Edi8... miło, że wyzywasz mnie od głupka w kółko powtarzając założenia systemu, zamiast odpowiedzieć na moje argumenty.
Rozumiem doskonale cały system, i twierdzę, że on nie daje wcale dużej gwarancji na wygraną, co przedstawiłem w poprzednich postach. Kursy mają sens, ale prawdopodobieństwo trafienia kuponu 112121 jest identyczne jak trafienia 221121. To, że sobie to posegregowałeś na progresję itd. to naprawdę nie zwiększa ani trochę szansy trafienia, równie dobrze można grać progresją na pojedyncze zdarzenie (rozsądek mówi mi, że prędzej powinniśmy trafić jeden wynik z dwóch niż poprawną kombinację 6 wyników, chociaż nie wiem jak się mają do tego teorie prawdopodobieństwa i pewnie się mylę
).
Nie chce mi się powtarzać w kółko tego samego, więc w skrócie napiszę, że istnieje dużo systemów, które pokrywają o wiele więcej możliwości trafienia (tym samym zmniejszając ryzyko porażki) niż Twój. Po prostu piszesz nieprawdę, że Twój sposób daje dużą podpórkę - on tylko sprawia takie wrażenie i kusi dużym kursem. Z mojej strony kończę dyskusję, a jozef230 życzę szczęścia, bo będzie potrzebne.