edi8
Forum VIP
@Bender7, oczywiście Ty o tym wiesz doskonale, ale innym napiszę że w przedstwionych przez Ciebie meczach na przewagi "1" i "2" w obu grupach - stąd jest tam po 6 zakładów a nie po 9 jak w 2 innych układach, że w nich przyjęto tu założenie opisane w opisie tytułowej metody, iż powtórki na pozycjach czyli identyczne rozkłady trafień w obu grupach występują na tyle sporadycznie, że o te 3 zakłady można zredukować ich ilość: z 9 do 6.
A co do techniki grania tego przedstawionego przez Ciebie schematu na 30 zakładów, to najprostszym jest otwarcie tu 4 równoległych linii - każda na swoim własnym rozrachunku i automatycznie powracająca na 1. etap po każdym pierwszym w niej trafieniu.
........
@luczyk10 , @Bender7 wcale nie przedstawił zwartego schematu gry za 30j. o wygranie 47j. - przynajmniej ja tak tego nie odebrałem....
Pozdrawiam
.
A co do techniki grania tego przedstawionego przez Ciebie schematu na 30 zakładów, to najprostszym jest otwarcie tu 4 równoległych linii - każda na swoim własnym rozrachunku i automatycznie powracająca na 1. etap po każdym pierwszym w niej trafieniu.
........
@luczyk10 , @Bender7 wcale nie przedstawił zwartego schematu gry za 30j. o wygranie 47j. - przynajmniej ja tak tego nie odebrałem....
Pozdrawiam
.