnych podań już do końca turnieju. Tylko kontuzja pogrzebie ten zakład.
Argentyna - Holandia
#206 Sneijder - Blind (więcej podań celnych) | Blind będzie miał więcej podań celnych niż Sneijder 1,50 uni.bet/sport888 | Stawka 250 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Pogram sobie jeszcze over strzałów Holendrów. Linia 7,5, a od początku mundialu notowali kolejno - 11, 14, 8,8 i 15 strzałów. Ani razu linia nie spadła poniżej tego pułapu. Z Argentyną nawet Bośnia, Nigeria czy Szwajcaria oddawały sporą liczbę strzałów na bramkę. Nie wiem dlaczego Holandia ma tego nie dokonać. Tu liczy się każdy zablokowany kapeć. Ma kto strzelać więc nie ma problemu. Oby Sneijder tylko nie walił po słupkach, bo to akurat strzały niecelne
Argentyna - Holandia
#207 Holandia over 7,5 strzałów na bramkę 1,70 Un.ibet/888sport | Stawka 150 zł ⛔

reyals 0

reyals

Użytkownik
Pogram sobie jeszcze over strzałów Holendrów. Linia 7,5, a od początku mundialu notowali kolejno - 11, 14, 8,8 i 15 strzałów. Ani razu linia nie spadła poniżej tego pułapu. Z Argentyną nawet Bośnia, Nigeria czy Szwajcaria oddawały sporą liczbę strzałów na bramkę. Nie wiem dlaczego Holandia ma tego nie dokonać. Tu liczy się każdy zablokowany kapeć. Ma kto strzelać więc nie ma problemu. Oby Sneijder tylko nie walił po słupkach, bo to akurat strzały niecelne

Argentyna - Holandia
#207 Holandia over 7,5 strzałów na bramkę 1,70 Un.ibet/888sport | Stawka 150 zł
Jeżeli się nie mylę to w meczu z Meksykiem mieli tylko 4 celne strzały,a 7 niecelnych

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
C 0

czapa150

Użytkownik
Szukałem na unibet i nie mogę znaleźć tego zakładu Sneijder - Blind (więcej podań celnych) | Blind będzie miał więcej podań celnych niż Sneijder 1,50 podaj linka jak możesz. Z góry dzięki ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Szukałem na unibet i nie mogę znaleźć tego zakładu Sneijder - Blind (więcej podań celnych) | Blind będzie miał więcej podań celnych niż Sneijder 1,50 podaj linka jak możesz. Z góry dzięki ????
Player stats, ale musisz kilka zakładów zwinąć , bo się nie mieści wszystko i wyszło poza ekran. Teraz i tak zostały ości z kursu - 1,33

Otrzymane punkty reputacji: +1
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
de Jong wraca, ale ciekawe czy zagra cały mecz. Moim zdaniem warto spróbować, że zostanie zmieniony jako pierwszy. Uraz może się odnowić albo złapie kartkę na Messim. Całego meczu może nie wytrzymać. Za drobne warto
Argentyna - Holandia
#209 de Jong pierwszy do zmiany 8,00 Uni.bet/888sport | Stawka 41 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Malmo - Ventspils | awans Malmo 1,18
Valletta - Karabakh | Karabakh 1,70 ✅ 0:1
#210 AKO 2,01 Betsson | Stawka 200 zł
Karabakh po spadkach to dorzuciłem pewniaka Malmo.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Górnik Łęczna - Wisła Kraków
#212 Over 2,5 2,05 Oddsring | Stawka 100 zł ⛔ 1:1
Obracam jeszcze bonusem w Oddsringu, więc do momentu rozpoczęcia La Liga, będę grał tylko tam.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Podbeskidzie - Pogoń
#213 Remis 3,08 Oddsring | Stawka 50 zł ⛔ 2:3
Hurraoptymizm przy stawianiu na Podbeskidzie? Ja tam czuję męczenie buły i typowy &quot;mecz walki&quot; jak to mówią.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Recreativo - Barcelona
#215 Over 2,5 1,58 Oddsring | Stawka 100 zł ⛔ 0:1
Recreativo w poprzednim sezonie grało wesoły futbol. Byle do przodu. Dużo też przez to tracili, a do PO zabrakło im punktu. Teraz odeszło sporo zawodników, trener też się zmienił. Można powiedzieć, że oba kluby są w podobnej sytuacji, bo Barcelona również przechodzi gruntowną przebudowę. To jest lista powołanych na dzisiejszy mecz:
Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay, Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilović, Babunski, Cámara, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Román, Dongou i Adama.
Większość graczy jest z kadry B, ale atak będzie solidny. Deulo pokazywał się w Evertonie, Dongou i Adama mocno pukają do pierwszej drużyny, a Afellay co prawda praktycznie nie grał, ale umiejętności dalej ma. Ciekawy jestem występu tego mikrusa Halilovicia.
Over do gry!

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Śląsk - Ruch
#216 Over 10,5 rożnych 1,90 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 9
W środę podliczymy lipiec i wracam dopiero jak zaczną grać w Hiszpanii.

Do góry Bottom