>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gra na 6 zdarzeń=6 zakładów na AKO 34-47

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Zapewne tak niedługo zrobię jednak wszędzie widzę testy,a chciałbym poznać mniej więcej kwotę w zależności od czasu posługiwania się systemem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Konkretne kwoty to pochodne tego co gracz rozumie jako swoją jednostkę ( dla jednego to 2zł a dla innego 10zł czy 20€ ) w ramach ogólnego budżetu na grę - przekładające się na ten kwotowy wymiar zysku netto oraz dla dużej próby uśredniony okres oczekiwania na trafienie kuponu.

Nie oczekuj jednak od nikogo deklaracji w tym zakresie - wiesz chyba , że to temat bardzo a nawet niezwykle drażliwy* i rodzący wiele napięć...

* jesienią 2010 przez 3 miesiące wykorzystując wykrytą lukę w systemie Totomixa wygrałem 103k PLN i pomimo przedstawienia w necie precyzyjnego opisu tamtego &quot;patentu&quot; ( gdy już przestał działać na skutek zmian w tamtej firmie ) oraz danych kuponów takich jak numery seryjne i referencyjne do ew. bezpośredniego sprawdzenia przez chętnych na stronie Totomixa , to pojawili się i tacy mądrzy inaczej , którzy kwestionowali możliwość takiej wygranej i zarzucili mi pisanie nieprawdy.

Tak więc po tamtej sytuacji jestem już wyleczony z podawania kwot wygranych , choć tamta wygrana nie jest najwyższą w mojej karierze ???? biorąc pod uwagę podobny cykl kilku miesięcy.

.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Hmm czyli rozumiem, że jesteś osobą polegającą na swoich umiejętnościach matematycznych i raczej szukającą sposobu bez konieczności bycia &quot;mega typerem&quot;, też do tego dąże choć bardzo mi daleko ???? :p
Jeśli pisałeś o tym sposobie na totomixa na tym forum to podaj mi linka proszę,chętnie poczytam.
Piszesz o jeszcze wyższych wygranych niż 103k, jakim sposobem to robisz? A obecnie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jak to robię? A szukam tzw. dziury w całym , bo błędy i to fundamentalne ( systemowe ) czasem się pojawiają - i po Totolotku coś przykrego spotkało inną polską firmę , przez co także wymusiłem i u nich zmianę zasad pewnego segmentu ich oferty , ale zanim to zrobili to byli już deczko mocniej trafieni niż Totolotek...

O tamtej sprawie z 103k pisałem i na FB - ale nie pamiętam teraz w jakim wątku , więc wpisz do sieciowej wyszukiwarki: Edi8 kontra Totomix i poczytasz o tym na innym forum , gdzie jest osobny wątek o tym tytule.

L 23

luczyk10

Użytkownik
A masz może jakieś skany albo zdjęcia tych kuponów bo na ich stronie już nie można zobaczyć, pewnie skasowali z systemu po tylu latach ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kupony na stronie Totolotka można wg ich numerów sprawdzać jedynie w regulaminem firmy określonym okresie przeznaczonym na realizację wygranej.

Wtedy specjalnie nie zamieszczałem w necie skanów czy zdjęć tych kuponów ( więc ich także nie robiłem ) a wprost podawałem numery kuponów - aby tym zainteresowani sami mogli sprawdzić ich autentyczność bezpośrednio na stronie buka , czym chciałem uniknąć ew. zarzutów o robienie/przerabianie kuponów w photoshopie itp.

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Edi jesteś mądra głowa to weź mi coś poradź na dwa takie kursy:
1. 1.60
2. 2.85
Chce je grać równocześnie progresją ale z moich wyliczeń wychodzi na to, że się nie da:?. Co Ty na to?
Pozostaje mi gra płasko?
Są to typy które wchodzą ok 65% - 30% do tego dochodzą jeszcze inne typy ok 5%(kurs 7)
dlatego wolałbym progresje(2,a dla pewności 3 progi max) choć płaską może też nie będzie źle tyle ,ze tu trzeba obawiać się tego 5%.
(Napisałem tutaj ze względu na brak możliwości wysyłania Ci priv)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zastosuj Dutching:
http://www.oddschecker.com/betting-tools/dutching-calculator.html

gdzie dla łącznej stawki - w tym przykładzie 100j.

przy kursie @1.6 daj stawkę 64.04j.
przy kursie @2.85 daj stawkę 35.96j.

i wtedy przy wejściu obojętnie którego powyższego 1z2 zdarzeń wygrasz netto 2.47j. zaś te pozostałe zdarzenie z kursem @7 graj oddzielnie w progresji - jako kontra zerująca cały koszt gry przy jego 1. trafieniu , a więc graj ze stawką na I etapie 16.7j. bo 16.7*7=116.9j. gdy koszt gry to 100+16.7=116.7j.

Oczywiście możesz rozważyć tu także grę stawkami dającymi w tej progresywnej kontrze nie tylko zwrot ale i określony zysk - np. na pozomie równym temu z Dutchingu.

.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Są to typy które wchodzą ok 65% - 30% do tego dochodzą jeszcze inne typy ok 5%(kurs 7) dlatego wolałbym progresje(2,a dla pewności 3 progi max) choć płaską może też nie będzie źle tyle ,ze tu trzeba obawiać się tego 5%.
Po rozmowach na priv ze mną,widzę że kolega wciąż szuka złotego Gralla :)
Co tu radzić skoro masz 30% trafionych kursów @2,85 to czego jeszcze szukasz ?,na co ci potrzebne jakieś równoczesne progresję?
To co napisał Ci @edi8 też jest jak najbardziej w porządku tylko obawiam się że nie starczy ci kasy na tą kontrę z kursem @7 skoro 5% to średnio co 20 raz na próbie 100
A nawet jeśli będziesz miał zabezpieczenie to nie uwierzę że na próbie 100 zdarzeń utrzymasz taką skuteczność
Mimo mojego sceptycyzmu życzę powodzenia,bo naprawdę zazdroszczę ci tych procentów...no chyba że była to próba z 30 zdarzeń, to wtedy nie ma czego zazdrościć...

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
&quot;Szukajcie ,a znajdziecie&quot; no więc szukam hehe :p :)
No właśnie te 5% rzadko występuje także sporo by szło na kontry.
@wudar72 czyli co w końcu proponujesz zeby grać tylko na kurs 2.85?
Na razie chodzi mi mi tylko o obrót bonusem z lekkim zyskiem, bonus ok 100zł do 180zł jeszcze nie jestem pewien ile tego bedzie.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
moje typy na dzisiaj 9 kupono P/N gdzie 1-N a 2-P

1. Bucheon- Winus 111111222
2. Kao Dranus-Nea Kifisia 111222111
3. Trikula-Panianios 222111111
4. Dijon- Chalon 112112112
5. Brno- Ostrava 121121121
6. Olimpija Liubjana- Radnicki K. 211211211

pisze z komorki i wybaczcie ze tabelka nierowno wyszla. chyba ze admin poprawi bo nie moge

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP

1. Bucheon- Winus ....... 111111222
2. Kao Dranus-Nea Kifisia 111222111
3. Trikula-Panianios ....... 222111111
4. Dijon- Chalon ........... 112112112
5. Brno- Ostrava .......... 121121121
6. Olimpija L.- Radnicki K. 211211211

pisze z komorki i wybaczcie ze tabelka nierowno wyszla. chyba ze admin poprawi bo nie moge
Może teraz będzie czytelniej - a na przyszłość to najpierw podawaj typy a następnie nazwy drużyn i wtedy nic się nie rozjedzie... ????
Powodzenia!

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Oskar: eśli nie zostanie to przedstawione inaczej, rezultaty zawierają dogrywkę tylko jeśli wynik jest remisowy po regulaminowym czasie gry. Zakłady nie obejmują dogrywki - wynik meczu (z kursami na remis), połowę/cały. Zakłady na ilość punktów, zostają uznane za nieważne i kurs ustalony jest do 1.00, jeżeli zespoły osiągną wynik remisowy a zakłady na remis nie były oferowane. Zakłady na powyżej/poniżej, zostają uznane za nieważne jeżeli wynik finałowy dokładnie odpowiada liczbie punktów określonej w zakładzie
Jak ten zapis rozumiecie koledzy pomozcie. bo pisze z agentem na czacie i sam nie wie jak licza kuponow. zagjalem go paroma pytaniami a z kuponu wynika ze zaliczyli raz z dogrywka a raz bez i sami nie wiedza. Moze sie przyda wam to co opisuje. koles broni sie regulaminem dosyc skomplikowanym. a takie manewry robi betclic
a dokladnie chodzi o mecz KAO Dramas - Nea Kifisia i Trikala - Panionios gdzie uznali w pierwszym jako parzyste a w drugim nieparzyste

jozef230 181

jozef230

Użytkownik

1. Bucheon- Winus
111111222
2. Kao Dranus-Nea Kifisia
111222111
3. Trikula-Panianios
222111111
4. Dijon- Chalon
112112112
5. Brno- Ostrava
121121121​
6. Olimpija Liubjana- Radnicki K.
211211211

przez nieudolne rozliczenie ostatni mecz nie skontrowalem

L 23

luczyk10

Użytkownik
Bardzo ciekawa metoda ale patrząc na ostatnie wyniki zauważyłem że dość często się zdarza iż drużyny &quot;faworyci&quot; z kursem 1.40 nie wygrywają swoich meczy, a co gdyby tak
do powyższej metody za 1 podstawić remis albo wygrana nie faworyta a za 2 wygrana faworyta. Wiem że nie tak łatwo wytypować 4 niespodzianki z pośród 6 meczy ale przy kursie 1.40 na faworyta zakładając przewagę jedynek mamy na kuponie AKO ponad 90 co pozwoli nam na łagodniejsze stawkowanie progresji oraz większe wygrane... Jak to widzicie ?? ????

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Bardzo ciekawa metoda ale patrząc na ostatnie wyniki zauważyłem że dość często się zdarza iż drużyny &quot;faworyci&quot; z kursem 1.40 nie wygrywają swoich meczy, a co gdyby tak
do powyższej metody za 1 podstawić remis albo wygrana nie faworyta a za 2 wygrana faworyta. Wiem że nie tak łatwo wytypować 4 niespodzianki z pośród 6 meczy ale przy kursie 1.40 na faworyta zakładając przewagę jedynek mamy na kuponie AKO ponad 90 co pozwoli nam na łagodniejsze stawkowanie progresji oraz większe wygrane... Jak to widzicie ?? ????
ja nie gram na wygrane tylko na parzysty / nieparzysty wynik meczu gdzie kurs jest zawsze u mnie 1.9! napisalem wyzej 1-N nieparzyste 2- P parzyste

firel 142

firel

Użytkownik
Czyli np. wybierając
NBA

San Antonio
New York
Magic
Phoenix
Brooklyn
Detroit
Gramy Parzyste/Nieparzyste według tabelki na 6zakładów w pierwszym temacie? Dobrze to rozumiem?
@edi
A próbowałeś tak grać w mało znanych bukach? Niektórzy mają stawki od 0.01$

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Firel , tabelka na 6 zakładów odnosi się do &quot;polowania&quot; na występienie konkretnej sytuacji , gdzie w tych 2 grupach po 3 mecze wystąpi przewaga w relacji 2:1 na korzyść typu granego jako &quot;1&quot; - ale tak jak tam napisałem: możesz zastosować inny przewidywany rozkład wyników bo 1:2 a więc przewagę typów oznaczonych &quot;2&quot; i równie dobrze mogą to być wyniki under/over 2.5 lub 5.5 , BTS oraz P/N - a zatem wiele dyscyplin może tu wchodzić w grę.

Co do powodu dla którego obecnie nie gram 3*3=9 możliwych kombinacji z obu grup , to także pisałem ale powtórzę , że niezmiernie rzadko występują powtórki w obu grupach , w postaci identycznego rozkładu na tych samych pozycjach ( patrząc w pionie ) układu wyników - zarówno w w ramach wejścia trafień jako 2:1 czy też 1:2 .

Dlatego z góry godząc się z tym , że co pewien czas nie mam przez to wygranej ( gdy taka powtórka niekiedy się pojawi ) to jednak ta redukcja z 9 do 6 zakładów tu się opłaca.

Odnośnie ostatniego pytania: stawka to indywidualna sprawa każdego gracza , więc dlatego opisuję grę odnosząc ją do jednostek , które to mogą mieć dla jednego wymiar tych 0.01$ a dla drugiego 20€ - i tabelka stawek w progresji podana jest w postaci uniwersalnej jako jednostki , aby mieściły tu się także i różne waluty: PLN , $ czy € ale i ich rozmaite wysokości.

Pozdrawiam

.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Czyli np. wybierając
NBA

San Antonio
New York
Magic

Phoenix
Brooklyn
Detroit

Gramy Parzyste/Nieparzyste według tabelki na 6zakładów w pierwszym temacie? Dobrze to rozumiem?

@edi
A próbowałeś tak grać w mało znanych bukach? Niektórzy mają stawki od 0.01$
dobrze rozumiesz. nie gralem w takim. tylko czytaj ich regulaminy ???? czy z dogrywka wliczaja

Do góry Bottom