>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Firel jesli ktoś grał do końca to dobrze. Ja jestem ciekaw kiedy ktoś zrobi porządek z kibicami Legi i nie pisze tego z powodu przegranego typu bo emocje juz opadły.
Ogólnie to dzisiaj tragedia 22% z konta mi zniknęło i czegoś takiego jeszcze nie widziałem od kiedy gram tym systemem. Teraz potrzebuje trafić około 20-25 meczy i bedzie luz.

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, idzie weekend - ja po wczorajszych niepowodzeniach mam do odrobienia 800 pln. Takze skupmy sie maks i wyciągnijmy swoje wcześniejsze pieniadze.
Hank, liczę na Ciebie takze.
Jutro po poludniu podam kilka typów.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Caranthir to nie mój styl grania, żeby po ostrej przegranej walić grubo, żeby szybko odrobić straty.
Malmo-Hacken x3 ✅
Goteborg-AIK x1 ✅
Oczywiście Goeteborg musiał strzelić gdy stawiała się zakładka
Za to 20 minut później Hacken zgotowało mi piękną zakładkę jeszcze trzy takie mecze i wczorajsze straty odrobione.

Otrzymane punkty reputacji: +4
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Caranthir ja tak nie lubię robić. Czasem uderzam w coś agresywnie ale nie jest to następstwem mega wpadki.
Nachodzi mnie pewna myśl, próbował ktoś z was grać tym systemem czekając na maksymalny możliwy, kurs a odpuszczając zakładki stawiając w 9,19,29,39..... minucie. Chodzi mi czy ktoś ma jakieś statystyki jak na tym wyszedł?
Niesie to też ze sobą pewne ryzyko np. rzut karny w 18,30 minucie blokada kursów, oczywiście modły do sędziego (zawsze mnie bawią takie sytuacje zwłaszcza w serie A gestykulacja Włochów jest komiczna) i bramka wpada w 20.47 minucie, a ja zostaje na lodzie.
Hank wiem, że kombinacje się nie opłacają, ale ciekawość to ludzka rzecz. ;)
Jeśli nie otrzymam odpowiedzi sam zrobię statystykę dla 100 meczy, które będę grał standardowo czyli kolejny próg przy kursie 3,00 i zobaczę na czym lepiej bym wyszedł.
Jeśli będą minutówki to za 30 minut próbuje:
Zwolle-Vitesse x3 Niestety minutówek brak.

firel 142

firel

Użytkownik
Caranthir ja tak nie lubię robić. Czasem uderzam w coś agresywnie ale nie jest to następstwem mega wpadki.

Nachodzi mnie pewna myśl, próbował ktoś z was grać tym systemem czekając na maksymalny możliwy, kurs a odpuszczając zakładki stawiając w 9,19,29,39..... minucie. Chodzi mi czy ktoś ma jakieś statystyki jak na tym wyszedł?
Hank już udowodnił że to się nie opłaca.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzięki Firel

Mattersburg-Kapfenberg x1 ✅ (gol w pierwsze minucie :razz ????
Mjondalen-Molde x2 ✅ (ale wyglądało to tragicznie)
Porto-Penafiel tutaj nie wiem co zrobić ze stawką

Tak przemyślałem jeszcze raz to Porto i odpuszczam ten mecz wchodzi tu tylko w grę stawkowanie agresywne, a jest to mecz o pietruszkę zbyt duże ryzyko.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Porto - Penafiel bramka Porto
I nie wiem co wybrać z:
Mattersburg - Kapfenberg / Servette - Schaffhausen
Cracovia - Korona ✅✅ Z zakładeczką ????

emm 99

emm

Użytkownik
19:00
Mjondalen - Molde x4/5 ✅✅
[tak, wiedzialem nawet ze padnie gol w 1 polowie - wszedlem grubo, nawet z zakladka za polowe stawki, drugie pol puszczalem jak wskoczyl kurs na 2,75 i padl gol..]
19:00
Horn - Liefering x2/5 ✅✅

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Arni tak z ciekawości patrzyłem na to Servette nie ma tych zakładów. W drugich ligach one nie pojawiają się tak często jak w pierwszych. Na pewno jest Austria, Niemcy, Anglia.
Ja zakończyłem granie na ten tydzień jutro wybywam z domu wrócę we wtorek, może poniedziałek. Powodzenia w weekend.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Arni tak z ciekawości patrzyłem na to Servette nie ma tych zakładów. W drugich ligach one nie pojawiają się tak często jak w pierwszych. Na pewno jest Austria, Niemcy, Anglia.

Ja zakończyłem granie na ten tydzień jutro wybywam z domu wrócę we wtorek, może poniedziałek. Powodzenia w weekend.

No właśnie szkoda, że się nie pojawił bo byłoby na plus. Mattersburg gol w 30 s ???? nie zdązyłem postawić.
A dzięki przyda się bo jest sporo ciekawych meczy.
No nic to miłego wyjazdu.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Połowa dnia, a tutaj taka cisza ;)
Co dziś gracie? Ja na pewno zagram
Almeria - Valencia ✅✅ zakładka ????
Marysylia - Bastia ✅
Las Palmas - Barcelona B ✅✅ zakładka ????
Coś pewnie jeszcze innego zagram, ale muszę się zastanowić co to będzie

emm 99

emm

Użytkownik
Arni, typ Almeria tez poczatkowo popieralem.. ale na ta chwile mam mieszane uczucia i w moim mniemaniu lepiej wyglada:

15:30
Borussia D - Werder [gol w 1 polowie :p]
@ ojoj ale strzelaja... :browar565:✅

15:30
Paderborn - Stuttgart -kto wygra ten zostaje w lidze.. ✅

P.s
Swoja droga taki offtopik Atletico Madryt u 2,5 - max bet? ;)

arni87 52

arni87

Użytkownik
Niedziela sporo meczy, a tu tak cicho hmm...
Dziś na ✅ dzień ????
Zacząłem od Karsluher - 1860 Munich zakładka na początku meczu.
Girona - Llagostera ajjj mega szczęście gol w 76 min ????
Gijon - Tenerife
Jak coś mogę rzucić skan meczy

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Niedziela sporo meczy, a tu tak cicho hmm...

Dziś na ✅ dzień ????
Zacząłem od Karsluher - 1860 Munich zakładka na początku meczu.
Girona - Llagostera ajjj mega szczęście gol w 76 min ????
Gijon - Tenerife

Jak coś mogę rzucić skan meczy
Tylko po co chwalić się już po fakcie?
Temat raczej służy temu aby wspólnie sobie pomagać w doborze spotkań na których można zarobić ;)

emm 99

emm

Użytkownik
Panowie, bo jestem w pracy. Warto wejść w derby Rzymu?
Moim zdaniem dobry mecz powinien byc...

Do góry Bottom