>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy co chcemy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nie będę się długo rozpisywał. Mam przeczucie, że jutro będzie overowa niedziela, bo mało było takich weekendów, gdzie jednego dnia padły overy we wszystkich meczach. Ostatnim razem taka sytuacja miała miejsce we wrześniu o ile mnie pamięć nie myli.

Sevilla jeśli dobrze pójdzie powinna sama pojechać Levante, które gra tragicznie w obronie. Przy dobrych wiatrach goście mogą coś ustrzelić, ale bardzo na to nie liczę. W tym sezonie są fatalni.

Espanyol - Villarreal - tu liczę na trafienia z obu stron. Kanarki u siebie są zawsze dobrą ekipą. O potencjale ofensywnym Żółtej Łodzi wiele pisać nie trzeba. Wszystko jednak zależy od ich skuteczności.

Valencia - Bilbao - Valencia jest zdecydowanym faworytem. Baskowie fatalnie zaczęli sezon, ale w prestiżowym spotkaniu mam nadzieję, że motywacji nie zabraknie. Na jedną bramkę na pewno ich stać. Z drugiej jednak strony nie zdziwi mnie 3:0 dla gospodarzy. Dlatego over :wink:

Real Sociedad - Atletico - Real Sociedad gorzej grać nie może. Dla gospodarzy jest to trudny okres, bo w meczu z Atletico poprowadzi ich trener tymczasowy. Takie mecze nigdy nie są łatwe. Zawodnicy czekają na nowe nazwisko, więc o staraniu się i efekcie nowej miotły raczej nie ma co myśleć. Powinni postawić jakiś minimalny opór i na to liczę. Defensywa Atletico w tym sezonie nie jest monolitem. Każdy może im strzelić nawet na Calderon. O wyjazdach już nawet nie mówię.

Sevilla - Levante over 2,5 1,66
Espanyol - Villarreal over 2,5 2,10
Valencia - Athletic over 2,5 2,10
Real Sociedad - Atletico over 2,5 2,07
#274 AKO: 15,25
⛔ Bet365 | Stawka 50 zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Athletic Bilbao - Espanyol
#275 Espanyol 5,25 Pinnacle | Stawka 40 zł
Atletico - Malaga
#276 Malaga 9,46 Pinnacle | Stawka 40 zł
Eibar - Real
#277 Eibar 15,00 Bet365 | Stawka 20 zł
Barcelona - Sevilla
#278 Sevilla 13,83 Pinnacle | Stawka 40 zł
Deportivo - RSSS
#279 Deportivo 3,53 Pinnacle | Stawka 40 zł
Rayo - Celta
#280 Rayo 2,76 Pinnacle | Stawka 40 zł
Levante - Valencia
#281 Levante 5,69 Pinnacle | Stawka 40 zł
Elche - Cordoba
#282 Cordoba 4,59 Pinnacle | Stawka 40 zł
Villarreal - Getafe
#283 Getafe 7,70 Unibet | Stawka 40 zł
Granada - Almeria
#284 Almeria 4,03 Pinnacle | Stawka 40 zł
Elche - Cordoba DW 0:0 7,00 Bet365
Granada - Almeria DW 0:0 8,00 Bet365
#285 AKO 56 | Stawka 10 zł
http://forum.bukmacherskie.com/f26/12-kolejka-primera-division-21-11-24-11-2014-a-115236.html#post4904129
W dziale opisany pomysł.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Pierwszy sobotni mecz całkowicie odpuszczam.
Później Espanyol gra u siebie z Levante i jestem skłonny postawić na gospodarzy, ale jedynie w momencie, gdy kurs będzie opłacalny. W perspektywie ostatnich meczów idzie im bardzo słabo, ale u siebie przeważnie trzymają poziom. Żaby urwały kilka punktów, a do tego zainkasowały cenne 3 punkty w derbach, co na pewno doda im werwy.
Miejsce rozgrywania meczu ma tu niebagatelne znaczenie. Espanyol jeśli ma się przełamać to właśnie teraz, a jeśli ma się przełamać, to pomoże im w tym Sergio Garcia.
Espanyol - Levante
#286 Garcia strzeli pierwszy i Espanyol wygra 7,00 Bet365 | Stawka 120 zł ⛔ 2:1

Pisałem o golach w Maladze. Dla mnie to będzie open match. Czym Real szybciej strzeli tym lepiej. Kontry będą groźne, a fajne jest to, że Malaga u siebie też będzie miała czym postraszyć i nie wyjdą spięci jakby grali na Bernabeu. Barca tu straciła punkty, ale charakter tego meczu będzie nieco inny. Poszła winda w górę na overa to ja jadę razem z nią.
Malaga - Real
#287 Over 3 1,76 Pinnacle | Stawka 233 zł zwrot 1:2

Ostatni mecz też powinien być ciekawy dla oka. Celta sama może pokryć tego overa przy słabej obronie Eibar (szczególnie na wyjeździe). Celta jakimś tytanem w defensywie też nie jest, a goście klepać akcje potrafią. Gospodarze ostatnie trzy mecze bardzo underowe - to jest ten czas.
Celta - Eibar
#288 Over 2,5 1,85 Bet365 | Stawka 250 zł ⛔ 0:1

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja postawię na maksymalnie wykluczając się typy Shakala. Widzę tu w miarę łatwą wygraną Barcelony. Forma wraca, a co już napisałem wcześniej, często jest tak, że gdy spodziewamy się ciężkiego meczu Barcy, ta wygrywa bez większego przepocenia trykotów. Najbardziej obawiam się tu o defensywę, ale jeśli trener postawi na minimalizm i weźmie w ciemno skromną wygraną, to będzie dobrze. Nie ma dymu bez ognia.
Valencia - Barcelona
#289 Dokładny wynik 0:2 8,50 Bet365 | Stawka 100 zł ⛔ 0:1

Kończymy ten słaby miesiąc. Na dniach będą statystyki.

Otrzymane punkty reputacji: +27
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bilans stycznia: ⛔ 263 zł yield ⛔ 12,23%
Bilans lutego: ✅ 121 zł yield ✅ 8,64%
Bilans marca: ✅ 8 zł yield ✅ 0,16%
Bilans kwietnia: ✅ 281 zł yield ✅ 4,13%
Bilans maja: ✅ 1119 zł yield ✅ 40,10%
Bilans czerwca: ✅ 1610,59 zł yield ✅ 21,88%
Bilans lipca: ⛔ 406,67 zł yield ⛔ 16,41%
Bilans sierpnia: ⛔ 358,10 zł yield ⛔ 8,42%
Bilans września: ✅ 126,60 zł yield ✅ 13,19%
Bilans października: ✅ 462,20 zł yield ✅ 13,59%
Bilans listopada:⛔ 439,50 zł yield ⛔ 16,02%

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja na sobotę zagram fajnego tripla. Krótko i na temat. Bez wodolejstwa.
Elche - Atletico | Elche over 3,5 rożnych 1,65 ✅ 6
Athletic - Cordoba | Athletic -1 (azjan) 1,62 ⛔ 0:1
Deportivo - Malaga | Over 2 goli (azjan) 1,85 ⛔ 0:1
#290 Ako: 5,01 Bet365 | Stawka 200 zł

Atletico na wyjeździe często gra z przyczajki. Kontra i oddawanie pola gry to norma. Elche nie ma w takim meczu nic do stracenia. U siebie z pewnością zagrają nico odważniej. 4 rożne to tyle co nic. W poprzednim sezonie potrafili nieźle młócić w tej statystyce. W tym bywa różnie, ale z Atletico dadzą radę.
O Atletic napisał Vidal i Pan Expekt. Muszą po prostu wygrać, bo remis czy nie daj boże przegrana z Cordobą to będzie dramat. Dramat, ale taki prawdziwy. Panowie piłkarze z Bilbao wracają na prawidłową ścieżkę - jutro 3 punkty.
W ostatnim meczu wysoki kurs na over. Podyktowany może ostatnim meczem w Copa, gdzie padł wynik 1:1. Deportivo ostatnio zaliczyło kilka underowych spotkań, ale z Malagą powinni się mocniej otworzyć. Wysoki kurs więc można pograć overa. Nie uwierzę w to, że nie padną tam chociaż 2 bramki.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Na jutro gram jedynie Sociedad z podpórką. Kurs bardzo wysoki, a goście z każdym meczem będą się napędzać. Największą wadą Villarreal jest momentami beznadziejna skuteczność i są mecze, gdzie przy 5 idealnych sytuacjach nie potrafią zdobyć bramki. Ostatnio grali w LE, mogą być trochę podmęczeni, bo ich skład jest do pewnego momentu ograniczony. Sociedad nie wygrało na wyjeździe od wieków, a do tego zaliczyli remis z III ligowcem w Pucharze Króla, ale moim zdaniem jutro są w stanie ugrać jakieś punkty.
Villarreal - Real Sociedad
#291 Real Sociedad +0,5 2,15 Bet365 | Stawka 250 zł ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +13
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mecz Valencii z Rayo powinien dobrze ułożyć się pod overa. Obie drużyny grają ofensywnie, mają potencjał i na pewno nikt nie będzie murował bramki. Gdyby Valencia grała na wyjeździe to miałbym obawy o jakieś taktyczne zagrywki i granie z kontry, ale tu może być totalnie otwarty mecz. Ostatni wyjazd Rayo na mecz z Almerią obfitował w okazje, ale padła tylko jedna bramka. Takie mecze się zdarzają, kiedy jest mnóstwo okazji, ale nic nie wchodzi. Valencia po dwóch meczach, gdzie liczyła się przyczajka (Bilbao i Barcelona), może w końcu się trochę pobawić.
Valencia - Rayo
Over 2,5 1,62 Bet365 ✅

Cordoba ostatnio sprawiła sensację w Bilbao, ale to po prostu gospodarze grali taki syf, że nie dało się na to patrzeć. Cordoba to drużyna, która tydzień wcześniej była pewniakiem do spadku, nie wygrali w meczu w lidze, a teraz jak zwykle Bilbao dało ciała w meczu, kiedy dać ciała nie powinno. Dziwi mnie, że w Cordobie upatruje się znacznego faworyta w starciu z Levante. To może być bardzo wyrównany mecz. Gram handi po gości.
Cordoba - Levante
Levante +0,25 1,95 Bet365 ✅ połowa wygrana, połowa zwrot

#292 AKO: 3,16 Bet365 | Stawka 250 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Celuję tu w over. Obrona Eibar to momentami parodia. Ciekawie prezentują się w ofensywie, więc myślę, że nawet na Pizjuan coś ustrzelą. Średnio na tym stadionie padają 3 bramki na mecz, a w niedzielę ta średnia nie powinna być zaniżona. Sevilla pewnie zdobędzie jakąś bramkę po stałym fragmencie gry, bo Eibar potrafi odstawiać cuda w kryciu. Gdzieś tam po cichu liczę na sporą kanonadę w stylu 5:2 Eibar - Almeria, tyle że w drugą stronę ;)
#293 Sevilla - Eibar over 2,5 1,80 Williamhill | Stawka 250 zł ⛔ 0:0 słaboo

Otrzymane punkty reputacji: +14
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja proponuję overy w dwóch ostatnich meczach. Ostatnio wtopiłem na overze Sevilli z Eibar, więc teraz los zwróci co moje. Baskowie zagrają odważnie, ich spotkania czasami są bardzo mocne overowe dlatego liczę na fajne spotkanie. Tempo meczu powinno stać na bardzo wysokim poziomie. Na skrzydłach obu drużyn są ciekawi zawodnicy, którzy lubią sobie pobiegać, a to zawsze napędza widowisko. Czuję cios za cios, często z pominięciem linii pomocy. Gospodarze na 5 ostatnich meczów u siebie - 4 overy i 1 mecz na granicy (1:1). Valencia na wyjazdach identycznie - 4 overy i 1 mecz na granicy.
Eibar - Valencia
#294 Over 2,5 2,28
Sbobet | Stawka 328 zł ⛔ 0:1
Napiszę to już kolejny raz jakby ktoś był tu nowy, ale lubię grać overy w meczach Rayo. Dziś grają z Espanyolem, a w meczach obu tych drużyn pada sporo bramek. Co prawda w Barcelonie statystyka bramek, które padły jest wyższa, ale w Vallecas też jest ok. Ostatni mecz na tym terenie skończył się wysokim zwycięstwem gości 4:1. Wtedy Rayo przez większość meczu grało w 10, ale mimo wszystko potrafili dominować w meczu. Przy czerwonej kartce i dwóch karnych ciężko jednak wygrać mecz. Obie strony będą pewne tego, że mogą wygrać. Nie powinno być murarki ze strony Espanyolu. Rayo gra zawsze odważnie. Jako ciekawostkę podam, że dla Paco Jemeza będzie to 100 mecz na ławce trenerskiej Rayo.
Ostatnie h2h obu drużyn
Espanyol - Rayo 2:2
Rayo - Espanyol 1:4
Rayo - Espanyol 2:0
Espanyol - Rayo 3:2
Espanyol - Rayo 5:1
Rayo - Espanyol
#295 Over 2,5 2,03
Sbobet | Stawka 328 zł ✅ 1:3

Barcelona - Cordoba | Powyżej 2,5 gola i obie drużyny nie strzelą - 2,00 ✅ 5:0
Eibar - Valencia | Over 2 - 1,60 ⛔ 0:1
Rayo - Espanyol | Over 2 - 1,47 ✅ 1:3
Granada - Getafe | Kartka przed 22 minutą - 1,83
Athletic Bilbao - Atletico | 2 lub 3 bramki - 2,00
#296 AKO 17,30 Bet365 | Stawka 50 zł

Otrzymane punkty reputacji: +27
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Czuję, że mecz Villarrealu będzie taki totalnie bez historii. Pomęczą, pomęczą, strzelą ze dwie bramki maksymalnie i na tym się skończy. Deportivo nie ma argumentów w ofensywie do tego, by starać się o punkty na wyjeździe. Plus taki, że przestali tracić bramki w ilości hurtowej. Odważę się tu na jakiś DW. Mecz o 12 w Hiszpanii to nie mecz. Ludzie przychodzą wtedy podłubać słonecznika i pogadać ze znajomymi.

Villarreal - Deportivo
#297 Villarreal wygra 2:0 6,50 Bet365 | Stawka 70 zł

Oglądania Granady z Getafe nie polecam. Będzie mało bramek, dużo walki, przepychanek, wrzutek z jednej strony boiska na drugą, więc będzie to iście angielski pojedynek dwóch drwali. Obie ekipy łapią sporo kartek, spojrzałem nawet z ciekawości jak wyglądały mecze obu drużyn w ostatnich 5 pojedynkach. W 4 przypadkach kartka padała bardzo wcześnie. Typ prosty jak konstrukcja cepa ????

Granada - Getafe
#298 Kartka przed 22:00 1,83 Bet365 | Stawka 250 zł

W meczu Elche gram rożne pod gospodarzy. Linia niska, grają u siebie, a ze względu na niską pozycję w tabeli nie są stawiani w roli faworyta. Można to wykorzystać. Kornery ładnie nabijali m.in w meczu z Atletico (6), gdzie przekroczyli spokojnie linię 3,5, która była wtedy wystawiona. Gospodarzom ambicji na pewno nie można odmówić. Jeśli gdziekolwiek mają odbić się od dna, to właśnie przed własną publicznością.

Elche - Malaga
#299 Elche powyżej 5,5 rożnego 1,83 Bet365 | Stawka 250 zł

Na koniec mój ulubiony bet, który gram praktycznie non stop od kilku sezonów przy okazji starcia Basków z Atletico. Typuję tu 2-3 bramki w meczu z kilku względów. Po pierwsze będzie to względnie wyrównany pojedynek. Nikt nikogo nie powinien zmasakrować, ale gradu bramek też nie przewiduję. Wynik będzie na styku overa. Athletic ma czasami problemy ze zdobywaniem bramek, a Atletico z kolei po ich zdobywaniu oddaje często pole gry dla swoich rywali. Mocno taktyczny mecz się nam zapowiada, dlatego fajerwerków bym nie oczekiwał. Do tego ta piękna historia spotkań ???? Na 12 spotkań bet nie wszedł tylko 2 razy.

Athletic - Atletico
#300 2-3 gole w meczu 2,00 Bet365 | Stawka 250 zł

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bilans stycznia: ⛔ 263 zł yield ⛔ 12,23%
Bilans lutego: ✅ 121 zł yield ✅ 8,64%
Bilans marca: ✅ 8 zł yield ✅ 0,16%
Bilans kwietnia: ✅ 281 zł yield ✅ 4,13%
Bilans maja: ✅ 1119 zł yield ✅ 40,10%
Bilans czerwca: ✅ 1610,59 zł yield ✅ 21,88%
Bilans lipca: ⛔ 406,67 zł yield ⛔ 16,41%
Bilans sierpnia: ⛔ 358,10 zł yield ⛔ 8,42%
Bilans września: ✅ 126,60 zł yield ✅ 13,19%
Bilans października: ✅ 462,20 zł yield ✅ 13,59%
Bilans listopada:⛔ 439,50 zł yield ⛔ 16,02%
Bilans grudnia: ⛔ 505,62 yield ⛔ 20,22%

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W tej kolejce mam tylko jeden bet i gram dosyć grubo. W niedzielę szykują się nam derby Madrytu. Na pewno będzie ostro, bo obie drużyny nogi nie odstawiają. Rayo w tym sezonie jest na pierwszym miejscu pod względem kartek - 53 żółte i 2 czerwone. Na wyjeździe łapią ich zdecydowanie więcej. Getafe pod względem kartek jest mniej więcej w połowie stawki - 46 żółtych i 1 czerwona. Więcej zdobywają u siebie niż na wyjeździe.
W ostatnich 5 derbowych pojedynkach zobaczyliśmy kolejno:
- 9 żółtych (+2 poza boiskiem)
- 6 żółtych
- 10 żółtych
- 4 żółte i 1 czerwona bezpośrednia
- 8 żółtych i 1 czerwona bezpośrednia
Sędziować będzie Alejandro Hernández. W tym sezonie zaliczył 9 spotkań - 5 razy wchodził over 6 kartek, raz było równo 6 kartek i 3 razy wtopa.
Getafe - Rayo
#301 powyżej 6 żółtych kartek 1,82 Bet365 |Stawka 350 zł Bet365 ZWROT 6

Otrzymane punkty reputacji: +18
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W meczu Realu nie mam pomysłu.
Espanyol - Eibar - tu widzę over. Kurs jest świetny, nikt raczej nie będzie kalkulował. Espanyol u siebie gra bardzo solidną piłkę, patrząc czysto statystycznie to obie ekipy potrafią notować fajne overowe wyniki. Trafienie z obu stron to powinna być formalność. Albo ten over wejdzie łatwo albo będzie 0:0.
Espanyol - Eibar
#302 Powyżej 2,5 gola 2,30 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 1:2

W meczu Barcelony pachnie niespodzianką. Gole powinny być, a jeśli ktoś ma strzelać dla gospodarzy to zdecydowanie Vela. To najlepszy gracz tej drużyny, z piłką potrafi czynić różne przecudne rzeczy i na pewno obecne Sociedad to za niska półka jak dla niego. Jeśli ktoś ma zrobić jakąś akcję to właśnie on. Kurs nie jest powalający zważywszy, że jest to Barcelona, ale dla mnie do zaakceptowania za rekreacyjną stawkę.
Real Sociedad - Barcelona
#303 Vela strzeli 4,10 Unibet | Stawka 70 zł ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +23
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Messi i Neymar ławka więc moim zdaniem to jest odpowiedni mecz by spróbować łamańca po wysokim kursie. RSSS u siebie zagra odważnie, początek może należeć do nich, a przy niekorzystnym rezultacie na drugą połowę wejdą asy.
#304 Real Sociedad do przerwy/Barcelona na koniec 22,00 Betsson | Stawka 58 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Atakuję over w meczu Eibar - Getafe. Dwie stosunkowo wyrównane drużyny, nikt nie będzie kalkulował. Eibar u siebie będzie gryźć glebę, potrafią fajnie grać w ofensywie, ale czasami zawodzi obrona. Jedyne o co trzeba się martwić to o Getafe, bo właśnie tam ze skutecznością jest najgorzej. Z drugiej jednak strony, Getafe w ostatnich 7 wyjazdach licząc puchary, pokrywało btsa, a tu już droga do overa bardzo krótka Obie drużyny spotkały się niedawno w Pucharze Króla. Górą było Getafe, które wygrało oba pojedynki, a do tego w obu tych meczach padł over. Z tego też względu gospodarze mieli więcej czasu na odpoczynek, bo ekipa w Madrytu grała w środku tygodnia z Almerią, w ramach kolejnej rundy Pucharu Króla. Over po dobrym kursie, więc warto pobrać.
Eibar - Getafe
#306 Powyżej 2,5 gola 2,55 Unibet | Stawka 250 zł ✅ 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +20
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W poniedziałkowym hicie liczę na over. Rayo u siebie powinno zrobić swoje, bo ostatnio tracili sporo głupich punktów. Cordoba z kolei trochę odbiła się od dna, ale nie wiem czy są w stanie na wyjeździe pokazać nieco lepszą jakość. Wygrali co prawda z Bilbao, ale tam oddawanie punktów słabiakom stało się normą. Mecz na pewno będą prowadzić gospodarze i to oni będą kreować więcej akcji bramkowych. Cordoba powinna liczyć na szybkie zrywy i kontry, bo tu Rayo może mieć problemy. W wyjazdowych starciach Cordoby pada średnio powyżej 3 gola na mecz. Liczę na fajny mecz. Zastanawiałem się tylko co dać - over 1,5 Rayo czy over 2,5 na cały mecz. Wybieram drugą opcję
Rayo - Cordoba
#307 Powyżej 2,5 gola 2,00 Bet365 | Stawka 250 zł ⛔ 0:1

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W derbach Andaluzji Sevilla jest znaczącym faworytem, ale ja pójdę w drugą stronę. Nie zgodzę się z Vidalem, że Malaga ma problemy w defensywie. W tym sezonie stracili zaledwie 18 bramek, czyli tyle co m.in Atletico. Grają bardzo mądrze, potrafią się cofnąć. Czasami brakuje tego pójścia za ciosem, ale zwycięzców nikt nie sądzi. Sevilla potrafi się zacinać jak w meczu z Eibar czy Levante. Czasami niepotrzebnie się męczą i mają problem z kreowaniem sytuacji, a później ich wykorzystywaniem. Difens u siebie mają twardy, a duża w tym zasługa świetnej dwójki defensywnych pomocników, a jednego z nich akurat zabraknie w tym meczu. Malaga ma wszystko żeby zatrzymać Sevillę nawet na Pizjuan. Kurs warty ryzyka.

Sevilla - Malaga
#308 Malaga lub remis 2,10 Bet365 | Stawka 250 zł

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sevilla - Malaga
#308 Malaga lub remis 2,10 Bet365 | Stawka 250 zł
⛔
Jak tak myślę kto ma większe szanse na czyste konto to jednak wskazałbym Real. Królewscy nie mają prawa stracić gola z najgorszą ofensywą ligi nawet na wyjeździe. Cordoba ostatnimi czasy fartem przypunktowała, ale dla mnie to w dalszym ciągu najsłabsza ekipa tej ligi. Nic tej drużyny nie wyróżnia na tle reszty kandydatów do spadku. Dosłownie nic. Na Bernabeu Real wygrał co prawda dosyć skromnie, dlatego też ciężko powiedzieć, czy jutro będzie pogrom, czy znowu skromna wygrana. Zrobię z tego jakiegoś dubla.
Cordoba - Real
#309 Drużyna gości wygrywa i utrzymuje czyste konto 1,73 Betsson | Stawka 250 zł ⛔

W derbach Madrytu węszę over. Na początku sezonu mocno się przejechałem, bo myślałem, że Materace rozbiją Rayo, które znowu zostało przebudowane. Było wtedy sporo okazji i pewnie po pierwszy, drugim golu padłyby kolejne, ale nie ma co rozpamiętywać. Na 5 ostatnich h2h 4 razy padały over i to przeważnie grubo ponad granicę 2,5. Jutro też powinni sobie postrzelać i trend dalej się utrzyma. Martwi mnie jednak postawa Rayo w ofensywie. To już nie jest to co kiedyś. Często brakuje im pomysłu, dogrywają po bokach, a w to wszystko miesza się chaos. Liczę tu na szybkie trafienia Atletico, chociaż trzeba pamiętać, że czeka ich rewanż z Barceloną.
Atletico - Rayo
#310 Over 2,5 1,66 Betsson | Stawka 250 zł ✅
#311 Torres strzeli 2,00 Betsson | Stawka 250 zł zwrot

Do tego zainspirowany wpisem talarekr zaciekawiły mnie kartki. Juanfran, Miranda, Arda i Gabi są zagrożeni. W następnej kolejce grają z Eibar, a później Real. W dalszej perspektywie Sevilla, Valencia. Dwa wejdą i będzie spoko.
#312 Juanfran żółta kartka 2,80 Betsson | Stawka 100 zł ⛔
#313 Miranda żółta kartka 2,20 Betsson | Stawka 100 zł ⛔
#314 Arda Turan żółta kartka 2,75 Betsson | Stawka 100 zł ⛔
#315 Gabi żółta kartka 2,20 Betsson | Stawka 100 zł ✅

James żółta kartka @3,6 Betsson
Krótko i na temat. Jutro Real gra z Corodoba, potem ma Bilbao, Seville i Atletico.
James na koncie 4 kartki, więc istnieje prawdopodobieństwo, że będzie chciał się wykartkować i wrócić czysty na Seville i Atletico. Warto spróbować.
#316 James żółta kartka 3,20 Betsson | Stawka 200 zł ⛔

Do góry Bottom