Pusty jeśli grasz tym systemem to powinieneś wiedzieć, że często jest tak, że przedział gol do 50 minuty trzeba zagrać za 2.75, a w drugiej połowie łapie się kurs 3,00 z około 2 minutową zakładką.
Macie jakiś pomysł na darmowy zakład Bayern-Barcelona bo sobie skomplikowałem życie plan był taki zagrać under 1,5 w pierwszej połowie przed rozpoczęciem meczu, a później na żywo x2. Wszystko było by pięknie tylko, że po pierwszym meczu w ramach ubezpieczenia zagrałem awans Bayernu za 5j jak by się jakiś cud w Monachium zdarzył (wcześniej przed pierwszym meczem u innego bukmachera za 100j grałem awans Barcelony) i teraz nie mogę już zagrać x2 bo to się wyklucza z awansem Bayernu i w ten sposób złamie regulamin punkt 7. Na tą chwile mam zagrany awans Bayernu i under 1,5 w pierwszej połowie i muszę na żywo coś tak do tego dobrać, żeby się wzajemnie nie wykluczało.
Dzisiaj gram:
Mattersbrg-
Austria Lustenau
grubiej
Mjondallen-Rosenborg
grubiej
i nie wiem co zrobić z Valerengą kiedyś Straszak napisał, że z Rosenborgiem będą walczyć o mistrzostwo, ale jak na razie to ich wyniki wyglądają słabo.